Siste evalueringer (5)

Tegne carport

Rask og effektiv med god kunnskap, anbefales.

Line, Lillehammer, 30. april 2021

Tegning av tilbygg på hytte

Oppdragaget var å tegne tegninger til byggesøknad og byggetegninger for et tilbygg på en hytte. Etter at tegningen var ferdige oppdaget vi at tilbygget var litt for stort og plassert feil. Terje dro da på en ekstra befaring for å kontrollmåle tilbygget før han tegnet om hele tilbygget. Alt uten ekstra kostnad. Anbefaler Terje og Gausdal Eiendomsservice på det sterkest, Terje er profesjonell og veldig serviceinnstilt.

Bjørnar, Svingvoll, 7. juni 2017

Materialliste til bolig

Raske respons og raskt levert. Fikk også utkast for å sjekke gjennom underveis. Arbeidet utført til avtalt tid og pris.

Frank, Færvik, 28. april 2015

Opptegning av nybygg

Seriøs aktør som oppfylte mine strenge krav til punkt og prikke, samarbeidsvillig, høflig og opptredte svært profesjonelt. Visste hva han gjorde og fikk det således enkelt til. Gjorde personlig oppmøte noe mange andre tilbydere ikke ville gjøre og dette forenklet kommunikasjonen en hel del kontra mail ogmisforståelser frem og tilbake. Vill absolutt bruke igjen viss arkitekt er trengt igjen i fremmtiden. Takk for godt samarbeid.

Daniel, Åsvang, 18. mars 2015

Lage tegning av eksisterende hus og fremtidig påbygg

Tegningene er grundig og profesjonelt utført til avtalt pris og tid. Bjørnstadjordet er imøtekommende, viser god kunnskap og stort engasjement for jobben, innehar en veldig god forståelse for hva som ønskes utført, og lyttet velvillig til våre endringsønsker. Forslagstegninger ble lagt fram med gode tips på endringer som nå har gitt oss et optimalt fungerende areal pr. Rom på vår tilbyggstegning. Vi anbefaler ham på det varmeste.

Per, Ingeberg, 1. april 2014
Vis flere evalueringer

Kart