Siste evalueringer (8)

Maling av takmøne

Guttene kom til avtalt tid og utførte jobben raskt og effektivt. Kan absolutt anbefale de videre.

Caroline, Sande i vestfold, 9. okt. 2015

Maling av hus

Da jeg for tiden er utenlands kunne jeg ikke selv følge opp jobben. Men Mario Bygg utførte jobben profesjonelt og tok seg også av detaljer som ikke var avtalt at var en del av jobben (stativ for postboks etc ble også malt).

Petter, Drammen, 23. sep. 2015

Male hus

Veldig bra :).

Beate, Sandefjord, 16. aug. 2015

Maling og tapet av 8m2 rom

Hyggelige folk. Fantastisk gode håndverkere . Kan anbefales på det aller beste. Hilsen Terje Johansen.

Terje, Horten, 14. aug. 2015

Vask og beis av rekkehus

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført av to hyggelige og høflige menn. Huset ble nøye vasket og så beiset to ganger med nødvendig tørking imellom. Lister og annet pirkearbeid ble meget pent utført. Det ble også lite søl da tok seg tid til nødvendig maskering og tildekking. I tillegg byttet de ut treverket på noen steder på huset, også dette pent utført. Kommer til å bruke dette firmaet til senere arbeider. Bekkestua, juli 2015.

Kari, Bekkestua, 3. aug. 2015

Male vegger innvendig på hus

De gjorde en fantastisk jobb, og kan anbefales på det varmeste. Veldig hyggelige og pålitelige, og jobben ble gjort til avtalt tid med et upåklagelig resultat. Det var en relativt stor jobb som de brukte 15 dager på. Kommer garantert til å bruke disse igjen.

Arild, Blommenholm, 2. juni 2015

Maling av en husvegg ca 20 kvm,samt litt småsparkling.

To hyggelige karer kom og gjorde jobben til avtalt tid og med god kvalitet. Spurte om noe annet arbeid også. De var tydelige på hva de kunne og hva de ikke ville gjøre. Lover med andre ord det de kan holde. Noe jeg setter pris på. Anbefaler gutta og kommer nok til å bruke de igjen. Har ingenting å utsette. 5 stjerner.

Stefan, Drammen, 27. april 2015

Flislegging over kjøkkenbenken

Kommet som avtalt til riktig tid , han jobbet veldig rent, nøysom, og proffesjonelt. Veldig fornøyd med arbeidet og sluttresultatet. Anbefaler dem videre. Høflig og snakker godt engelsk.

Rozita, Haslum, 18. feb. 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 358 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 217 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 152 evalueringer Oslo