Siste evalueringer (7)

Ønsker pris på hjelp til søking og forenklet byggemelding

Vi oppfattet Torgeir i Bergenhus som et seriøst firma! Meget god kommunikasjon under hele søknadsprosessen, der vi ble kontinuerlig oppdatert under hele søknadsprosessen. Vi valgte i tillegg å la Bergenhus å ta seg av bygging av altanen i tillegg til opprinnnelige søknadsjobben. Kan anbefale Bergenhus. Ser frem til videre samarbeid.

Kim, Nesttun, 9. juli 2019

Byggmester assistanse,befaring ny bolig

Oppdraget ble utført grundig og presist etter avtale både på tid og pris av byggmester Torgeir Wiig. Jeg er meget godt fornøyd med måten oppdraget ble fullført på.

Eirik, Laksevåg, 22. april 2018

Lekasje på taket

Jeg var veldig fornøyd med jobben. Kom når de skulle og var veldig hyggelige. Kan anbefales.

Anne, Godvik, 26. mars 2015

Bytte tak på fellesgarasje 9 parkeringsplasser

Bra utført jobb.

Terje, Bergen, 22. mars 2015

Tilbygg gang/utebod + renovering av bad

Benyttet Bergenhus til omfattende utbygging, ombygging og renovering av hus. Har bygget ut gang og vaskerom ferdig utvendig og innvendig, bygget på utebod, flyttet flere vegger og skiftet tak innendørs, lagt gulv og listet, skiftet vinduer og dører. Meget fornøyd med arbeidet. Leverte til avtalt tid og pris. Torgeir og Paul er lette å forholde seg til og veldig fleksible. Kan trygt anbefales!

Øyvind, Nesttun, 2. mars 2015

Lekkasje fra tak enebolig

De ansatte fra BergenHUS AS fremsto som serviceinnstilt og flinke. Jeg oppfattet også prisen som konkurransedyktig og valgte dette firmaet etter en samlet vurdering. I ettertid er jeg godt fornøyd med jobben de har gjort for oss. Alt har blitt utført etter avtale og i henhold til det vi hadde avtalt både hva gjelder pris, hva som skulle utføres og når. Anbefaler gjerne firmaet til andre!

Inge, Mathopen, 24. feb. 2015

Lite tilbygg med skifer tak

Monterte et takvindu og skiftet deler av taket vårt dette var skifer tak. Arbeidet som ble gjort var kvalitets messig og samvittighets messing utført. På grunnlag av overnevnte jobb fikk de også oppdrag om å føre opp et mindre tilbygg på 12 kvm. Vi er svært fornøyd med resultatet det ble lagt opp til et god samarbeid og det var ingen problemer underveis. Jobbene ble utført til avtalt tid og pris. Det e kjekt og kunne anbefale disse. Iselin Thornq.

Belo, Laksevåg, 28. okt. 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Olarean Service AS

4.8 137 evalueringer Bergen

Lpe Construct AS

4.8 137 evalueringer øvre ervik

Bratland Eiendomsutvikling AS

4.8 89 evalueringer Bergen