Siste evalueringer (8)

Montering av innerdører

Flott og effektiv jobb. Punktlig,profesjonelt,og svært tilfredsstillende resultat. Marek vet hva han driver med. Demontering og montering av karmsett og lister for innerdører. Vi er storfornøyde! Anbefales!

Atle, Oslo, 10. feb. 2016

Flislegger 5 m2

Alltid presis, god til å forklare og en nøye og godt utført jobb. God oppfølging underveis med mål om at kunden skal bli fornøyd. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og vil anbefale på det sterkeste.

Ktm, Oslo, 10. feb. 2016

Listejobb på sofienberg,oslo

Flinke, rimelige og etterrettelige folk, som utførte oppgaven raskt, pent og som avtalt. Marek snakker godt engelsk, og forstår norske ord. Anbefaler de gjerne videre og tar kontakt med dem neste gang jeg trenger å få utført en jobb.

Hanne, Oslo, 3. aug. 2015

Oppsetting av lettvegger i butikk-lokale

Veldig pent arbeid! Kom som avtalt for befaring, og fikk raskt et prisoverslag på jobben. Selskapet var punktlige og tilgjengelige underveis, og de to håndtverkerne som jobbet hos oss var meget nøye og dyktige, og har etterlatt et fagarbeid av svært høy standard. Kan absolutt anbefales til alle som ønsker profesjonelt arbeid til rimelig pris!

Kevin, Oslo, 26. jan. 2015

Kle vegger innvendig i større rom,dele av et rom med dør sette inn en dør.

Marek og kollega Michael er kompetente, hyggelige og flinke håndtverkere. Marek snakker meget godt engelsk, Michael forstår det meste. Marek er prosjektleder/håndtverker og den jeg foretrekker på detaljarbeid. Michael er sterk, rask og dyktig på konstruksjon, snekring mv. Jobben tok lengre tid enn antatt men så kom det også på flere andre oppdrag fra oss under veis. Alt er i vater og vel utført. Anbefales varmt med fast pris avtale.

Irene, Oslo, 9. des. 2014

Ønsker detaljorientert finsnekker med papirer og referanser

Rask og effektiv. Faglig dyktig. Vær litt obs på å be om tildekking/støvskjerming forøvrig meget bra.

Irene, Oslo, 14. okt. 2014

Hei,jeg har en stue på ca 30 kvadrat. denne skal helsparkles.!

Fikk god hjelp med helsparkling av min stue. Vi bestemte oss underveis å sette inn nye dører og liste også, dette fikk vi god hjelp med. Vi fikk en veldig god pris og alt ble gjort til avtalt tid og pris. Veldig god service, og vi fikk hjelp med små ting i leiligheten utenom også !

Amanda, Oslo, 8. sep. 2014

Montering av ny inngangsdør til leilighet og fjerning av gammel.

Fikk et godt tilbud fra Alma bygg og Marek, han kom nøyaktig som avtalt, monterte inngangsdør og listet i et heller skjevt gammelt bygg, noe som klart byr på utfordringer i seg selv. Monert som avtalt, det var nok en god del mer jobb enn jeg hadde trodd ettersom bygget er såpass skjevt som det er. Prisen var allikevel etter avtale til tross for ekstra tid. Er veldig fornøyd og har avtalt en ny jobb med Alma Bygg, kan absolutt anbefales.

Jan, Oslo, 20. aug. 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 358 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 225 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 156 evalueringer Oslo