TRESTANDARD MALERMESTER AS

1.0 (1 evaluering)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

TRESTANDARD MALERMESTER AS

OM OSS:

Trestandard AS ble etablert i 1946 av Alf Bakken. Trestandard ble lokalisert på Løren i Oslo, og ble på få år en stor aktør i markedet. På mange områder var Trestandard først ute, og spesialiserte seg først og fremst på kjøkkenmoduler. Trestandard operert med forskjellige produkt navn i løpet av årene. I 1949 brukte man navnet Moderne kjøkken. Når man fikk frem sitt første systemkjøkken tok man navnet Nordia. I 1970 ble det gjort en fusjon, Emaljeverket og Nordia slo seg sammen og etablerte navnet NOREMA, som den dag i dag er et meget kjent varenavn.Alf Bakken var kjent for sitt gode håndverk og store medmenneskelighet. Han ble i alle år sett på som en som tok ansvar og skapte trygghet og gode arbeidsforhold for sine ansatte.I dag er det Alf Bakkens barnebarn som har tatt over driften av Trestandard, og med de samme genene og sitt gode håndverk er det fortsatt medmenneskelighet og tradisjon som rår i bedriftens lokaler på Løren.TRADISJON OG GODT HÅNDVERK SIDEN 1946

BYGG:

Trestandard har en egen service avdeling med tømrere. Vi er spesialister innen restaurering og lafting. Vi tar på oss mindre serviceoppdrag til store totalrenoveringer.

Vi utfører arbeid for private, bedrifter, næring samt kommunale og offentlige kunder.Vi utfører:


? ? ? ?- Service arbeid

? ? ? ?- Rehablitering

? ? ? ?- Lafting

? ? ? ?- Nybygg

? ? ? ?- Tilbygg/påbygg

? ? ? ?- Skadeservice

MALERMESTER:

Våre malermestere har over 20års erfaring med utførelse og prosjektledelse av malerfaget. Vi tar på oss mindre serviceoppdrag til store totalentrepriser, og utfører arbeid for borettslag, sameier, private, næring samt kommunale/offentlige kunder.Vi utfører:


? ? ? ?- Innvendig maling

? ? ? ?- Utvendig maling

? ? ? ?- Tapetsering

? ? ? ?- Gulvbelegg

? ? ? ?- Tepper

? ? ? ?- Fassade rehablitering

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften