Siste evalueringer (9)

Tilbygg til eksisterende bolig.

Vi er bare i planleggingsfasen og så langt er vi svært fornøyd. Vi valgte denne bedriften etter å ha innhentet referanser fra 2 andre som har kjøpt tjenester hos denne bedriften og som ga bedriften de beste anbefalinger.

Inger, Tromsø, 13. jan. 2022

Sette vindu i lecavegg

Veldig bra. Raskt og etter avtale. Fagmessig utført.

Leif, Kvaløysletta, 27. nov. 2021

Snekker/taktekkere

Jobben utført effektiv etter avtale.

Arnt, Tomasjord, 30. sep. 2021

Montere rør - vedovn

Fikk god veiledning underveis der Troms Elementbygg AS fullførte oppdraget på en god og tilfredsstillende måte. Prisen var helt innenfor det som var avtalt. Tok også på seg oppdraget om å melde inn fullført arbeid til Tromsø kommune slik at avvik er lukket.

Elfrid, Tromsø, 13. nov. 2019

Montering av 2 vindu pluss luftekanal

Kjappe og effektive. Grundig arbeid. Fullførte etter presis avtalt pris og tid.

Kristine, Kvaløysletta, 28. okt. 2019

Snekring av dører under trapp

God dialog i prosessen og utmerket utført arbeid!

Randi, Tromsø, 27. okt. 2019

Bygging av garasje/tilbygg i flukt med bolig

Rotete og useriøs håndtering av saken. Pristilbudet økte 100. 000,- fra muntlig tilslag til skriftlig tilbud. Gravearbeidet ble satt igang før kontrakten var signert. Vi måtte bruke advokat for å få bedriften til å gjøre jobben (nesten) ferdig. Ok og effektiv utførelse av selve bygningsarbeidet, men noen grunnleggende feil, som bedriften valgte å ikke rette opp i, f. Eks. Panel rett i jorda, manglende fall i garasjegulvet.

Synne, Tromsø, 27. aug. 2018

Ja, Synne - vi kom litt skjevt i gang her, grunnforholdene var annerledes enn antydet fra maskinentreprenør. Da dere ble gjort oppmerksom på dette, svarte dere med brev fra advokat. Det var jo litt unødvendig, etter mitt syn. Vi visste fra dag 1 at vi ville tape på prosjektet, da dere i utgangspunktet tidligere hadde "prutet" ned prisen. Hos dere var det "bordet fanger"-prinsippet avgjørende. Vi har lært av slike feil, gjør de aldri igjen.

TROMS ELEMENTBYGG AS 10. nov. 2019

Legge nye varmekabler og gulv

Sluttresultatet ble veldig bra og ordentlig. God listing og arbeid med dører og dørkarmer. I det administrative kan Bjørn være litt kronglete og intens. Jeg måtte mase litt for å få et detaljert tilbud (og lage det selv til slutt) og ditto for faktura.

Kjell, Tromsø, 8. april 2018

Sette inn 4 vindu. 90x90

Hyggelig service i forkant. Effektivt arbeid. Bra resultat og ingen overraskelser i pris. Veldig fornøyd, anbefales videre. Og kommer til å være de jeg ringer neste gang jeg trenger håndtverkere.

Vegard, Tromsø, 10. aug. 2016
Vis flere evalueringer

Kart