Siste evalueringer (63)

Støttemur

Er veldig imponert over utførelsen og kvaliteten på jobben. Alt gikk som avtalt og til fastsatt tid. Kan trygt anbefale T Bogdahl Byggservice til lignende jobber. Mvh Jan Arne Johnsen. 👌👍.

Jan, Oslo, 8. mai 2020

Drenering

Thomas and his team are experienced and hands on. The scope of work was changed, and Thomas showed openness and flexibility as well as willingness to come up with new solutions. On top of everything, he is the guy who keeps promises.

Shahriar, Jar, 5. feb. 2020

Fylle igjen nedkjørsel til garasje,støpe/ mure sjakt,planering av plen +++

Startet bra, men kvaliteten og punktligheten sank dessverre etterhvert.

Gunnar, Oslo, 8. sep. 2019

Graving av ca 40 meter grøft for legging av kabel i asker

Fant Thomas B her på Mitt Anbud. Valgte ham pga god dialog, og ikke minst pris. God dialog underveis, kom på befaring som avtalt, og ga gode innspill til gjennomføring. Meget løsningsorientert. Og ikke minst en hyggelig kar å arbeide sammen med !

Steinar, Asker, 25. mai 2019

Lage støttemurblokk ca 23m x 1,2m

Jeg er fornøy med kvalitet og pris.

Doan, Oslo, 8. april 2019

Legge granittmur

Lett å samarbeide med.

Geir, Oslo, 3. april 2019

Tapet av vegg

Det gikk veldig greit å avtale, kjappe tilbakemeldinger og god kvalitet på utført arbeid. Kjempefornøyd!

Nermina, Oslo, 30. jan. 2019

Maling vegger og listverk kjøkken og gang

Godt utført jobb på både tid og pris.

Henrik, Oslo, 25. jan. 2019

Maling av tak

Anbefales på det sterkeste! Kvaliteten på arbeidet som ble utført var svært bra, god kommunikasjon underveis, pluss stilte opp på kort varsel. Veldig løsningsorientert, samt behjelpelig med andre oppgaver som vi ikke kunne gjennomføre på egenhånd. Kommer absolutt til å benytte oss av disse igjen.

Sigrid, Oslo, 22. jan. 2019

Parafintank - grave opp og deponere

Sanering, fjerning og deponering av 1200 liters parafintank ble gjort på en meget god måte. Han påtok seg fjerning av 2 ekstra tanker for naboer og kvaliteten på arbeidet var meget god, og ikke minst ihht Oslo kommunes forskrifter. Kommunikasjon underveis var meget god både skriftlig pr e-post og telefon. Pris var i tråd med avtalt og usikre elementer var tydelig kommunisert på forhånd. Vi kan anbefale T. Bogdahl.

Maria, Oslo, 22. nov. 2018

Graving av grøft 22 m

Utførte en samvittighetsfull jobb og ryddet flott etter seg. Anbefales.

Allan, Gjettum, 16. okt. 2018

Gravearbeid - jord/stein masse på 100m2 hagetomt

Thomas Bogdahl er meget erfaren med gravemaskin og kom seg opp trang og bratt bakke. Han byttet 30 tonn jord ut med 22 tonn singel og pigget bort berg. Meget effektiv og veldig samarbeidsvillig. Meget konkurransedyktig på pris og perfekt for privatpersoner. Kan absolutt anbefales.

Tor, Slependen, 22. sep. 2018

Drenasje,steinlegging over 150m2,støttemur,gjerde,støpe platting

Fornuftig pris, god kommunikasjon, fleksibel håndtering av problemer og meget tilfredsstillende resultat. Anbefales.

Ernst, Oslo, 27. aug. 2018

Utgravning og planering av ca 10m2

Bra utført arbeid ihht avtale.

Solfrid, Oslo, 29. nov. 2017

Fjerning av gjerde og trær

Utmerket jobb. T. Bogdahl utførte jobben til avtalt pris, tid og kvalitet. Vil spesielt fremheve god kommunikasjon i hele prosessen fra tilbud til utførelse. Alle henvendelser ble besvart raskt. Bruker dem gjerne igjen!

Per-øyvind, Oslo, 18. okt. 2017

Lage mur og planere hage

Sluttresultatet ble veldig bra. Det var en del dialog underveis, og en del ting måtte rettes på i prosessen. I tillegg var det perioder hvor det var vanskelig å få svar. Men i stedet for å henge meg opp i det, så fokuserer jeg på sluttresultatet som ble veldig bra.

Morten, Høvik, 30. aug. 2017

Gravejobb i bærum

Bogdahl Byggservice utføret et oppdrag med oppgraving av grøfter til jordspyd, kabler, taknedløp, samt fjerning av røtter, og utlegging av masser og pukk. Thomas Bogdahl utførte en utmerket jobb, og var presis i kommunikasjon og avtaler. For øvrig var han en hyggelig og tillitvekkende person som jeg kan tenke meg å benytte ved neste korsvei. Arild, siv. Ing - 62.

Arild, Stabekk, 27. juni 2017

Graving og planering i hage

Hei Vi er meget fornøyd med service og jobben som ble gjort. De møtte som avtalt, gjorde jobben innen tidsfristen og betaling var som forventet. Kan absolutt anbefales!

Ellef, Østerås, 8. mai 2017

Montering og bygging

Oppsett av oppvaskmaskin og div. Montering. Jobben ble utført ganske bra. Hyggelige karer og gjør det lille ekstra. Jeg er fornøyd. Anbefales!

Beverly, Oslo, 19. feb. 2017

Benkeplate med åpning til matavfall posen

Veldig bra jobb. Jeg lurer på om det hadde vært nok med to besøk men jeg er svært fornøyd uansett.

Francesco, Oslo, 6. feb. 2017

Bygge dobbelgarasje av mur

Ikke vurder å ansett han. Fullførte aldri oppdraget. Var aldri tilgjengelig på telefon. Den værste opplevelsen jeg noen gang har hatt med håndverker. Tok betalt og ble borte. Jeg tapte over 100 000 kr på å velge han. Aldri igjen! !

Usman, Drammen, 29. mai 2016

Hvis man tenker at man får noe tjenester utført for MOMS penger. Og det får man ikke så kan man si at man har tapt 100.000 nok

T. BOGDAHL BYGGSERVICE 6. feb. 2017

Demontere 5 kjøkken overskap,demontere kjøkken vifte

Arbeid utført til avtalt pris , tok litt lenger tid en først avtalt.

Elisabeth, Oslo, 13. mai 2016

Fjerning av gjerde

Katastrofalt dårlig av T. Bogdahl Byggservice. Hold dere langt unna! Arbeidet fra selskapet kan medføre fare for barn og omgivelsene og de har ikke ønske om å rydde opp etter seg. De satte opp en mur mot veien. Denne raste sammen, heldigvis ikke kom barn eller andre til skade. Svaret fra Bogdahl var at det kom snø på muren og at prisen ville vært høyere! De risikerer altså gjerne grunnleggende sikkerhet og kvalitet for tåpelige unnskyldninger.

Ø., Jar, 20. april 2016

Herr Skaara er flink til å klage men skriver ikke sant:-)) Mur var ikke mot veien men mot soppeldunker og det var bare to granitt steiner på totalt 30-40 ca høyde som ble satt på hans betingelser og direktiver og alt var bra fra sommer til vinter når snø ble møkket fra veien og skivet den ene stein. Han har forlenget at vi skulle komme og rydde opp i det uten å få betalt. Herr Skaara burde sende bilder av det og skrive etterpå.

T. BOGDAHL BYGGSERVICE 20. jan. 2017

Diverse arbeid kjøkken og bad

Arbeidet tok noe lengre tid enn antatt og kommunikasjonen til Tony var til tider noe uklar for min del, men er helhetlig fornøyd med arbeidet. Tony er en hyggelig fyr som gjør en effektiv og god jobb til en fornuftig pris. Løsningsorientert og får ting gjort! Anbefaler han gjerne videre!

Mette, Østerås, 2. nov. 2015

Feste baderomsinnredning

Kjempehyggelig fyr! Godt utført arbeid. Kom med gode tips og råd! Anbefales!

Kristin, Oslo, 28. okt. 2015

Flislegging av 3m2 kjøkken.

Veldig hyggelig håndverker som gjorde en god jobb og tok seg tid til noe ekstraarbeid for å få det sluttresultatet vi ønsket. Jobben tok en del lengre tid enn planlagt, men med avtalt fastpris kom det ingen overraskelser på faktura.

Arild, Oslo, 28. okt. 2015

Skifte toalett og dusjkabinett i leilighet

Jeg fikk en veldig rask tilbakemelding på skifte av toalett og dusjkabinett og valgte å benytte dette firmaet. Rørleggeren ble over en time forsinket til første møte for befaring av toalettet og dusj. Ved male gulv og skifte dusjkabinett så møtte heller ikke rørlegger opp til avtalt tid på fredag uten å gi beskjed. Jobben ble gjort sent på søndag og så bra ut. Fornøyd med sluttresultatet men ikke med ventingen og tilbakemelding underveis.

Marius, Oslo, 15. okt. 2015

Bytte av servant armatur på badet

Veldig godt fornøyd. Montør kom til avtalt tid og jobbet effektivt.

Odd, Oslo, 12. okt. 2015

Åpne tett dusjsluk

Snabbt jobbat och bra pris!

Martin, Oslo, 3. okt. 2015

Bytte ut 3 stk gulvmonterte klosetter

Rørleggeren som kom var både hyggelig og gjorde god jobb, og resultatet ble som avtalt på forhånd. Prisen ble også som avtalt, og en spesifisert faktura kom på epost rett etter utført jobb. Vi er fornøyd!

Stine, Oslo, 2. okt. 2015

Montering av dusjkabinett

Fikk svært god hjelp av Tony med montering av dusjkabinett. Da det i ettertid oppsto lekkasje som følge av produktfeil var han veldig behjelpelig med kommunikasjon med leverandør og sitlte opp på kort tid for å skifte en del uten ekstrakostnad. Gir absolutt mine anbefalinger.

Marte, Oslo, 2. okt. 2015

Flislegging,gang og kjøkken(sprut)vegg

Godt sluttresultat, men siden det dukket opp noen overraskelser underveis tok det lenger tid og ble dyrere enn anslaget som ble gitt ved befaring. Dette gjort det hele litt stressende i avslutningsfasen. Ellers fornøyd med selve jobben.

Maria, Oslo, 23. sep. 2015

Installere oppvaskmaskin

Kjapt, hyggelig, og veldig bra service. Fikk byttet rør/installert oppvaskmaskin, og fikset en lekasje jeg ikke var klar over.

Trond, Oslo, 21. sep. 2015

Dusjkabinett og montering av dette

Fornøyd med god service. Var litt problemer med å få slangene fra dusjkabinett tett på grunn av eldre kobberrør i veggen, men Tony kom tilbake tre ganger uten ekstra kostnad og fiksa biffen! Godt med en kar som holder ut og holder det han lover på forhånd. Mannen får jobben gjort uten store ekstrakostander og dill og dall. Anbefales!

Thomas, Oslo, 17. sep. 2015

Nytt røropplegg for ny oppvaskmaskin

Dessverre var jeg ikke flink nok med å få pris på forhånd, gi nøyaktig beskrivelse av jobben osv. Derfor ble det en del dyrere enn jeg hadde regnet med og rørlegger måtte komme tilbake flere ganger. Men positiv og hyggelig rørlegger. Hilsen M. Willoch.

Marianne, Snarøya, 15. sep. 2015

Innstallere toalett

Klosettet ble skiftet ut til avtalt tid og pris. Veldig fornøyd med jobben.

Jan-Fredrik, Oslo, 9. sep. 2015

Liten rørleggerjobb

Kjapt og greit -til en grei pris. Anbefales.

Vigdis, Oslo, 7. sep. 2015

Montere dusjdører

Er veldig fornøyd med den jobben som Tony har gjort. Dette gjelder både selve arbeidet, prisen for dette og hvordan han løste et par utfordringer som dukket opp underveis. Så kan virkelig anbefale han til alle andre, samtidig som jeg helt sikkert kommer til å ta kontakt med han neste gang jeg trenger å ordne noe på badet mitt.

Iselin, Oslo, 6. sep. 2015

Kobling av oppvaskmaskin

Jobben er gjort på en kjempe fint måte. Rask og fleksible oppmøte. Men litt dårlig betalings metode. Jeg måtte betale kontant fordi arbeideren hadde ikke Kort terminal. Fikk ikke kvittering med en gang heller. Fikk ny faktura med fult beløp å betale etter en uke. Men saken var løst etter et par samtaler.

Mohammad, Oslo, 6. sep. 2015

Montering av dusjdører

Anbefales!

Lise-Mari, Oslo, 5. sep. 2015

Fikse lekkasje rør til spring vaskemaskin

Selveste jobben er gjort, men rørlegger kom ikke til avtalt tidspunkt. Heller gav han ikke beskjed om at han ikke kunne komme. Unødvendig at jeg måtte ringe og purre på avtalen. Pga av dette ble jobben gjort 5 timer etter avtalt tid.

Heidi, Oslo, 4. sep. 2015

Det var trist å høre. Noen ganger tar det lengere tid enn beregnet.

T. BOGDAHL BYGGSERVICE 4. sep. 2015

Fjerne brannslange på kjøkken i leilighet

Rask og veldig bra utførelse. Hyggelig kontakt hele veien.

Mats, Oslo, 3. sep. 2015

Installere oppvaskmaskin,ny vask og blandebatteri/kran på nytt kjøkken

Forsvant plutselig halvveis i jobben uten å si ifra. Skulle komme tilbake morgenen etter, men ga ikke lyd fra seg. Etter et par meldinger fra meg og to forskjellige forklaringer på hvorfor han stakk av, og ble forsinket, kom han og fullførte jobben på et par minutter. Er fornøyd med selve jobben han gjorde, og den lave prisen.

Camilla, Oslo, 1. sep. 2015

Tett rør mellom toalett og bad

Proft og bra.

Raymond, Oslo, 30. aug. 2015

Fikse lekk blandebatteri

Best pris, raske, hyggelige. Ville valgt dem igjen.

Ola, Oslo, 23. aug. 2015

Bytte vannkran til vaskemaskin

Tony var en veldig hyggelig og pliktoppfyllende mann. Kom som avtalt og leverte etter avtale. Kommer til å ta kontakt med han igjen ved behov. Marit.

Marit, Oslo, 21. aug. 2015

Fikse blandebatteri som bare står og renner

Kjempebra. Kom en dag senere enn avtalt pga han fikk et hasteoppdrag, men tok vasken tidlig på morgenen neste dag. Veldig fornøyd, rask, god jobb og rimelig. Kommer til å ringe neste gang det trengs rørlegger.

Geir, Oslo, 21. aug. 2015

Bad. demontere/montere baderomsmøbel med servant og overskap m. lys

Tony er veldig hyggelig og lett å gjøre avtaler med. Han kom som avtalt og fullførte etter planen. Han gjorde en pen jobb med å sette inn nytt baderomsmøbel.

Tina, Oslo, 19. aug. 2015

Hagearbeid

Strålende fornøyd med arbeidet. Thomas og gutta var effektive og nøyaktige. Ble endel forandring underveis etter mine ønsker, noe som ikke var noe problem. Prisen var også veldig konkurransedyktig. Har ingen problemer med å anbefale firmaet videre, og vi kommer garantert til å benytte oss av tjenestene deres ved en senere anledning.

Aurora, Oslo, 18. aug. 2015

Flislegging av kjøkken

Jobben ble utført ok. Tony kom 1 1/2 time forsinket til avtaler hver gang.

Tuva, Oslo, 17. aug. 2015

Trenger rørlegger til to små saker- haster

Tipp topp levert! Hyggelig rask service, god pris. Strålende fornøyd.

Mona, Oslo, 8. aug. 2015

Borettslag i oslo ønsker anbud på å utvide uteskur

Bygget uteskur for borettslag i Oslo. Leverte på tid og til avtalt pris. Leverte en god snekkerjobb.

Jostein, Oslo, 7. aug. 2015

Kran på kjøkkenet

Veldig fornøyd.

Lise, Oslo, 19. juli 2015

Bytte kaltvannskrane til vaskemaskin

Tony fant en måte å gjøre jobben billigere enn planlagt.

Petter, Oslo, 15. juli 2015

Bytte et toalett og en vask

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Bra pris. Kommer til å bruke han igjen.

Victoria, Oslo, 8. juli 2015

Rensing av avløp i kjøkken

Rask, hyggelig. Ikke noe problemer.

Martin, Oslo, 3. juli 2015

Rørlegger til å installere dusj

Svært behjelpelig og fleksibel ift. Å komme på kort varsel og jobben som ble utført. Hyggelig og dyktig.

Silje, Oslo, 4. juni 2015

Tett avløp på bad

Kjempefornøyd! ! Tony kom på kort varsel, veldig blid og hyggelig og gjorde jobben effektivt og bra! Kan anbefale dette firmaet!

Jon, Oslo, 3. juni 2015

Tett avløp på kjøkken

God pris! Kom på kort varsel!

Lindi, Oslo, 28. mai 2015

Lekkasje fra rør på kjøkkenet

Kom raskt, og gjorde jobben til en rimelig pris! Anbefales!

Ane, Oslo, 22. mai 2015

Montering av platetopp,innbyggingsovn og oppvaskmaskin

Truls utførte jobben raskt og sent en lørdag kveld. Utrolig flott med så fleksibel snekker! :-) Kan absolutt anbefales!

Klas, Oslo, 25. jan. 2015

Legging av treplatting på inngjerdet uteplass

Bedriften kom på befaring til avtalt tid. Ga god informasjon om hvordan de ville utføre jobben, og om ulike materialvalg. Tilbud kom raskt. Arbeidet startet opp til avtalt tid, og de sto på for å bli derdige som planlagt. God informasjon om framdrift hele veien. Ryddig mht kontrakt og oppgjør. Jeg er godt fornøyd med prosessen og resultatet.

Torbjørn, Oslo, 29. mai 2014

Gipsplater vegg,legge parkett,sette inn nye vinduer

Hyggelige og pålitelige. Utfører arbeid av god kvalitet til en grei pris. Kan anbefales!

Ellen, Kolsås, 29. mai 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Fiskebeinparkett AS

4.6 560 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 232 evalueringer Oslo

BMR AS

4.6 184 evalueringer Oslo