Siste evalueringer (6)

Male tak og lett slip/lakkering av gulv

Vi er veldig fornøyd med det ferdig resultat som Tapet & Malercompaniet utførte. De kom raskt på befaring og leverte tilbud med en gang. God kommunikasjon gjennom prosessen. Jobben ble gjennomført til avtalt tidspunkt. Hyggelige og imøtekommende mennesker som vi anbefaler på det varmeste.

Ann, Sandefjord, 10. des. 2014

Oppussing av stue ca 40 m2

Utførte jobben bra og til avtalt tid. God dialog underveis.

Tonje, Nøtterøy, 24. nov. 2014

Maling av vegger innvendig

Vi er veldig godt fornøyde med den faglige innsatsen og et godt resultat. Vi fikk god og profesjonell informasjon og veiledning før jobben ble gjort. Bedriften viste engasjement, fleksibilitet og tett oppfølging under selve arbeidsprosessen. Hyggelige og imøtekommende mennesker som vi anbefaler på det varmeste.

Aud, Sandefjord, 4. okt. 2014

Sprøytemaling av tak,ca 120 m2

Tapet & Malercompaniet leverte profesjonalitet fra første stund. De svarte raskt på forespørselen, kom tidlig på befaring og leverte tilbud med en gang. Spørsmål rundt tilbudet ble også raskt og godt besvart. Jobben ble gjennomført på avtalt tidspunkt og imponerende effektivt. De de var ferdige kunne vi ikke se spor etter dem, annet en et malerresultat med hvilket vi er svært fornøyd. Tapet & Malercompaniet kan absolutt anbefales. - Aliom.

Tore, Larvik, 23. sep. 2014

Forbehandling og beising av 230kvm funkisbolig

En meget seriøs og dyktig bedrift. Har kun positive ting å si om folkene og jobben som er utført. Riktig pris for godt arbeid. Små korrigeringer sett under sluttbefaring ble raskt rettet opp. Jeg kan trygt anbefale Tapet & Malerkompaniet.

Frank, Sandefjord, 27. aug. 2014

Takk for det Frank!!

TAPET & MALERCOMPANIET AS 28. aug. 2014

Vask og maling av to sidevegger på bolighus

Veldig bra! Kan anbefales!

Anne-Sofie, Tolvsrød, 25. aug. 2014

Takk for det Anne-Sofie.

TAPET & MALERCOMPANIET AS 26. aug. 2014

Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Barsk Spire AS

  Sandefjord

Arne Thorsen

4.7 53 evalueringer Sandefjord