Siste evalueringer (8)

Snekker trenges til å gjøre ferdig kjøkken

Betalte 50000 for et kjøkken som var nesten ferdig når de overtok. De satt et skap feil som jeg ba om å ordne med underveis men de mente det skulle være sånn. Når kjøkkenet var ferdig fant vi ut at det ikke var tilfellet. De endret det på min regning. De bruker enormt lang tid så hvis du skal bruke dem be kanskje om fastpris. For min del aldri igjen!

Ellen, Skedsmokorset, 2. mai 2021

Her tok vi over arbeider kunden selv hadde utført. Arbeidene ble avtalt utført på timer. Vi monterte noen skrog, en del av det som var gjort måtte rettes opp og remonteres. Det ble montert sokler og dekksider m.m. Noen varer var ikke ankommet slik at vi måtte komme tilbake flere ganger for å montere benkeplate, komfyr. ventilator og innebygd fryseskap med tilhørende montering av dekksider og fronter. Vi har ikke mottatt noe klage på utført arbeide direkte fra kunde i etterkant og synes det er trist at vi blir belønnet på denne måten etter å ha hjulpet noen.

HÅNDVERKSGRUPPEN NYTT HJEM AS 23. aug. 2021

Renovering av bad

Det som skiller dette firmaet fra andre vi noensinne har jobbet med eller leid inn, er en ekstremt ryddig oversikt på tilbud, gjennomføring og fakturering. Allerede i tilbudsfasen kommer de med et excel-dokument på 10 faner som omfatter alt man har pratet om på befaring, ned til minste detalj i prisnivå. Og i motsetning til veldig mange andre, så blir nivået på de forskjellige postene heller justernt ned, enn opp, i løpet av prosessen. Prisene er fornuftige, og alle håndtverkere har profesjonell norsk kompetanse i tillegg til å være hyggelige blide folk som takler ufaglært kommunikasjon med huseier. Vi endte opp med å betale mindre for mye ekstra arbeid, i forhold til alle andre tilbud.

Roy, Frogner, 14. okt. 2020

Montere kjøkken

Hei til dere som leser dette. Jeg har vært meget uheldig med valg av håndverkere i min bolig. Jobben var gjort meget dårlig, og ikke etter norsk standard. Valgte derfor å legge ut en jobb her og kom i kontakt med Morten. Fy flate for en fyr! Han har vært ærlig, punktlig og rimelig! Denne mannen anbefales på det sterkeste. Meg kan du betrakte som fast kunde.

Omar, Løvenstad, 29. jan. 2020

Renovering av bad på majorstua,oslo

Ryddig, pålitelig og bra leverandør som leverte på tid og pris.

Håvard, Oslo, 29. okt. 2018

Sparkle og male vegger med glassfiberstrie

Flinke og hyggelige folk! Gjorde jobben som var avtalt, til avtalt pris og tok noen ekstraoppdrag. Jobben som ble gjort holdt god kvalitet. Prisen var ikke av de aller, aller rimeligste, men jeg foretrakk å velge en seriøs og solid utfører. Når det er sagt var det heller ikke det dyreste anbudet. Jeg føler at at det var rett jobb til rett pris, selv om det kan tenkes at jeg kunne fått samme jobb for noe mindre pris. .

Håvard, Oslo, 26. mars 2015

Vask og maling av enebolig i kjede

Dette var håndverkere som gjorde jobben til en god pris, raskt og i tillegg var svært trivelige og imøtekommende. Jeg anbefaler dette firmaet.

Knut, Oslo, 13. okt. 2014

Restaurering av vinduer

Resultatet ble ikke som ventet og det tok lang tid. Men ærlig mann, rettet opp feil for egen kostnad og ryddig i prosessen.

Kenneth, Leirsund, 3. sep. 2014

Legge arbor takpanel i 5 stk rom ca 35m2

Meget pålitelige folk, kom som de sa gjorde avtaler under veis og ikke å forglemme gjorde en frembragende jobb.

Morten, Rasta, 4. april 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER