Siste evalueringer (57)

Renovere underetasje,ca 100 kvadratmeter

Veldig flinke, finner gode løsninger og kommer med innspill. Flyttet vegger, vinduer og dører. Sluttresultatet var utrulig bra.

Arvid Solheim, 1. april 2020

Dampsperre og isolasjon på krypeloft

Rask respons på anbud, hyggelig befaring, kjapt og godt utført etterisolering av krypeloft. Ryddet fint etter seg. Helt supert fra begynnelse til slutt!

Nils Bull, 18. nov. 2019

Listing av 70 kvm

Legging av laminat og listing, 70 kvm gjort effektivt, til avtalt/god pris. Anbefaler å bruke firmaet. Kommer til å bruke dem igjen!

Caroline Brudvik, 19. sep. 2019

Montere skyvedør ut til terrasse

Jeg opplevde god kommunikasjon, effektiv i utførelse og resultatet var meget bra.

Martin Lohne Bjøru, 11. sep. 2019

Sette inn ytterdør og montere eikespiler tak 12 kvadrat.

Veldig veldig fornøyd fra start til slutt.

Anne Kristin Karlsen, 11. sep. 2019

Skifte vindu og kledning

Godt utført arbeid til avtalt tid og pris.

Ove Neset, 1. juli 2019

Gulv

Lagt laminat stue og kjøkken. Veldig fornøyd med arbeidet og to mann gjorde alt ferdig på en dag. Kan anbefales!

Kjell Sævareid, 24. mai 2019

Legge laminat og liste

Effektiv og ryddig gjeng. Anbefales!

Ingvild Fantoft Grutle, 13. mai 2019

Legge laminatgulv ca 50kvm,leilighet 3 rom

Fått lagt 50 kvm Pergo laminat gulv med lister, kjempeflott utført arbeid!

Hilde Matre, 9. april 2019

Legge laminat på 12m2 soverom,og sette opp nye gulvlister.

Arbeidet ble gjort kjapt, effektivt og til avtalt pris! Veldig fornøyd med sluttresultatet.

Hans Erik Tveit, 7. april 2019

Utskifting av rammeverk i etasjeskiller

Flinke og utrolig effektive håndverkere. Gjennomføringen av prosjektet var profesjonelt og ryddig.

Rune Sæbø Pedersen, 7. mars 2019

Reparasjon takrenner

God arbeid til avtalt tid. Super oppfølging underveis.

Christopher Byrne, 14. feb. 2019

Bytte av kledning på hus

Var veldig effektiv og utførte hele jobben på kun få dager, de hadde også den beste prisen. Kommer til å bruke de igjen.

Marius Andersen, 22. nov. 2018

Legge laminat kjøkken/stue

Veldig flinke arbeidsfolk. Arbeidet ble nydelig utført, og de ryddet etter seg, og satt på plass møblene der de stod. Kan anbefales!

Jonny Fossedal, 7. okt. 2018

Tilbygg/ utvidelse av eksisterende bolig

Grazvudas koordinerte arbeidet veldig bra. Han kontrollerte utført arbeid selv hver dag. Hvis det var noe som måtte gjøres om igjen var justert med en gang veldig raskt. Den endelige delen av prosjektet ble gjort når vi var på ferie utenfor Norge. Arbeid hjemme var på gang uten oss, men vi kom tilbake til et rent hus der arbeidet var 100% fullført. Alt som avtalt, ingen ekstra kostnader over budsjettet. Seriøst byggefirma Anbefales på det sterkeste.

Maria Bessonova, 6. aug. 2018

Oppussing av altan

Fantastisk utført jobb! Vi fikk nye terrassebord og alt fra første tilbud, befaring og selve jobb ble utført på veldig høyt nivå og etter vår ønske. Grazvydas snakker både engelsk og norsk og er veldig hyggelig og flink, det samme gjelder for sine medarbeider. Vest Norges Bygg made a highly competent impression from the start and did a great job. We are highly satisfied and would hire Vest Norges Bygg again and can only recommend them.

Janina Juranek, 20. mai 2018

Bygge terrasse

Grazvydas var veldig ryddig og hyggelig å forholde seg til gjennom hele prosessen. Anbud ble levert med detaljert beskrivelse av kostnader. Under bygging kom han med gode innspill, og sammen kom vi fram til beste løsningene. Tidsfristen ble holdt, og jeg kunne kontakte han når som helst gjennom hele prosessen. Arbeidet ble mer omfattende enn det så ut til med det første, men prisen var fortsatt innen for rimeligheten. Ville brukt han igjen.

Belinda Bjørge, 5. mai 2018

Bygge om dør mellom stue/gang til åpen løsning.

Hadde en liten demonteringsjobb av innvendig dør og listing av åpningen som stod tilbake. Til tross for liten jobb ble befaring, tilbud og oppfølging gjort eksemplarisk. Alle avtaler ble holdt, jobben ble gjort prikkfritt og ingen skader eller sår verken på gulv eller omkringliggende vegger (noe som var viktig siden leiligheten skulle rett ut på visning). Innedøren ble demontert intakt og kunne brukes/selges videre. Vest Norges Bygg anbefales!

Eythor Hrafnkelsson, 9. april 2018

Nytt sutak på bod ca 16 kvadrat

Jeg er svært fornøyd med både arbeid og pris. Arbeiderne var veldig vennlige og arbeidet raskt og effektift og ryddet ordentlig opp etter seg. Jeg kan varmt anbefale denne bedriften.

Elin Songe-møller Soleim, 7. mars 2018

Fjerne tak,bygge ny gips tak.

Fornøyd med gipslegging av tak. Rask og effektiv. Men lite fornøyd med sluttføring og finish på vegger og piper. Kom heller ikke og rettet opp i småting etter avtalt.

Viktor Olsen-knoh, 23. feb. 2018

Male siste rest av 2 mannsbolig

Gjorde en strålende jobb, tett oppfølging underveis og ett malingsoppdrag ble fort til ny terrasse og innrammet boblebasseng. Veldig fornøyd med oppdraget og kommunikasjonen underveis har vært eksemplarisk, oppdatert hele veien på status og planer. Takker for godt utført faglig arbeid på høyt nivå med god service!

Jørgen Bertelsen, 24. okt. 2017

Fjerne rester av asbestplater fra gulv i blindkjeller

Arbeidsoppdrag: Samlet, hentet, fraktet, leverte problemavfall. Vår vurdering: De gjorde kort sagt en kjempejobb. Møtte opp presist etter avtale, jobbet raskt og effektivt. Kreative, løsningsorienterte, tilgjengelige, velvillig innstilte. Absolutt å anbefale.

Stein Aage Jorddal, 17. okt. 2017

Vask og maling av enebolig

Veldig fornøyd med arbeidet, ryddige og hyggelige arbeidere. Absolutt å anbefale.

Bente Nordvik, 22. juli 2017

Maling av 1 vegg+ inngangsparti og bod (ca 60m2)

Godt håndtverk.

Eivind Ingebretsen, 20. juni 2017

Bygge garasje

Kan anbefales på det sterkeste. God på pris, men også meget godt utført arbeid. Holder avtaler, enkel å kommunisere med, snakker godt norsk. Har fulgt opp under hele byggingen med hvordan vi vil ha det og kommet med flere løsninger og råd. Vi er veldig fornøyd, 5 stjerner.

Thomas Tetler, 13. juni 2017

Nytt gulv i to rom,fikse døråpning mellom de to.

Jobben ble gjort raskt og effektivt. Det ble som vi ville ha det, og vi er fornøyd.

Kjell Inge Dalland, 29. mai 2017

Bygge terrasse ,bod og platting

Arbeidet som ble utført var å rive to terrasser, hvorav en var i 2. Etasje. Itillegg utvidet de en bod, samt flyttet boddør. De startet oppdraget til avtalt tid, og timeforbruk var iht det vi hadde avtalt ( time for time). Kvaliteten på arbeidet deres var meget god, og de kom med gode løsningsforslag til meg. De snakker godt norsk. Jeg er meget godt fornøyd med VNB AS, og vil absolutt anbefale å bruke dem. Kjell Rune Melingen.

Kjell Rune Melingen, 20. jan. 2017

Div opp pussing gang/soverom

Har pusset opp yttergang/gang og soverom. De har gjort en veldig god jobb. Ryddet og kostet etter seg hver dag. Hyggelige arbeidsfolk som kan anbefales, jeg kommer til og bruke de igjen ved neste prosjekt. De tok også ekstra arbeid på strak arm, til en fornuftig pris. Fikk valge om fast eller time pris. Tian Juell.

Tian Heiberg Juell, 1. des. 2016

Bytte av kledning på ca 50 m² yttervegg på hus

Veldig fornøyd med jobben som ble utført. Tiltross for noe forsinket oppstart, arbeidet snekkerne svært raskt og effektivt. Ryddig og god kommunikasjon både før, under og etter utførelse. Anbefales!

Mari Aas Solheim, 4. sep. 2016

Oppfølging av bodbygg

Jeg er svært fornøyd med Vest Norge Bygg AS. De fikk også flere oppdrag på eiendommen, som ble utført raskt og profesjonelt. Det var variert arbeid og kompetansen var høy på alle områder. De er absolutt konkurransedyktig både på pris og kvalitet. Tidsfrister ble også overholdt. Jeg kan absolutt anbefale firmaet til andre og vil benytte de igjen om jeg får et like godt tilbud.

Jan Jaritz, 23. juli 2016

Bygge utebod

Utførte arbeidet helt etter avtale og vi er meget fornøyde. Anbefales på det sterkeste.

Arvid, 19. mai 2016

Bygge utebod

Vi var veldig fornøyde med arbeidet med utebod som Vest Norges Bygg AS gjorde her. De jobbet raskt og boden ble akkurat som avtalt. Noen problemer med hengslene på døren som først viste seg noen dager etter at boden var ferdig ble fikset umiddelbart.

Kristine Sommersten, 28. april 2016

Bytte tre vinduer

Godt håndtverk. Litt forsinkelser. God kommunikasjon.

Gunhild Lauvsnes, 24. mars 2016

Halv-vegg og sengeplasser

Raskt og effektivt utført jobb.

Heidi Buverud, 14. feb. 2016

Utvendig maling av 1 eller 2 eneboliger

Veldig fornøyd med utført arbeid og pris på arbeidet.

Andre Wallman, 19. okt. 2015

To nye vinduer

Veldig fornøyd. To hyggelige arbeidsmenn gjorde jobben sikkert, god kvalitet og til avtalt pris. De tilbød først vinduer av en lavere kvalitet enn vi hadde på andre vinduer i huset, Men da vi tok det opp fikk de skaffet de vindene vi ønsket, til en akseptabel pris.

Christine Høyven, 18. sep. 2015

Sparkling (og eventuelt maling) av loft

Greie å forholde seg til. Malar var imøtekomande. Måtte kome tilbake for å fikse småting, gjorde det utan sure miner. Positiv. Dei foreslo at om dei malte sjølve, var det lettare å få bra resultat, men det vart bra.

Magnus Nag Hatløy, 7. juli 2015

Legge gulv på ca. 100 m2

Dette firmaet anbefaler jeg på det varmeste. Bruk dem! Høflige, punktlige og de gjorde en utrolig proff jobb. Alt ble skikkelig diskutert og alle detaljer som var avtalt ble utført. Folkene jobbet effektivt. Prisen var fornuftig og tidsrammer ble fulgt.

Elsebeth Powers, 11. juni 2015

Trenger snekker raskt

Fikk utført panel og listearbeid. Veldig pent utført arbeid. De var presise, ryddige og fikk jobben gjort på avtalt tid. Liste arbeidet er det flotteste vi har sett. Ingen spikermerker å se. Kan anbefales.

Lise Fimreite Leknes, 9. juni 2015

Fjerne parkett,legge ny og liste

Vest Norge Bygg AS rev gulv og la ny parkett og listet. De gjore en kjempefin jobb og vi er svært fornøyd! Gulvet var plettfritt og listene var utmerket. Raske og effektive! Annbefales!

Eivind Opheim Skeie, 7. juni 2015

Legge gulv og skifte to dører

Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble utført av Vest Norges Bygg AS. De var presise, flinke, serviceinnstilte og hyggelige. De ryddet skikkelig opp etter seg- og kom med gode løsninger. Jeg vil på det sterkeste anbefale Vest Norges Bygg AS.

Silje Solberg, 27. mai 2015

Rekkverk og le-vegg

Anbefales!

Øystein Larsen, 17. mai 2015

Bytte av kledning + på-foring og etterisolering av yttervegg i andre etg på enebolig med ca 100m2 grunnflate

Brukte disse karene til klednings- og vindusbytte, samt etterisolering av boligen min. De er svært fleksible, løsningsorienterte og leverer godt arbeid til en fornuftig pris. De er ryddige og jeg har derfor ingen betenkeligheter med å gi toppkarakter for denne jobben.

Terje Hjortland, 8. mai 2015

Skifte noen dørlister og legge nye gulvlister på 2 soverom

Jeg var veldig godt fornøyd med arbeidet de utførte. Jeg anbefaler dem på det varmeste.

Jeanette Johannessen, 24. mars 2015

Utskiftning av vinduer i borettslag

Vest Norges Bygg AS har utført en strålende jobb ved utskiftning av over 100 vinduer i vårt borettslag. Arbeidet ble utført effektivt, ryddig og til en konkurransedyktig pris. Meget løsningsorientert og seriøs leverandør. Har ingen betenkeligheter med å benytte lenerandøren igjen. Vest Norges Bygg anbefales på det aller sterkeste.

Eyvind Torheim, 3. mars 2015

Nedlekte tak med plater/gips

Veldig punktlig og ryddig firma. Kan absolutt anbefales. Et firma som kommer til å få flere oppdrag. Takk Marius! :-).

Fredrik Andersen, 5. feb. 2015

Skifte 2 stk vindu

Veldig fleksible og løsningsorienterte leverte godt arbeid.

Mari Bratberg, 7. jan. 2015

Listing av gulv og tak

Kom til avtalt tid. Jobben ble utført raskt, er veldig fornøyd med arbeidet de gjorde.

Toril Bjørgo, 18. des. 2014

Kle vegg og bytte vinduer

Flinke og ivrige folk, vil bruke de igjen.

Rita Flatøy, 3. des. 2014

Montering av dører,vinduskarmer og listverk

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Vi er godt fornøyd med kvaliteten på arbeidet og vil forespørre samme firma neste gang vi har behov for snekkerarbeide.

, 6. nov. 2014

Oppfriskningsmaling av hus innvendig og diverse

Gjode en meget god jobb til avtalt tid. God pris og løsningsorintert. God komunikasjon og møter til avtalt tid. Skal bruke de igjen. Kan anbefales.

Frode Pettersen, 29. okt. 2014

Trepanel på 1 vegg i stue

Arbeidet var trepanel og listing. Dyktige, kvalitet i utførelse og presise i leveransen. Flinke til å avklare når vi ikke hadde presisert. Hyggelige fagfolk, anbefales.

Kristin Genberg, 20. sep. 2014

Tre-terrasse ca.12 kvadratmeter

Kan trygt anbefales. Punktlig, kjapp og faglig dyktig.

Erik Steffen Alvær, 16. sep. 2014

Vasking,murerarbeid og maling av en yttervegg i mur ( ca.9m x ca.8m) med 2 altaner(mur). i tillegg maling av en liten ark i tre..

Arbeidet ble utført raskt og det dukket ikke opp utgifter som ikke var klarlagt på forhånd. Hyggelige, pålitelige folk som det var lett å kommunisere med. Veldig fornøyd med jobben.

Steinar Sørnes, 4. sep. 2014

Lydisolere himling (tak)

Jobben ble utført på en fin og effektiv måte, til avtalt pris og på avtalt tidspunkt. Vi er svært fornøyd med kommunikasjon, arbeid og resultat. Kan anbefales.

Trond Einar Isaksen, 3. sep. 2014

Skifte av tak på einebustad,osterøy.

Vest Norges Bygg AS er eg 100 % fornøgd med, og kan trygt anbefale til andre. Firmaet fjerna gamalt tak, skaffa ny takstein - nydeleg glasert stein, nye takrenner og ellers alt av nødvendig materiell. Anbudet inneholdt spesifisert pris på materialer og arbeid og det kom ingen sjokk-tillegg undervegs. Høflege, hjelpsame og kjekke arbeidsfolk!

Målfrid, 18. aug. 2014

Helsparkling av tak og vegger

Vi er svært fornøyd med arbeidet. Det har vært god kommunikasjon og kundeoppfølging gjennom hele prosessen, arbeidet ble nøye og effektivt utarbeidet,til en god pris. Vi har valgt dette selskapet også til annet arbeid, og vil absolutt anbefale dem videre!

Jostein Hindrumsen, 22. juni 2014
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Vest Norges Bygg AS

4.8 57 evalueringer Olsvik

Thor Salomonsen

4.0 28 evalueringer Olsvik

Bygg I 3 Endre Hausvik

  Olsvik