Siste evalueringer (54)

Male bolighus

Meget godt utført malerjobb på bolighus i Oslo. God kommunikasjon hele veien. Ryddige og profesjonelle. Helt grei pris. Anbefales!

Brynjar Lia, 18. juni 2020

Male enebolig

Pro Maler var dyrere enn en konkurrent, men ga et langt bedre førsteinntrykk og ble derfor valgt. Vi angrer ikke et sekund! Kvaliteten på arbeidet er topp og gjennomføringen profesjonell. Gutta som dukket opp her var ryddige, dyktige og ikke minst hyggelige. Eier var responsiv og involverte seg aktivt underveis i jobben. Resultatet er en svært fornøyd kunde og et veldig bra resultat!

Kristian Echholt, 3. april 2020

Maling 8 boliger i sameie

Firmaet var veldig bra. Raske og nøye. God komunikasjon med eier. Arbeidsformann oppdaterte eier hele tiden med tlf og bilder. De utførte jobben som avtalt og forventet. Og om det var noe å sette fingeren på ble det rettet opp umiddelbart. Lett å ha med å gjøre. Kan appselutt gå god for dette firmat til malerarbeidet.

Gunn Kvernes, 29. sep. 2019

Beising enebolig

Ryddige og effektive. Noe småplukk som ble rettet på oppfordring.

Jon Erik Garås, 24. aug. 2019

Maling av enebolig,2 etasjer,grunnflate ca 85 kvm

Godt og grundige gjennomført arbeid til avtalt tid. Veldig fornøyd med utførelse.

Terje Klausen, 13. aug. 2019

Maling av 100 år gammelt trehus med grunnflate på ca. 110 m2 i 2 etasjer.

Pro Maler Entreprenør AS er pålitelige fagfolk som gjør godt arbeid og står på for at oppdragsgiver skal bli fornøyd. Alle er høflige, serviceinnstilte og pålitelige. Vi gir dem våre beste anbefalinger!

Grethe Pedersen, 26. juni 2019

Maling og snekkerarbeid på 476 m2 hus,8 leiligheter

Vi er svært fornøyde med jobben som er gjort på huset vårt, kvaliteten på arbeidet var svært god, vi hadde god kommunikasjon med de gjennom hele prosessen og de rettet opp med en gang om det var noe vi sa ifra om. Kan anbefales.

May-britt Havnsund, 24. mai 2019

Beising

Jobben ble utført etter avtale. Flinke, effektive og hyggelige. Bruker gjerne dette firmaet igjen. Anbefales!

Elisabeth Aanje, 25. sep. 2018

Maling av enebolig -100m2 grunnflate ,1,5 etasje

Kvalitetsmessig arbeid, utført som avtalt, på en ryddig og ordentlig måte. Jeg er svært godt fornøyd med den jobben som Pro Maler Entreprenør har utført og anbefaler de gjerne til andre.

Morten Brekke, 13. sep. 2018

Maling av enebolig

Pro Maler gjorde en veldig bra jobb med vasking og maling av hus og sprosser. De møter opp som avtalt og sjefen følger opp underveis. Vi er veldig fornøyd og bruker dem gjerne igjen til andre malejobber.

Arvid Melkevik, 9. sep. 2018

Maling av hus

Bra og effektivt jobbet.

Harald Arnet, 23. aug. 2018

Maling av to funkishus med bruttoareal på ca. 260 m2

Profesjonelle og opptrådte veldig ryddig fra befaring til gjennomført prosjekt, veldig godt fornøyd med resultatet.

Jon Hauge Kalsheim, 20. juli 2018

Maling av sveitservilla fra 1896 med anneks og carport

Veldig bra gjennomføring av et komplisert oppdrag. Behov for løpende koordinering underveis, som fungerte utmerket med Kamil. Vil benytte igjen.

Geir Kronbæck, 14. juli 2018

Maling av kjedet enebolig

Pro Maler utførte en meget nøye og god jobb ifbm maling av vår kjedet enebolig på Hvalstad. De gjorde jobben innenfor avtalt tid og avtalt pris. Hyggelige karer med en høy grad av yrkesstolthet! De er nøye med HMS og har ting på stell. Da de var ferdige med jobben, var det strøkent og ryddet rundt huset. Anbefales uten forbehold! Jonas Berthelsen, Hvalstad.

Jonas Halvorsen Berthelsen, 29. juni 2018

Utvendig maling av hus (inkl vask)

Strålende fornøyd med jobben utført av Pro Maler Entreprenør. Veldig flinke og hyggelige karer som gjorde avtalt jobb til avtalt pris! Ryddige og ordentlige, flott utført jobb (uten søl og rot) og holdt alle avtaler. De sa også ifra om ting som burde byttes, og gjorde det etter å ha sjekket med oss først. I tillegg er det 10 års garanti på jobben! Bruker gjerne Pro Maler igjen :).

Siri Heggelund, 18. mai 2018

Beising av enebolig 150 m2

Ryddig, god kommunikasjon og god pris.

Magnus Berntsen, 7. mai 2018

Maling av enebolig grunnflate ca 160m2

Er meget fornøyd. Vi har et hus som er over 200 år gammelt og de fikk det til å se nytt ut. Skulle egentlig bare male, men oppdaget sopp i veggen på hele den ene siden av huset. Endte med en mye større jobb. Er veldig fornøyd. Anbefalte de videre til min mor som totaloppusset leiligheten sin. Veldig fint resultat.

Siw Randi Kvamme, 17. mars 2018

Maling av 124 kvm leilighet+riving av bod

Fantastisk effektive og proffe håndverkere. Jeg pusset opp leilighet på 124 kvm. Dette innebar og slipe samtlige gulv, male vegger, tak og dører. En meget stor jobb som ble utført raskt og viktigst av alt meget nøye. Gutta er ekstremt service innstilte og hyggelige, anbefaler på det sterkeste!

Gorm Berner, 27. nov. 2017

Kjøkkenmontasje,helsparkling vegger,legging av gulv og montering av vedovn

Sparkling og maling av vegger ble fint! Likeså montering av peisovn. Legging av gulvet kunne vært bedre ved skjøt mot dører. Pro maler var greie å samarbeide med og leverte til en god pris.

Øystein Strømme, 4. sep. 2017

Oppussing av stue

Veldig bra. Nøyaktig og godt utført innenfor tids- og kostnadsramme. Hyggelige folk også. Anbefales!

Vigdis Aarseth, 15. aug. 2017

Nedforing av 80m2 himling.

Pro Maler foret ned takene i leiligheten, sparklet og malte dem. Leiligheten ble også malt samt at garderober ble montert og foret inn. Pro maler utførte godt arbeid til avtalt til tid og pris. De var løsningsorientert, imøtekommende og jeg opplevde at de fikk med seg beskjeder og utførte der etter. Hyggelige og flinke folk jeg gjerne benytter igjen.

Andreas Lien Klovholt, 7. mars 2017

Listing av leilighet på 34 m2 på tveita i uke 8/9

+ Hyggelige folk som gjorde arbeidet slik vi ble enige om + Fornøyd med resultatet - Litt misforståelser under kommunikasjonen på forhånd og avtaling av tidspunkter for utføring av jobben.

Cathrine Mosberg, 6. mars 2017

Enebolig og garasje trenger vask og beis

Promaler utførte oppdraget på en meget tilfredsstillende måte. Adam jobbet og malte til sent på kveld og han var veldig nøye med detaljene. Huset ble ferdig innen tidsfristen. Anbefales! Hilsen fornøyde huseiere på Langhus.

Birger Ruud, 8. okt. 2016

Male hus

Pro Maler gjorde en utmerket jobb. De kom til avtalt tid og utførte jobben innen avtalt tid (faktisk to dager før) og med høy kvalitet. Hyggelige og blide folk. Jeg ville benyttet de igjen. Bra jobbet!

Geir Miskov, 3. juni 2016

Skrape,sparkle og male husfasade (kun en husvegg - vestvendt)

Jeg fikk fasaden malt i mai 2016 og er svært fornøyd med resultatet. Entrepenøren startet på arbeidet til avtalt tid, sendte meg ukeplan uoppfordret og holdt meg orientert om fremdrift underveis. Anbefales på det varmeste.

Marie Thuestad, 1. juni 2016

Legge ny parkett,legge fliser,samt sparkle og male vegger

Kan bare gjenta hva mange andre påpeker her: Kamil og teamet hans gjorde en fantastisk jobb. De har jobbet svært effektivt, kvaliteten på arbeidet er upåklagelig, og Kamil er super serviceinnstilt. Bruker de helt klart igjen.

Even Vinge, 14. des. 2015

Sparkle og male 3 rom

Vi hadde flere på befaring, men landet på Pro Maler,de ga et godt intrykk. Kamil forklarte hva som måtte gjøres og hvorfor, tydelig at han hadde gjort lignende jobber. Det eneste minuset var at han var vanskelig å kontakte til tider. Anbefaler Pro Male.

Audun , 12. okt. 2015

Beise garasje og gjerde

Svært god kommunikasjon med Kamil underveis. Vi kommer til å bruke dem igjen.

Monica Viken, 25. sep. 2015

Male enebolig på bekkestua

God dialog, god pris, godt utført arbeid. Resultatet er vi veldig fornøyde med. Var flinke til å rydde opp etter seg. Spurte underveis når noe var uklart. Fikset småting underveis for å lage bedre resultat. Anbefales sterkt.

Anders Skoe, 24. aug. 2015

Male hus og reparere fasade

Veldig fornøyd. De ha vasket, pusset og malt hele huset utvendig. Veldig bra med eget stillasje rundt huset. Anbefales!

Kristian Gould, 17. aug. 2015

Beising av hus

Flott utført jobb til avtalt tid og pris. Skal du beise/male hus kan du trygt sette dette bort til Pro Maler.

Christian, 15. aug. 2015

Oppgradering av soverom

Kamil og hans kollegaer kan anbefales på det varmeste. Kom på kort varsel. Gjennomførte prosjektet èn dag tidlgere enn estimert. Maleren kom med gode løsningsforslag som gjorde sluttproduktet enda bedre enn forventet. Ryddig og ordentlig folk!

Simen Storberget, 27. juli 2015

Utvendig maling og skifte av takrenner

Pro Maler var veldig greie å forholde seg til hele veien. De kom til avtalt tid for befaring, og ga et godt tilbud som de leverte i henhold til. Både maling og snekring ble utført profesjonelt. De fullførte der vi hadde merknader til utførelse. Anbefales.

Kristian Skauli, 11. juni 2015

Male enebolig

ProMaler gjorde en meget god jobb, til avtalt pris og tid. Kan absolutt anbefales til andre. Vi brukte også ProMaler til en jobb innvendig, sparkling og maling av tak og vegger-også der meget fornøyde med pris, tid og kvalitet.

G Nævdal, 8. april 2015

Vask og maling av fasade

Jobben ble utført effektivt og bra. Opptatt av at vi var fornøyd med tesultatet. Fin og ryddig arbeidsplass. Alt i alt veldig fornøyd.

Heiki Fretheim, 11. mars 2015

Ledig nå? male tak,vegger og lister i hel leilighet

Veldig fornøyd både med kvalitet, kommunikasjon, pris og tidsfrister. Har allerede anbefalt dem til andre. Ville definitivt jobbet med dem igjen.

Steffen, 9. nov. 2014

Male utvendig mur og male noen umalte planker rundt et vindu i 3 etg

Veldig fornøyd med malerjobben Pro Maler gjorde for oss. De kom til avtalt tid og gjorde en grundig jobb. I tillegg var de veldig flinke til å teipe og dekke til, det ble ikke sølt en dråpe maling noe sted. Anbefales på det sterkeste!

Ida Lichtenthaler Flaaten, 17. sep. 2014

Riving av panel,gulv,tak

Vi er så fornøyde at har har endt opp med å bruke Pro Maler til riving, snekkerarbeid, oppbygning av bad, flislegging, betong og mer til. Arbeidet er av høy kvalitet. Pålitelige, samarbeidsvillige, fleksible og hardtarbeidende karer!

Solveig Birk, 24. aug. 2014

Male enebolig

Pro Maler gjorde en meget god jobb med å male vårt hus, og leverte til avtalt tid og pris. Kamil var svært ryddig mtp tilbud, kontrakt og faktura. Små punkter som ble påpekt ved gjennomgang av arbeidet i etterkant ble utbedret uten kostnad. Kan anbefales!

Ståle Njå, 4. aug. 2014

Male hus utvendig i ekeberg

Gjorde jobben bra. Kom til avtalt tid. Vi bruker dem gjerne igjen.

Katrine Gramshaug, 9. juli 2014

Male tak og enkelte vegger før salg

Svært godt utført arbeid og veldig profesjonell opptreden. Veldig selvgående og opptatt av å få et topp sluttresultat.

Jostein Gultvedt, 17. juni 2014

Slipe/beise platting

Jobben ble bra gjennomført til avtalt pris og tidspunkt.

Ragnhild Marthinsen, 27. mai 2014

Male hus 200+ kvm.

Veldig bra! Topp kvalitet og hyggelige priser.

Finn Backer, 26. mai 2014

47m2 leilighet trenger nytt strøk med maling

Anbefales på det sterkeste. De var veldig flinke og profesjonelle. De utførte jobben på knapt 3 dager noe som var veldig imponerende, selv om de måtte vaske alle vegger, slipe lister, sparkle og reparere en lett skadet vegg. Bare plusser fra meg! ! !

Yousaf Khan, 10. mai 2014

Male ende-rekkehus på ekeberg (oslo)

Vi er kjempefornøyde med husmalingen. Super-godt arbeid uten noe søl, de kom i gang veldig raskt og var også raskt ferdige - til en veldig god pris.

Frode Fleten Jacobsen, 2. mai 2014

Helsparkling og maling

God jobb, rimelig, hyggelige. Skal bruke de igjen til en større jobb neste år. .

Svein Storjord, 14. april 2014

Kjøkken

Veldig fornøyd med resultatet. Godt grunnarbeid ble gjort. Bruker gjerne samme maler igjen en annen gang.

Nina Nikolaisen, 30. nov. 2013

Diverse malearbeidet innendørs.

Kamil er en dyktig og serviceinnstilt arbeidsleder, men desverre er ikke alle han benytter som malere det. Mye slurv og søl, men de måtte rette opp feilene sine - og Kamil var strengete enn meg. Ble ok til slutt, men ikke perfekt.

Scheel Victoria Haarstad, 26. nov. 2013

Flytting av store steiner i hage

Har jobbet effektiv og rask, god pris og i avtalt tid + har hjulpet med nye terrase. Kan bare anbefale! ! !

Jan Dvorak, 15. okt. 2013

Maling av leilighet

Meget fornøyd med arbeidet + meget god pris.

Joachim Holm, 8. okt. 2013

Tapetsere vegg og male tak og vegger i en etg.

Veldig godt og raskt gjennomført. Kom og gikk til avtalt tid. Kjempe fornøyd.

Lise Forbes Haraldsen, 30. sep. 2013

Sparkle og male strier på vegger

Veldig fornøyd med arbeidet, utført på en grundig måte av meget hyggelige og dyktige folk. Anbefales på det varmeste!

Hege Helseth, 28. sep. 2013

Sparkling og maling

Oppdraget ble utført raskt og bra til god pris.

Magnus Rekkedal, 27. sep. 2013

Sparkle og male kjøkken.

Jobben ble veldigt gott gjennomført, til en god pris og til den tiden vi avtalte! Kan absolut anbefale dem.

Ninni Kjellberg, 16. juli 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart