Siste evalueringer (54)

Malejobb (gjerne før jul)

Vi leide inn Redesign Project AS til å male noen rom innendørs i vårt rekkehus og kunne ikke vært mer fornøyd. Meget bra kommunikasjon hele veien og resultatet ble upåklagelig. Vi anbefaler de videre til alle som er på utkikk etter malere.

Nadia, Oslo, 7. des. 2021

Noe sparkling,maling av tak og vegger

Redesign har malt tak, vegger, lister, vindusposter og div. Hyller i leilighet på 80 kvm. De har gjort en fantastisk fin jobb. Terninkast 6. Kan trykt anbefales.

Nina, Oslo, 19. nov. 2021

Male alle vegger og gulv i leiligheten

Andrew er pålitelig, grundig og effektiv, og veldig lett å kommunisere med. Han kom med gode råd og anbefalinger. Jeg kommer definitivt til å bruke Redesign til fremtidige prosjekter.

Giti, Oslo, 15. nov. 2021

Male vegger og tak/stukkatur

Malerne var hyggelige, profesjonelle og malte godt og nøyaktig. De ryddet også etterpå. Da de var ferdige, var kjøkkenet perfekt malt og helt ryddig. Jeg er veldig fornøyd!

Kristin, Oslo, 11. okt. 2021

Male vegger og tak i leilighet,70m2

Føler meg virkelig heldig som endte opp med å velge Andrew og Redesign Project til maling av min leilighet. Befaring og første møte med Andrew svarte til alle forventninger og jeg mottok et godt og konkurransetilbud samme kveld. Andrew er en omgjengelig og hyggelig person det er veldig lett å kommunisere med. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris og resultatet ble meget bra! Vil anbefale Andrew videre til alle som ønsker en profesjonell og godt utført jobb til en god pris.

Stian, Oslo, 11. okt. 2021

Male leilighet

Redesign Project AS med Andrew og Lucas utførte en malejobb i min bolig som virkelig sto til forventningene. De utførte jobben med høy profesjonalitet, jobbet raskt og effektivt for å bli ferdige før tiden, og forlot leiligheten ryddig og rengjort etter seg. Veldig hyggelige folk som vet hva de driver med. God kommunikasjon både før, underveis og etter jobben. Kommer til å kontakte de igjen ved neste prosjekt. Anbefales på det sterkeste!

Siren, Oslo, 6. okt. 2021

Male innvendig

Veldig proft gjennomført arbeidet. Vil absolutt anbefale Redesign Project.

Espen, Nittedal, 3. okt. 2021

Maling av enebolig

Redesign Project AS med Andrew gjorde en kjempefin jobb med at male boligen min. Andrew var flink med kommunikasjon fra befaring til avslutting av jobb. Gode tips og diskusjoner underveis. Veldig fornøyd med utført arbeid. Ga inntrykk av god kunnskap til faget og jobbet hardt med at utføre jobben skikkelig. Svarte flott på spørsmål underveis.

Martin, Fjerdingby, 10. aug. 2021

Male rekkehus

To veldig hyggelige brødre som utførte jobben raskere enn estimert, de sto på hele helga for å rekke å bli ferdige før regnet kom. En omfattende jobb med vasking, mye skraping, grunning og to strøk maling. Det ser strøkent ut! Andrew oppdaterte om progresjon og planer for videre arbeid fortløpende. God pris. Kan anbefales!

Ann-Iren, Fjerdingby, 3. juli 2021

Beise hytte innvendig og utvendig

Redesign Project AS leverte på alle punkter. Svært høy standard på malerarbeidet, meget punktlig og alt levert iht. Avtalt tid og pris. Etter å ha bli kjent med dem gjennom her, har vi brukt dem på andre jobber også. Anbefales på det sterkeste :-) 10/10 Christer.

Christer, Oslo, 23. nov. 2020

Male vegger+tak i innrøkt leilighet

Hyggelig og effektiv maler, som også leverte et flott resultat! Han kom også med forslag til hvordan jeg kunne få et bedre resultat ved endre noe av det som var planlagt gjort, uten tillegg i prisen. Jeg hadde et knapt tidsskjema og han passet på å være ferdig i god tid før fristen. Anbefales!

Johanne, Oslo, 9. nov. 2020

Maling av vegger på hybel

Rask og grundig jobbing med meget tilfredsstillende resultat. God og hyggelig kommunikasjon. Anbefales.

Karin, Oslo, 4. nov. 2020

Male og olje gulv

De gjennomførte jobben (male og olje gulv) på kortere tid enn estimert. Det gikk ikke ut over kvaliteten. De gjorde til og med en ekstra-jobb (malte en innvendig bod) uten å ta seg mer betalt. Virket proffe og kunnskapsrike. Vi hadde en god dialog underveis mht valg av farger mv og jeg fikk gode råd av erfarne fagfolk. Godt humør hadde de også. Bruker de gjerne igjen.

Elisabet, Oslo, 30. okt. 2020

Male fasade

Andrew and the boys from Redesign Project did a really excellent job painting our house. Communication was clear and friendly from start to finish and the job was done exactly according to plan. The price offer was the best one we received from a number of different offers, at least when taken into account the professionalism and dedication to quality displayed by Redesign Project. Thanks Andrew for a job well done!

Gudbrand, Oslo, 30. mai 2020

Male tilbygg utvendig

Andrew og Redesign Project AS malte tilbygget på vårt rekkehus august 2020. Dette ble malt til avtalt tid og pris og vi er svært godt fornøyd med resultatet og kommunikasjonen underveis. Kan trygt anbefale dette firmaet til malejobber.

Maria, Oslo, 28. mai 2020

Maling av 4 rom i enebolig

Andrew er meget hyggelig og utførte en svært god jobb med maling av 4 stk rom i huset vårt. Presis og effektiv i arbeidet. Prisen er muligens noe høyere enn andre, men man får det man betaler for. Kan anbefales!

Amund, Sørumsand, 21. mai 2020

Maling

Andrew og en kollega malte leiligheten vår på fjellet. De var svært ryddige, kommuniserte godt både før, under og etter prosjektet. Kvaliteten på arbeidet var svært god, og de løste små utfordringer underveis på en god måte. Vi var svært fornøyd og anbefaler absolutt disse videre!

Anne, Oslo, 10. jan. 2020

Male leilighet 74 kvm + hems

Andrew og redesign project gjorde en fantastisk jobb hos oss. Andrew er svært profesjonell i alt fra befaring, planlegging og kommunikasjon underveis, og ikke minst det endelige resultatet. Han er svært nøye og vi er ekstremt fornøyde med jobben han har gjort. Prisen var også svært god. Kort oppsummert er jobben til Andrew langt over forventet og vi vil gjerne ansette han igjen til fremtidige jobber. Andrew kan anbefales på det varmeste!

Camilla, Oslo, 16. nov. 2019

Innvendig maling av leilighet på løren i oslo

Veldig god befaring og forklaring av jobb og kostnader. De leverte over forventet på kvaliteten på utførelse av jobben og var pålitelige og god kommunikasjon. Anbefaler de på det sterkeste.

Linn, Oslo, 8. nov. 2019

Mailing

Andrew malte stuen og trappeoppgangen vår, og vi er kjempefornøyde. Alt er gjennomført med ryddighet, profesjonalitet og topp kvalitet. Vi kan trygt anbefale Andrew og Redesign Project til alle typer malerarbeider.

Pål, Oslo, 21. okt. 2019

Lett sparkling + maling av leilighet ca 50 kvadrat

Andrew og Redesign Project gjorde en meget solid jobb med sparkling, fiksing og maling av leiligheten. Responsen var god (hovedsaklig på engelsk) og kom fort, de møtte alltid til avtalt tid, og resultatet ble meget bra. Ved gjennomgang var det et par ting som ble oppdaget som måtte endres, dette ble tatt tak i umiddelbart. Arbeidet ble hurtig utført, og var ferdiggjort før avtalt tid. På toppen av det hele tok de også og utførte ekstra maling av peisen uten å kreve vederlag, da de så denne ikke sto i stil med resten av den nymalte leiligheten. Sjelden kost. Prisen var konkurransedyktig, og hele prosessen var meget tilfredsstillende. Jeg kan absolutt anbefale Andrew og Redesign Project!

Marius, Oslo, 13. aug. 2019

Maling av ca 100 kvm takpanel

Gjorde en veldig fin malejobb til avtalt pris og tid!

Torunn, Gjerdrum, 22. juli 2019

Maling av horisontaldelt tomannsbolig fra 50-tallet søndre nittedal

Grundig og vel gjennomført jobb helt i tråd med mine ønsker. Svært dyktige og veldig hyggelige folk som kom med gode tips underveis. Rent og ryddig uten søl av noe slag og fjerning av alt tomgods etterpå. Jeg vil selv absolutt benytte meg av samme firma igjen enten jeg måtte få behov for innvendige eller utvendige malerarbeider og anbefaler firmaet på det varmeste overfor naboer, venner og bekjente.

T.e., Hagan, 19. juli 2019

Maling av enebolig på 126m2. på 2 etc. og doble garasje.

Andrew og han kollegaer gjorde en første klasses jobb. Vi har et 8 år gammelt hus som ikke var malt riktig første gang, dette har Andrew og gutta rettet opp. De beste anbefalinger. Vennlig hilsen Tomas Darling.

Tomas, Gjerdrum, 16. juli 2019

Maling bolig utvendig

Redesign var veldig profesjonelle og leverte med god kvalitet. Anbefales.

Rune, Oslo, 20. mai 2019

Utvendig maling av nyoppført enebolig og garage

We are very pleased with Redesign Project ANS! They were thorough and the house and garage looks great. They are really easy to talk to and professional. I would without hesitation recommend them if you need your house painted!

My, Blaker, 21. juni 2018

Maling av leilighet 60m2

Trivelige og med god forståelse for hvordan JEG ville ha jobben utført. Veldig god kommunikasjon underveis. Anbefales.

Kjetil, Oslo, 30. mai 2018

Maling fasade

Veldig vel genomført arbete och otroligt hyggelige och service minded personer!

Emilia, Oslo, 23. okt. 2017

Innvendig maling av tak/vegger m.m i 80 m2 rekkehus over 2 plan

Redesign Project tok raskt kontakt, kom på en grundig befaring og ga et fullstendig pristilbud. Jobben ble utført til avtalt tid, pris og til høyet mulig kvalitet. Jeg ble hele tiden holdt informert om fremdrift. Svært flinke, hyggelige og pålitelige folk. Jeg gir mine beste anbefalinger både til venner og bekjente og her på mittanbud.no. Jeg vil absolutt bruke firmaet på nytt ved behov.

Mona, Vinterbro, 15. okt. 2017

Maling av stue,lister og tak

They did a very good job with painting the walls, list and siling in our livingroom. We are very satisfied with the work they have done.

Ida, Fetsund, 3. juli 2017

Maling av 221 m2 enebolig og dobbel garasje.

Veldig bra utført arbeid, god kommunikasjon og pålitelige. Kan helt klart anbefales!

Stian, Leirsund, 27. juni 2017

Maling stue

Veldig fornøyd med malejobben. Presise og etter avtale. Ryddige. Meget hyggelige folk.

Hege, Fetsund, 20. juni 2017

Male stue (panel + lister),og vinduskarm innvending/verandadør innvendig

Kjempefornøyd med jobben Andrew og Olga har gjort på så kort varsel. De var veldig profesjonelle og ryddige, og holdt både tider og frister. Kjempebra jobb på maling av stue. De kom med gode råd underveis og fulgte oss opp tett.

Evelyn, Strømmen, 7. juni 2017

Utvendig maling av huset bruttoareal 254m2

We had our house painted by Redesign Project and are very satisfied with the quality of the work. Andrew and Olga are very reliable and we had a very good communication. We will definately hire them again for the next job and would recommand them for any painting job.

Tina, Lillestrøm, 22. mai 2017

Innvendig maling av gang og stue,vegger og tak-

Jobben gjort rast og effektivt. Flinke og nøye folk- bra arbeide:).

Arild, Oslo, 19. mai 2017

Maling av vinduskarmer,verandadørkarmer og trapp (alt innendørs)

Job well done! Andrew og Olga kan absolutt anbefales! De malte alle vinduer, trapp, et par garderober og et soverom i rekkehuset vårt - grundig, pent og effektivt. Vi kommer definitivt til å bruke dem igjen ved lignende oppdrag.

Elinor, Oslo, 1. mai 2017

Maling av åpen ubehandlet furutrapp,15 trinn.

Jobben ble utført raskt, til avtalt tid og pris. Ingen søling og de ryddet opp etter seg. Alt i alt veldig fornøyd.

Jan-Erik, Skjetten, 26. april 2017

Maling

De Malt tak og vegger på soverom. Malt paneltak og vegger på vaskerom. Malte tak og våtromstapet på bad. Veldig fornøyd. Alt ser veldig pent og ordentlig.

Marianne, Fetsund, 18. okt. 2016

Maling av enebolig og garasje

I evaluated three other companies prior to choosing Redesign and do not regret my decision. A job well done! Both our house and garage were painted within one week (washed + two coats of paint). The work done was very detailed and we were asked to double check the work performed to ensure that we were satisfied. No mess, no fuss, and I definitely recommend considering Redesign. I will use them again in the future.

Brad, Slattum, 2. aug. 2016

Maling utvendig av lite hus i oslo

Very happy with this pain job of our house. Overall high quallity and great detail work. Very polite and nice people. Will use them again our self, and can absolutely recommend them for any paint job.

Øystein, Oslo, 26. juni 2016

Utvendig maling av enebolig og carport

Vi er svært fornøyd med Redesign Project. Allerede ved første møte på tilbudsbefaringen fikk vi et meget godt inntrykk. Vi følte oss trygge på at de ville gjøre en god jobb. De er pålitelige, seriøse, dyktige, nøye, og ikke minst veldig hyggelige og omgjengelige. Vi opplevde at de brydde seg like mye om sluttresultatet som vi gjorde. Vi vil helt klart velge Redesign Project igjen ved en senere anledning.

Andreas, Finstadjordet, 21. juni 2016

Maling av 170m2 enebolig

Olga and Andrew are very nice young people, devoted to their work, hardworking and precise. You can't even notice that they are there when they are working. I would recommend them everywhere. The job done on my house was huge but it was not difficult for them to do it professionally. Very good job.

Srdan, Råholt, 16. juni 2016

Maling av enebolig på 1 etasje

Andrew og Olga malte huset vårt, gjerder og carport. Ryddig, hyggelig og fleksible, og en veldig fin utvendig malejobb. Kan anbefales på det varmeste.

Dyveke, Oslo, 11. mai 2016

Paintjob of indoor railing and more

Meget fornøyd med dette firmaet. Kom når de skulle, ferdig i tide, perfekt resultat. Og ikke minst veldig hyggelige folk. Anbefales til venner og kjente på det varmeste.

Granerud, Oslo, 16. des. 2015

Maling av loft og trapper i leilighet fjellhamar

Godt gjennomført jobb, alt gikk etter plan med hensyn til tid, kvalitet og økonomi.

Bjarte, Lørenskog, 25. okt. 2015

Utvendig beising av villa med grunnflate ca 140

Vårt valg falt på Redesign Project ANS v/ Andrew Etter første møte med Andrew hadde vi tatt vårt valg. Andrew er pålitelig og pliktoppfylende. De kom til avtalt tid og gjorde jobben som avtalt. Vi ble kjempeførnøyde med resultatet. Vi har ingen betenkeligheter med å anbefale Redesign Project ANS til andre.

Mads, Skedsmokorset, 30. sep. 2015

Maling av mønebord samt en endevegg

I løpet av en time hadde de vært på befaring og sendt over skriftlig tilbud. Jobben ble satt i gang dagen etter, som avtalt. Jeg har opplevd dem som høflige, hjelpsomme, positive, nøyaktige og veldig opptatte av å gjøre en god jobb. Dekket til alle flater for ikke å få maling på hverken trapp eller gress mv. Anbefaler firmaet lett til andre.

Hilde, Lørenskog, 29. sep. 2015

Maling av uthus

Maling av uthus. Veldig fornøyd med utførelsen av jobben. Hyggelig og til å stole på. Holde hva de lover og svært hjelpsomme. Godt utført arbeid.

Monica, Frogner, 13. sep. 2015

Maling av hytte - nordre osen/furutangen

Jobben ble gjennomført helt supert på tiden og til meget høy kvalitet. Anbefales! !

Knut, Oslo, 5. sep. 2015

Beising av hus

Beising av hus Skedsmokorset Solid arbeid, til avtalt tid og pris. Flotte folk, enkle å samarbeide med. Og rimelig - her får du hvitt arbeid til «svart pris»! Tor Cederkvist.

Tor, Skedsmokorset, 24. aug. 2015

Maling av enebolig

Redesign gjorde en strålende jobb med å male huset. Til tross for regnvær og endringer av jobben ble det utført innenfor avtalt tid. Vi er svært fornøyd med kvalitet og utføring av jobben. Redesign kan anbefales.

Rune, Gan, 19. juni 2015

Vask og maling av hus/gjerde

Meget godt og pent utført arbeid. Anbefales!

Janicke, Skedsmokorset, 22. april 2015

Vasking og maling av frontvegg

Veldig fornøyd med malearbeidet som ble gjort, pris og tiden det ble fullført på. Kan anbefale bedriften til andre!

Charlotte, Dal, 17. sep. 2014

Maling av hus

Kjempefornøyd! ,.

Aina, Vormsund, 21. aug. 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER