Siste evalueringer (11)

Renovering av kjeller

Jobben var rehabilitering av en råkjeller som skulle bli kombinert garderobe og treningsrom. Veldig fornøyd med jobben som ble utført i alle ledd og av alle disipliner. Alt ble gjort med meget god kvalitet og til avtalt tid. Det var ryddig kommunikasjon underveis. Vi kan trygt anbefale bedriften og bruker dem gjerne igjen.

Monica, Indre arna, 21. feb. 2020

Legge ny parkett i stue/kjøkken

De la parkett/tak og listet stue/kjøkken. Satte opp nytt kjøkken. Veldig fornøyd med arbeid som er gjort. Det er pent gjort! De var ryddig underveis. Informerte underveis. Og holdt avtaler som ble gjort. Samarbeidet godt med elektriker og rørlegger. Kan virkelig anbefale dem videre! :).

Kari, Nesttun, 6. nov. 2018

Bygge ny terrasse

Vi fikk bygget ny terrasse i sommer. Det viste seg å være en liten utfordring siden deler av terrassen "henger" over en skråning. AT bygg løste denne utfordringen på en meget god måte og bygget en flott og solid terrasse. Høflige og profesjonelle. Anbefaler dem gjerne!

Tommy, Nesttun, 21. aug. 2018

Utvidelse av terrasse

Profesjonelt utført helt fra tilbudsfasen. Ga tilbakemeldinger hvis endringer. Kan absolutt anbefales.

Jan, Seim, 25. april 2018

Sette opp skillevegg m/ dør

Veldig fornøyd! Vil absolutt anbefale dette firmaet, jeg kommer selv til å benytte meg av AT Bygg og Vedlikehold AS ved neste korsvei. Jobben ble flott utført til avtalt tid og avtalt pris.

Jan, Rådal, 16. okt. 2017

Terasse/platting

Jobben var å føre opp en terrasse mot eksisterende terrasse. Det ble gjort på en presis, nøyaktig og strukturert måte. I tillegg var tømrerne høflige og servicevennlige. Ved fremtidige prosjekter ser jeg ikke bort ifra å bruke dette firmaet igjen. Særdeles godt fornøyd med utført jobb!

Steinar, Os, 21. aug. 2017

Skifting av vinduer

Jobben ble fagmessig svært godt utført, og nøyaktig til den prisen som var avtalt i forveien. Det er en stor fordel at denne bedriften er liten. Det gjør at det er de du gjør avtale med som også utfører jobben. Vi var så fornøyde at vi også har brukt firmaet til andre oppdrag.

Arild, Mathopen, 10. aug. 2015

Utskiftning av 8 vinduer

Hyggelige håndverkere som gjorde en veldig god jobb til avtalt tid og pris. Kommer til å bruke samme aktør igjen - anbefales.

Anders, Søfteland, 13. jan. 2015

Utskifting av vinduer

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort.

Henrik, Laksevåg, 30. okt. 2014

Skifte av kledning på takterrasse + legge terrassegulv

Firmaet skiftet kledning på takterrasse, og la/bygget terrassegulv. De gjorde en utmerket jobb! Seriøse, pålitelige og dyktige håndverkere som kan sitt fag. Prisgunstig var de også. Anbefaler dem på mitt varmeste, og kommer til å bruke dem igjen!

Bjarte, Nesttun, 25. sep. 2014

Oppføre et gjerde i front på en platting samt sikre en trapp med enkelt gelender. ren snekkerjobb.

Effektivt, raskt og profesjonelt arbeid til fornuftig pris!

Nicolay, Nesttun, 16. april 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Kvalitets- Bygg V. Jaroslaw Marcin Piska

5.0 34 evalueringer Nesttun

Malermester Raf Wojciechowski

4.9 18 evalueringer Nesttun

Nesttun Bygg AS

  Nesttun