Siste evalueringer (11)

Sette opp anneks på storsand i hurum

Vi fikk bl. A. Satt opp et anneks byggesett. Firmaet jobber effektivt og kom med gode løsninger på ting underveis i prosessen for å forsterke og bedre kvaliteten på annekset til avtalte priser. Alt i alt er vi godt fornøyd og har man klare avtaler også for opprydning etter at jobben er utført kan vi trygt anbefale Per Hagen fra Asker og Røyken håndverk.

Bjørn Guttormsen, 25. april 2019

Skifte ytterpanel,bytte 2 ytterdører og et vindu.

Byttet panel, satt inn vindu og 2 ytterdører. Nytt terrassegulv, avstigning av terrasserekkverk, jekket opp trapp til terrasse. Veldig godt fornøyd med rask respons, befaring, forslag både før og undervegs. Jobben er strålende utført. De beste anbefalinger!

Hilde Fosnæs, 15. mars 2019

Sette opp taklister rundt brannmur i 1 etg og 2 etg

Vi har fått satt opp taklister rundt brannmur i 1. Og 2. Etg. Dette er en jobb som krever grundighet og fagekspertise om det skal bli pent. Vi er veldig fornøyd med jobben måten jobben har blitt gjort på. Asker & Røyken Håndverk tok raskt kontakt og kom på befaring dagen etter. Jobben ble utført til avtalt tid og avtalt pris. Og kanskje aller viktig av alt; til veldig god faglig standard. Anbefales på det varmeste.

Per-morten Jensen, 7. jan. 2019

Skifting av dør og vindu

Godt fornøyd med jobben utført av byggmester Per Hagen. Pent arbeid, ryddig utført, god kommunikasjon underveis, og grei pris - tatt i betraktning at jobben ble utvidet til å omfatte skifting av nok et vindu, samt legging av ny ytterpanel rundt dette.

Jørgen Dahl, 29. okt. 2018

Skifte av dører og vinduer + ny terrasse

Skiftet dører og vinduer i huset og la 50 kvm terrasse. Per Hagen gjorde en utmerket jobb hvor kvalitet sto i høysete. Ryddig fakturering og god informasjon underveis . Kan anbefales!

Arne Sandaker, 8. juli 2018

Legge trinnlydsplater,varmekabler og parkett

Legging av parkett, listing, øvrige mindre utbedringer. Godt fornøyd - jobben gjort til avtalt til og til avtalt pris. Ryddig og ordentlig - ikke noe tull. Anbefales!

Lars Tore Moen, 15. feb. 2018

Rette opp terrasse med tak.

Per Hagen har gjort en full renovering av en gammel hytte. Resultatet er vi veldig fornøyd med. Alt fra planleggingsprosessen, valg av løsninger/materialer, endringer underveis, ukentlige tilbakemeldinger på fremdrift og tilleggsoppgaver som har dukket opp underveis har fungert 100%. Pålitelig mht oppmøte og ryddige avregninger underveis. Alt i alt har det vært en hyggelig opplevelse hvor kvalitet og gode løsninger har stått fremst. Arne Häusler.

Arne Häusler, 15. feb. 2017

Utskiftning av panel/takrenne,tiltak mot fukt i krypkjeller

Per Hagen er uten tvivl kompetent og vet hva han driver med. Dessverre klaffet ikke kommunikasjon, kjemi eller forventninger denne gang. Jeg vil ikke bruke Asker og Røyken håndverk igjen. Vh Josefin Larsson.

Kristina Josefin Larsson, 19. jan. 2017

Takker for tilbakemelding ifra dere. 1. Av de ca 8 fakturaene som jeg sendte til dere, så tror jeg at nesten ingen ble betalt til forfall. 2. Den siste sluttfakturaen til dere på kr.12.500,- hadde forfall ca 2 uker før jul, ca 2 uker etter jul kontakter dere meg å sier at jeg skylder dere ca 6000,- som dere selv har feil i, det er dere som ikke kan mattematik, håper dere hygget dere med bøkene / julegavene som dere fikk av meg. Per H.

ASKER OG RØYKEN HÅNDVERK Byggmester Per Hagen 25. jan. 2017

Skifte kledning på to vegger,isolere og skifte vinduer

Ryddig og veldig godt utført arbeid. Hagen er serviceinnstilt og profesjonell. Kan anbefales på det sterkeste, vi er veldig fornøyd med utført jobb. Birthe-Lene Ørjasæter.

Birthe-lene Ørjasæter, 3. des. 2015

Diverse snekkerarbeid

Ryddig og skikkelig utført jobb. God informasjon om fremdrift og ryddig med avklaringer underveis. Ingen overraskelser.

Christoffer Serck-hanssen, 2. feb. 2015

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på mine utførte arbeider hos dere. Ta bare kontakt dersom det i fremtiden blir problemer med de nye monterte dørene hos dere, eller noe annet, så kommer jeg bortom og retter det kostnadsfritt. mvh. Per Hagen.

ASKER OG RØYKEN HÅNDVERK Byggmester Per Hagen 3. feb. 2015

To hagetrapper og en liten terrasse

Oppdraget ble godt forstått og oppdragstaker bidra konstruktivt til gode løsninger. Kontrakt ble inngått uten problemer. Arbeidet ble gjennomført før fristen. Møtte presist som avtalt. Totalt ble oppdraget utført på en meget profesjonell måte. Jeg vil klart anbefale Asker og Røyken Håndverk. Johan A. Alstad, Bærum.

Johan Arthur Alstad, 15. april 2014

Hei, takker så mye for positiv evaluering av mine utførte arbeider hos dere. Håper dere får mye glede av den nye kvelds-sol-plattingen. Ta kontakt med meg etter neste vinter dersom trappene eller plattingen har satt seg, eller blitt skjevt p.g.a. telehiv, så vil jeg komme å rette det opp kostnadsfritt hos dere. Ha en riktig god Påske! mvh. Per Hagen

ASKER OG RØYKEN HÅNDVERK Byggmester Per Hagen 15. april 2014

Vis flere evalueringer

Kart

Kart