Siste evalueringer (14)

Asfaltering

Fikk asfaltert 108m x 3,4m med felles vei og tilstøtende parkering, gangvei etc. Meget fornøyd med arbeidet. De kom til avtalt tid, og prisen var som avtalt. Ble litt dyrere da veien var ekstremt ugjevn. Resultatet var meget bra, kan anbefales. Et hyggelig arbeidslag. Mvh Jon Erik Johannesen.

Jon Erik Johannesen, 30. aug. 2017

Asfaltering

Jobben ble pent og raskt utført av hyggelige folk.

Svein Isager, 30. april 2017

Asfaltering av ca 130 meter vei,bredde 3-4 meter.

Flesland Asfalt var rask til å svare og kom på befaring nesten umiddelbart. Etter kort tid fikk jeg tilsendt et tilbud med ambefalinger. Flesland Asfalt fremstod som meget serviceinnstilte og faglig dyktige, gjorde jobben raskt og ryddig. Meget godt fornøyd med vår nye vei og gårdsplass. Størrelse på jobben var 660 kvm, dette ble utført på 2 effektive dager og i henhold til pris. Kan absolutt anbefale Flesland Asfalt som en seriøs leverandør.

Svein Solheim, 28. okt. 2016

Asfaltering

Flesland Asfalt AS utførte asfaltjobben iht avtalt pris og til avtalt tid. Vi hadde en god dialog med bedriften både før og under arbeidet, de stod på for å gjøre seg ferdig, personellet var hyggelig og imøtekommende og vi vil derfor anbefale Flesland Asfalt til andre kunder som måtte trenge asfalt på sin eiendom. Bedriften var i tillegg den rimeligste av 3 tilbydere som kom på befaring og priset jobben. Mvh R. Paulsen.

Ronny Paulsen, 17. okt. 2016

Asfaltering av 45m² oppkjørsel - rekkehus. evt 45m² x 5\=225m²

God pris, hyggelige folk, flott resultat og ikke minst presist og raskt utført arbeid fra start(tilbakemelding på annonse) til slutt. Jeg kan absolutt anbefale Flesland Asfalt.

Helene Holmås, 28. mai 2016

Asfaltering

Veldig fornøyd! Kom kjapt på befaring og ga pris, rimeligst av tilbydere. Stilte kjapt og utførte veldig bra. God oppfølgning, med kjappe svar.

Svein Atle Ulveseter, 27. mai 2015

Asfaltering

Vi var 11 huseiere som gikk sammen for å asfaltere veier og gårdsplasser. Flesland Asfalt utførte jobben meget bra og til riktig pris. De viste også utstrakt service hele veien fra befaring til ferdigstilling.

Helge Herdlevær, 17. mai 2015

Asfaltering utenfor enebolig + vei

Kan anbefales på det sterkeste! De utførte jobben på avtalt dato, tid og pris. Selskapet viser god service og er hyggelige mennesker. Vi ble veldig fornøyde med jobben de utførte, som var forholdsvis stor med varmekabler i vei etc.

Vidar Bersaas, 7. mai 2015

Asfaltering av liten basketballbane

Etter å ha sjekket med flere leverandører på området endte jeg opp med å benytte Flesland Asfalt. Vi hadde god dialog i forkant inkludert en tillitsvekkende befaring, arbeidet som ble utført var helt i henhold til avtalen og prisen var den rimeligste av alle leverandørene. Jeg er veldig godt fornøyd med leveransene fra Flesland Asfalt og har ikke noen problemer med å anbefale dem som leverandør av denne typen asfaltarbeid.

Jan Roar Nordli, 25. aug. 2014

Asfalt

Meget fornøyd med arbeidet som ble utført av Flesland Asfalt. Fikk en svært god pris, jobben ble utført til avtalt tid og resultatet ble veldig bra! Veldig hyggelig folk. Svart fornøyd.

Adrian Fawcett, 4. juli 2014

Asfaltere 100-150 m2 innkjørsel.

Meget fornøyd med arbeidet som ble utført av Flesland Asfalt. Fikk en svært god pris, jobben ble utført til avtalt tid og resultatet ble veldig bra!

Erik Lundberg, 20. juni 2014

Asfaltering

Var rask med tilbakemeldig og stilte på befaring omgående. Flinke folk å forholde seg til og arbeidet ble utført raskt og effektivt. Vi er godt fornøyd med FLESLAND Asfalt.

Arild Remme, 19. juni 2014

Asfaltering

Etter første anbud pr epost, ble jeg kontaktet av flere naboer som også skulle asfaltere. Flesland Asfalt AS kom på befaring hos alle, og kom med bedre tilbud, som alle aksepterte. Arbeidene ble uført på avtalt dato, og er utmerket utført. Kan anbefale Flesland Asfalt AS. Meget profesjonelt utført.

Jon Arne Husebø, 18. juni 2014

Asfaltering,ca 150 m2

Utrolig fornøyd med både resulat, prosess og oppfølging. Dyktige, ærlige folk som er enkle å forholde seg til. De var blant de rimeligste på pris, uten at det gikk ut over kvaliteten på arbeidet. Anbefales på det sterkeste, og vil bruke de igjen, om prisen da også blir like god ;).

Kurt Haukeberg, 20. mai 2014
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Techno Trading Bergen Frode Løkkås

4.7 25 evalueringerBetalt Brattholmen

Asfalt,hage og Anlegg AS

4.3 70 evalueringer Bjørndalstræ

Bergen Vaktmester AS

4.9 15 evalueringer Arnatveit