Siste evalueringer (5)

Bad 10 m2 - nye rør,toalett,servant m armatur,dusj m armatur,oppkobling av varmtvanntank

Fikk pusset opp badet for ett år tilbake og jeg er strålende fornøyd med Bens Rørleggerservice. Jeg fikk gode råd, god pris og ekstremt god service. Alt i alt er jeg kjempe fornøyd og kommer til å bruke firmaet igjen! Anbefales!

Pia, Oslo, 21. juni 2019

Tilførsel og opplegg til vann og avløp til 4 bad

Ben var et veldig positivt bidrag inn i vårt prosjekt. Hans yrkesstoltet og gode råd gjorde den store forskellen. Han proskekterte og bygget 4 bad, 2 kjøkken og vaskerom, samt teknisk rom, kloakkløsning med pumpekum og utekran med både kaldt og varmt vann. Han ga gode råd, brukte kostbart materiell og samarbeidet godt med andre yrkesgrupper. Det var hyggelig å bli kjent med han!

Julie, Oslo, 13. april 2018

Flytting av kjøkken - avløp og rør

Før oppdraget: Møtte raskt opp for befaring, og kom med et godt forslag til gjennomføring. Gjennomføring: Arbeidet ble utført i løpet av 3 runder. Møtte opp 1,5-3 t for seint hver gang. Mye frem og tilbake. En del surr med hva vi skulle kjøpe og hva rørlegger ordnet. Resultat: Røropplegg ble bra. Toalettet ble plassert feil. Ca 10 cm for langt fra vegg, noen som var uheldig på et lite bad. Valgte å la det stå pga. Silikonfuger og tid.

Marius, Oslo, 19. jan. 2018

Koble fra kloakkrør,som ikke er i bruk.

Raskt og presist arbeid. Hyggelig og flink.

Anders, Kjeller, 24. okt. 2017

Rørlegging i kjøkken

Veldig bra.

Martin, Oslo, 18. okt. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

 

 

Dudek Byggservice

  Lørenskog