Siste evalueringer (2)

Flyttevask

God pris, godkjent hos arbeidstilsynet, møtte opp til avtalt tid. Han kjørte også flere ganger til oss, for å motta nøkkel, og for å levere tilbake nøkkel etter utført vask. Det var noe som var litt mangelfullt vasket hos oss, og uten å mukke det grann kjørte han tilbake til Nannestad og fant vaskesakene sine og vasket det mangelfullt vaskede rommet på nytt. Alle kan overse noe, og de ordnet opp i det på en flott måte. ANBEFALES!

Erlend Stansberg, 20. aug. 2014

Hei Erlend! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi gir oss ikke før kunden er 100% fornøyd! Med vennlig hilsen, Fred Andersen, (Daglig leder).

FREAN F.ANDERSEN 20. aug. 2014

Flyttevask av leilighet ca 80m2

Veldig bra! Ringte dem når det firmaet jeg opprinnelig valgte sviktet, og de stilte opp på to timers varsel! Gjorde en super jobb. Det var veldig skittent, og ble superbra vasket! Tok litt lenger tid enn anslått, men med så godt resultat er det helt greit! Veldig fleksible og hyggelige!

Mette Bergman, 18. mars 2014

Tusen takk for din evaluering. Vi setter stor pris på din hyggelige tilbakemelding og at du ble så fornøyd. Med vennlig hilsen Fred Andersen Daglig leder

FREAN F.ANDERSEN 18. mars 2014

RELATERTE BEDRIFTER

Renovex AS

4.9 58 evalueringer Nannestad

Nannestad Bygdeservice SA

4.6 18 evalueringer Nannestad

Alt Elektro AS

4.9 35 evalueringer Nannestad