Siste evalueringer (8)

Feilretting el annlegg .enebolig på rolvsøy fredrikstad

Kom for se på jobben begynte å jobbe uten å gi noen pris , da jeg etterlyste ett tilbud forsvant installatøren.

Per Johnny Overen, 26. mai 2016

Vaskerom med badekar.

Arbeidet ser ut ,til nå. Å være veldig bra utført. Utrolig flinke arbeidere som jobbet hardt og ryddet opp etter seg. Anbefales på det varmeste :) Arbeidslederen hadde mange prosjekter på gang samtidig. Han tenkte på flere prosjekter og var ikke helt fokusert under kommunikasjonen. Dermed ble det noen påstander og misforståelser. Dette var greit å rette opp i ved telefonsamtaler.

Heidi Kristin Helgesen, 6. mai 2016

Div. elektriske endringer

Gratis befaring, fleksible, kommer på kort varsel. Pris på jobb ihht befaring.

Christopher Skjøren, 23. mars 2016

Legge inn alt elektriske på badet

Ryddig bra firma, som kom raskt for å ta en evalurering og tilbudet var på plass dagen etter, og oppstart få dager senere. Prismessig så kom de også bra ut. Jobbet raskt og effektivt, og kommer garantert til å bruke de igjen. Anbefales. Vidar Svåsand Sarpsborg.

Vidar Svåsand, 12. feb. 2016

Bytting av sikringsskap fra gammelt til nytt

Veldig fornøyd med dette firma. De kom på befaring og var nøye med forklaringer og kom med gode forslag for ulike løsninger. Jobben ble gjort etter avtale og en akseptabel pris. Flinke gutter som kan sitt fag.

Trond Zaatreh, 20. jan. 2016

Gjennomgang av el anlegg

Jobben ble utført på en proff og enestående måte. Pris ble avtalt på forhånd og var gunstig. Anbefler denne bedriften! !

Imad Younus, 13. des. 2015

Ny 16 ampere kurs

Jobben som ble utført ble gjort på en meget god måte. Men det er uenigeheter ang pristilbudet som ble gitt muntlig. Elektriker hevder det ble informert om at prisen var ex mva og jeg hevder det ble gitt en pris som ikke var spesifisert ex mva. Elektriker nevnte heller ikke noe om dette når jeg skriftlig skrev til de at de fikk jobben til pris som ble lagt frem. Jeg fikk fra mitt ståsted en faktura som var 25% høyere enn avtalt. Be om skriftlig.

Leif-christian Andresen, 10. mai 2015

Ny strømmåler i tomannsbolig

Raskt svar, rask befaring og raskt utført! Jobben ble gjort akkurat som jeg hadde bedt om! Hyggelige arbeidere som var effektive og proffe! Disse bruker jeg garantert igjen til andre jobber senere! Anbefales! !

Halim Halimi, 28. april 2014
Vis flere evalueringer

Kart

Kart