KJÆRRE BYGG AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

KJÆRRE BYGG AS

Vi bygger hus og hytter


Kjærre Bygg AS er en lokal entreprenør, som bygger eneboliger og hytter. Vårt geografiske arbeidsområde er Fredrikstad, Hvaler og Råde, og våre kunder er for det meste privatpersoner. Bedriften ble etablert i 1956, og vi kan se tilbake på gjennomføring av en lang rekke spennende byggeprosjekter. Kjærre Bygg har i dag 4 faglærte ansatte med yrkestolthet, og bedriften har 30 års erfaring i småhusbygging. Gjennom nært samarbeid med dyktige underleverandører kan vi gjennomføre byggeprosjekter som totalentreprenør, og levere alt fra prosjekttegninger til nøkkelferdig hus. Vi har gode rutiner for prosjektoppfølging, og er godkjent for ansvarsett.

Restaurering og tilbygg

Kjærre Bygg utfører alle typer restaurering ? fra montering av nye vinduer og dører til etterisolering, totalrenovering og tilbygg til eksisterende bebyggelse. Vi har høy kompetanse innen restaurering, og viderefører gamle byggemetoder uten at dette kommer i konflikt med dagens krav til tidsriktige løsninger og funksjonalitet. Etterisolering og utskifting av eldre vinduer er gode energireduserende tiltak ? og god økonomi.Vi strekker oss langt
Kjærre Bygg er en fleksibel entreprenør som løser byggeprosjekter fra A til Å, inklusive grunn- og utomhusarbeider. Men vi åpner også muligheten for byggherren til å utføre deler av prosjektet som egeninnsats, hvis det er ønskelig. Vi er behjelpelig med utarbeidelse av byggesøknad og vi er godt kjent med lokale regler, muligheter og begrensninger.

Høy kvalitet på alt utført arbeid er retningsgivende for virksomheten, og vi er kjent for bruk av ukonvensjonelle tresorter der det ?løfter? kvaliteten på bygget og forenkler vedlikeholdet. Eksempler er cedertre for utendørs bruk, og innvendig panel av bjørk eller eik. Vi leverer hus og hytte optimalt tilpasset din families behov, og vi strekker oss langt for å imøtekomme dine ønsker.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften