CRYSTAL SERVICE AS

4.7 (12 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Hornebergveien 7A, 7038 Trondheim
 • Åpner Mandag kl. 08
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

CRYSTAL SERVICE AS

Crystal Service AS tilbyr tjenester innen renhold, gartner- og vaktmestertjenester, håndverk. Selskapet ble etablert i 2013 og har siden den tid etablert seg godt i Trondheimsregionen.Crystal Service AS er opptatt av kvalitet på sine leveranser og god kundeservice med hurtig oppfølgning.

Crystal Service AS tilbyr vaktmestertjenester. Vi har kompetanse og utstyr til å bistå private og bedrifter til drift og vedlikehold av fast eiendom. Våre dyktige vaktmestere er opptatt av å utføre våre tjenester på en grundig og faglig god måte, med kort responstid ved tilkallingsoppdrag. Vi tilbyr et bredt spekter av vaktmestertjenester:

- Feiing/kosting

- Strøing

- Snørydding

- Gressklipping av store og små arealer

- Beskjæring av hekker og trær

- Gartnertjenester

- Håndverkertjenester, herunder gulvlegging, flislegging, gipsing, utskiftning av dører og vinduer og reparasjonerarbeider

- Gulvbehandling, herunder boning, polering, oppskuring, beis og påføring av olje

- Impregnering av stoff, fasader, stein og trevirke

- Maletjenester

Crystal Service AS tilbyr renholdstjenester til bedrifter og private. Vi utformer en renholdsplan i dialog med kunden slik at våre renholdstjenester er tilpasset den enkeltes behov. Våre dyktige renholdere er grundige og opptatt av å sørge for et godt inneklima. Vi har kompetanse og utstyr til å utføre:

- Daglig renhold

- Byggevask

- Rundvask

- Flekkfjerning

- Tepperens / møbelrens

- Vindusvask.
Vi har utstyr til å utføre vindusvask opp til 20 meter uten lift. Vi tilbyr også vindusvask for bygg over 20 meter med lift og utføring av nødvendig sikkerhetstiltak som avsperring, skilting m.m.

-Fasadevask

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpner Mandag kl. 08
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften