TOM HÅKON BERGER

5.0 (11 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

TOM HÅKON BERGER

Berger Trefelling tilbyr trefelling, stubbefresing og bort kjøring av alle typer trær.

Står træra vanskelig til er dette ingen problem, vi har utstyr til å klatre opp å ta ned treet bit for bit på en sikker og forsvarlig måte. I spesielle tilfeller så benytter vi oss av kran eller lift.

Til stubben har vi en stubbefres som ''spiser'' opp stubben ovenfra og ned til en dybde som ikke er til sjenanse. vi tilbyr også å fjerne flis etter fresing og etterfylling av jord samt å så gress så når vi drar er det bare å vente på at gresse skal gro. mange tror at for at man skal fjerne stubber så må man inn med en gravemaskin, da er stubbefresing et godt alternativ. kjapt, rimelig og ikke minst, vi etterlater ikke stygge spor som en gravemaskin ville gjort. eneste vi trenger er en åpning på 90cm for å komme inn med maskinen. se link for en video demonstrasjon av stubbefresen våres

http://www.youtube.com/watch?v=kzpggTj-ztU

Mindre bort kjørings jobber tar vi på oss selv, på større jobber samarbeider vi med flere seriøse aktører for at jobben skal bli gjort etter kundens ønske.

Vi er konkurransedyktige på pris å strekker oss til det lengste for at jobben skal bli utført etter kundens ønske og behov.

fult ansvarsforsikret

daglig leder Tom Håkon Berger har 14 års erfaring med trefelling og skogshogst og gode kunnskaper innen yrket. i januar 2014 hadde DT.no et video intervju av oss, se link

http://www.dt.no/dttv?videoId=7DA36F90

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften