Siste evalueringer (18)

Sparkling og innvendig maling av leiligheter

Mbygg leverte et godt resultat med god kommunikasjon underveis. Vil bruke dem til andre jobber i fremtiden.

Thorvald Thorsnes, 1. mai 2020

Skifte vinduer

Jobben ble utført slik jeg hadde ønsket, og er derfor veldig fornøyd.

Dag Stangeby, 26. april 2020

Maling av trapp

Malte trapp i to etasjer. Veldig fornøyd med sluttresultatet. Det kom to karer som jobbet veldig bra og effektivt. Har jeg en nye malejobb som skal gjøre, kontakter jeg MBYGG.

Glenn-marthin Andersen, 9. okt. 2018

Maling av 220 m2 enebolig i tønsberg

De skulle male huset to strøk med Drywood maling. Huset var hvitt, og skulle ha en annen hvitfarge. Da de påsto de var ferdige med to strøk overalt kunne man mange steder se den gamle malingen under. Vi var svært misfornøyd med jobben. Vi fikk et møte med sjefen og ble enige om at alt skulle males ett strøk til. Problemet kan antakelig delvis skyldes at de brukte for dårlige (for billige) pensler til arbeidet. Sluttresultatet ble greit.

Tor Nicolaysen, 20. aug. 2018

Maling av stue ca 50m2 og ca 20m2 kjøkken.

Strålende utført arbeid. Raskt og effektivt. MBygg AS vil klart bli benyttet også ved neste prosjekt som ikke er langt unna. Kan virkelig anbefales.

Thore Istre, 30. mai 2018

Ønsker hjelp til å isolerere i taket på loftet

Vi er veldig fornøyde med jobben som Mbygg gjorde hos oss! Blide og koselige karer som jobbet og sto på:) Michal er lett og kommunisere med! Vi bruker de gjerne ved en annen anledning igjen! Mvh CC & Heidi.

Heidi Østlie Laugen, 15. mars 2018

Listing på kjøkken . sette opp mdf plater i stue og trapp til under etasje

Vi er meget godt fornøyd med jobben som mbygg har utført her hos oss. Kommer til avtalt tid. Vi gjorde noen forandringer underveis. Var ikke noe problem. Selv om lit språk problemer enkelte ganger. Vi valgte mbygg fordi de hadde god pris og holder til i Sandefjord. Og vi kan trygt anbefale mbygg til andre.

Stian Frugård, 23. feb. 2018

Beleggningsstein oppfart

Jobbet raskt og nøye.

Mauricio Durante, 21. des. 2017

Sparkling og maling

Sitter igjen med en positiv opplevelse av mittanbud og MBYGG som utførte jobben. Har liten erfaring med bruk av håndtverkere, men valgte det da jobben var av en viss størrelse. Innhentet flere tilbud. MBYGG AS og Michael viste seg å være raskest og med best tilbud. Jobben ble utført raskt med god kvalitet. Vi ble såpass fornøyd at MBYGG er anbefalt til familie og venner som også melder om at de er fornøyde. Det vil vi fortsette med. Anbefales.

Lars Christer Evensen, 30. nov. 2017

Skraping og maling av gammelt uthus

Jobben ble utført fagmessig og godt, både skraping, vasking og maling. Litt snekkerarbeid kom i tillegg, bl. A. Skifting av vindskier. Også OK. Det eneste som ikke var helt bra, var at det tok lang tid fra avtalen ble inngått til arbeidet ble satt i gang. Fordi de ansatte som utfører arbeidet dro på ferie til Polen uten at jeg ble underrettet. Vurderer å bruke firmaet til opp-pussing av hovedhus neste sommer.

Helge Rønning, 16. okt. 2017

Innvendig vask og maling av stue/spisestue,bad,wc og trapp.

Arbeidet ble utført profesjonelt og raskt i henhold til kvalitet, pris og tid. Vil absolutt vurdere denne bedriften for eventuelt andre oppgaver. Terje Olsen.

Terj Olsen, 13. mars 2017

Oppussing av soveom,nye veggplater,legge tarkett gulb,kle inn vinduer

Helt topp fra A til Å med service, oppfølging og jobb underveis, raskt og bra utført.

Hanne Brathagen, 16. feb. 2017

Bytte vinduer

Brukte Mbygg AS til å skifte 11 vinduer. Flott arbeid med høy kvalitet. Jobbet raskt og til avtalt pris. De gjorde arbeidet helt ferdig både inne og ute incl listing/maling/rydding. Dette er et selskap jeg anbefaler og selv gjerne bruker igjen.

Anders Brække, 23. sep. 2016

Sluttføre oppussing kjellerstue

Mbygg svarte raskt på mine henvendelser og kunne ta jobben relativt raskt. God kommunikasjon med Michael og jobben ble faglig bra utført innenfor rammen som var avtalt. Arbeiderne som gjorde jobben snakket relativt dårlig engelsk, men det ble ikke noen problemer likevel. Gjorde god jobb og ryddet også ordentlig opp etter seg. Mbygg anbefales og jeg vil kontakte de neste gang jeg har en lignende jobb.

Martin Bøvre, 29. juni 2016

Skifte utvendig kledning på hus,skifte vinduer,samt etterisolering

Vi er veldig fornøyde med M-bygg. Han oppfører seg høflig, er rolig og har gode priser. De ansatte gjør veldig godt arbeid! Og de jobber fort. Mbygg skiftet utvendig kledning på hele huset, etterisolerte og skiftet alle vinduene. I tillegg la de gulv inne i gangen, nye vegger og lister i gang og trapp. De malte hele huset utvendig to strøk, utvidet verandaen vår, nytt rekkverk og ny trapp til verandaen og nytt gulv på verandaen. Vi ringer M-bygg!

Fredrik Hostad, 2. feb. 2016

Utvendig maling av ca 250 m2 enebolig

Flinke folk. God oppfølging underveis og bra utført jobb. Kan anbefales på det sterkeste.

Tone Aurlien Karlsen, 7. jan. 2016

Renovering av gang/hall

Veldig fornøyd med dette firmaet. De var raske til å komme på befaring og komme med et tilbud. Arbeidet ble raskt og effektivt utført, og servicen var upåklagelig. Ble litt overrasket da håndtverkerne dukket opp kl 0710 lørdag morgen, så vær tydelig om dere ikke ønsker dette. Vi ønsket å bli raskest mulig ferdig, så det var i grunnen greit. Faktura kom helt i henhold til avtale. Ingen overraskelser. Gir mine beste anbefalinger til dette firmaet.

Beate Engelschiøn, 20. des. 2015

Maling - 2.etasje

Meget godt utført arbeid, til avtalt pris! God oppfølgning og informasjon fra firmaet. Samme firma brukt til legging av belegningsstein, noe som også ble veldig bra.

Vegard Lahti, 4. sep. 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart