Siste evalueringer (6)

Oppgradering uteområde på hytte

Oppdraget ble ikke fullført, og mye av det som ble gjort var stygt og slurvete. Viktor forsvant når ca 20% av jobben stod igjen. Vi måtte fullføre oppdraget selv, pluss å rette opp feil han hadde gjort. Han kom aldri til avtalt tid. Anbefales IKKE.

Berite, Krokkleiva, 21. sep. 2016

Fornye veranda og trapp.

Prosjektet ble ikke ferdig og var ikke som avtalt. Møt ikke opp til avtalt tid.

Robby, Spikkestad, 18. juni 2016

Male tak i leilighet i løpet av påsken!

Jeg fikk et godt førsteinntrykk, og de fikk mer jobb enn først antatt. Men Victor og hans menn har gjort mye rart her, og jeg ser at de har lagt ut bilder av ting jeg har malt selv. De er greie på maling og tapet, men ville ikke brukt de igjen.

Charlotte, Reistad, 10. mai 2016

Taktekking av 150 kvm tak

Begynte med jobben greit, men krevde mer penger enn avtalt når halv arbeid var utført. Han krevde å få pengene før han begynte på jobben og gjorde ikke ferdig det som var avtalt. Han sa at taket skulle være ferdig i løpet av 2 uker, men det tok 4 uker før han hadde gjort ferdig 70 % av jobben og stakk av når jeg nektet å betale han mer penger. Har klaget på han. Anbefales ikke!

Hasibullah, Drammen, 9. sep. 2014

når vi startet på jobben så fikk vi kun litt betaling for materialer. Og noe i lønn men meste parten av pengene har gått i materialer. Og vi gjorde mye ekstra arbeid som bygge nye gesim kasser og vi sa du trenger nytt pipebeslag men du ville ikke betale for det eller betale for det ekstra arbeide vi har gjort.

VIKTOR LAVRINOVIC BYGG 10. sep. 2014

Maling av enebolig med ca. 302 m2 bta.

Veldig rimelig pris. De vil stille spørsmål hvis de ikke er sikker. De jobber rask så de er ikke 100% nøyaktig. Men de vil fortsette å jobbe til du er fornøyd. For grunn av pris jeg anbefale bedrift.

Cathy, Kongsberg, 12. juni 2014

Maling av 200 kvm enebolig

Meget pålitelig, effektivt og dyktig utført arbeid. Jobben ble gjort til avtalt pris og på en veldig tilfredstillende måte.

Signe, Solbergelva, 13. mai 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Easy Bygg V/helgason

5.0 42 evalueringer Hokksund

BBK Entreprenør AS

4.8 25 evalueringer Hokksund

Premium Entreprenør AS

4.8 23 evalueringer Hokksund