Siste evalueringer (36)

Skifte dusjdører til dusjkabinett/ nye dører

Jobben ble utført som avtalt.

Farrukh Munir, 28. april 2020

Ønsker å kjøpe og få motert dobbelbadekar med dusjvegger

Dyktig, ryddig eg effektiv. Bruker de gjerne igjen! ! !

Kine Rustad, 17. april 2020

Oppgradering av vaskerom med ny bereder,tilbakeslagsventil og vask

Kom og gjorde jobben til avtalt pris - hva annet kan man ønske?

Trond Aune, 19. feb. 2020

Montere dusjsett

Enkelt og greit.

Linda Eidsør, 14. des. 2019

Rørlegger

Ryddig og ordentlig firma. Helt ok pris. Gjorde jobben kjappt og ordentlig. Hyggelige folk. Kan sterkt anbefales.

Ann Pedersen, 16. okt. 2019

Totalrenovering av bad

Bra og seriøs firma. Veldig inkluderende og informerende underveis i prosessen. Renoverte hele badet vårt. Vi er veldig fornøyd med resultatet.

Michel Andres San Martin, 11. juli 2019

Fikse sisterne på toalett

Veldig fornøyd med resultatet. Fikset det som kunne fikses, uten p bytte alt med nytt.

Are Årseth, 25. juni 2019

Legg nytt rør for dusj,vask og toalett

Historien kunne vært lang, men kort oppsummert; holdt ikke arbeidsdatoer som avtalt, ble ikke ferdig med jobben så andre håndtverkere under vår oppussing ble sinket. Monterte feil rør, som måtte endres av ny rørlegger. Historien på visa ble forliksrådet, som han selv fortalte på befaring han hadde vært på et par ganger tidligere med andre kunder.

Morgan Aagård, 18. juni 2019

Rørlegger på bad og kjøkken

Veldig effektiv, hyggelig og flink. Kommuniserte tydelig hva som måtte gjøres og hvor mye det kostet. Var også veldig løsningsorientert.

Mikael Wenger, 8. mai 2019

Bytte av dusj!

Opplevde Oldervik Rørservice AS som løsningsorientert, effektiv og dyktig. Arbeidet som ble utført hos meg var av topp kvalitet.

Mads Bones, 24. april 2019

Rørlegger

Veldig rask og nøyaktig. Anbefales.

Frode Jenset, 24. april 2019

Opplegg til vaskemaskin og etablering av sluk ++

God pris og gode løsninger :).

Ragnhild Lier, 21. april 2019

Rørlegger,oppussing av bad

Oldervik var rask til å svare på jobben og kom med gode forslag til løsninger. De anslo at de skulle komme totalt 3-5 ganger for fullføring av jobben, men det endte til slutt med to-sifret antall besøk pga av småfeil og mangler underveis som måtte rettes opp. Kommunikasjonen var greit i starten, men etterhvert ble det vanskeligere og vanskeligere å få kontakt med dem. Etter ei god stund var jobben ennå ikke fullført iht avtale, men det virket ikke som oldervik var interessert i å fullføre jobben. Jeg fikk til slutt kontakt hvor de lovte å fullføre jobben mot at jeg på forhånd betalte den siste fakturaen. Dette burde jeg ikke gjort, for kun dager etterpå varslet de meg at firmaet var konkurs og de dermed avsluttet jobben. Jeg har ikke sett dokumentasjon på konkursen, og det er ingen registreringer (som jeg kan se) på verken MittAnbud, Brønnøysundregistret eller Proff.no, dette får meg til å tvile på om de faktisk er konkurs. Jeg legger ikke ut korrespondansen med håndtverker på denne vurderingen, men om jeg skulle valgt håndverker på nytt ville jeg valgt noen andre. Nå sitter jeg med uferdig jobb, og penger i minus. Jeg ville vært skeptisk om han fortsatt er aktiv og kommer med tilbud gjennom MittAnbud.

Magnus Ligård, 4. jan. 2019

Montering av oppvaskmaskin

Veldig fornøyd. Jobben ble utført som avtalt.

Tirill Elise Røstvold, 25. nov. 2018

Nytt kjøkken

Veldig god og profesjonell service! Kom til avtalt tid og fikk avtalt pris. Utkobling av gammelt og inn med nytt, raskt og pent levert! Anbefales.

Arvid Berdahl, 30. aug. 2018

Bytting av vannlås utvending

Har ingenting å bemerke. Alt gikk etter avtale, kjapp respons og hyggelig fyr:-).

Øystein Lønset, 30. aug. 2018

Koble fra vannbatteri og koble på ny

Kom til rett tid og gjorde jobben.

Magne Brevik, 28. aug. 2018

Skifte ut gammelt blandebatteri på bad til badekar

De er rask på respons via mail/mittAnbud (også i helg) og kunne komme mindre enn ett døgn etter forespørselen kom. Var ferdig på ingen tid og til avtalt pris. Fornøyd!

Vegard Ofstad, 27. aug. 2018

Installere takdusj

Kom til avtalt tid og gjorde en rask og god jobb. Var veldig hyggelig.

Elina Klungvik, 2. aug. 2018

Toalett av eldre dato. mulig lekkasje. gamle deler

Raskt, profesjonelt og ordentlig gjort. På tilbudssida; hyggelige og ga god informasjon. Veldig fornøyd. Anbefales!

Elise Rynning, 14. feb. 2016

Montere dusjkabinett 90x90 hjørne

Første gang jeg har brukt mittanbud.no Rørlegger Oldervik tok kontakt etter 30 min og hadde både kabinett og tid til å montere. Kom i løpet av 1 time og gjorde jobben perfekt ! Porsgrund showerama 8-5, knallfint. To trivelige karer. Dette firmaet anbefales .

Anders Karlsvik, 4. feb. 2016

Vann misfarger hvitt tøy ved vask

Rett etter anbudet ble lagt inn hadde Oldervik allerede sendt meg mail. Jeg svarte han på morgenen og 5 minutter etter ringte han meg og kom på befaring samme dag. Jobben ble utført veldig kjapt og jeg ble møtt av en veldig trivelig rørlegger til avtalt tid. Kommer til å bruke han som fast rørlegger fra nå. Anbefales på det sterkeste!

Jan Øyvind Westby, 21. jan. 2016

Rørlegger

Meget fornøyd! En meget hyggelig bedrift, følte oss godt ivaretatt under prosessen. I tillegg til at arbeidet ble godt utført, til rett tid og rett (avtalt) pris så skal det nevnes at Oldervik har fulgt opp svært godt og gitt oss god informasjon underveis. Anbefales på det sterkeste.

Stine Hauge, 20. jan. 2016

Vasken lekker

Jobben var bra, mannen var hyggelig men det ble en veldig stivpris for bytting av vask. Det viktigste er at jobben ble gjort, han var presis og tydelig. Klarte ikke å ta kontakt igjen da han sa jeg skulle få en en god avtale på en ny jobb jeg trengte gjort. Om ikke penger er et problem, så absolutt. Misforståelse med hvem som skulle kontakte hvem, så dette skal ikke rørlegger få skyld for. Angående prisen er det viktig å få frem at rørlegger nevnte selv at prisen ble litt stiv. Jeg ble også oppringt av rørlegger på kveldingen angående evalueringen som ble gitt tidligere. Det hadde vært uproblematisk dersom rørlegger hadde ringt for tilbakemelding på forbedringer, men det gikk tydelig frem at hovedmålet var å få flere stjerner.

Eivind Bjørkås, 13. jan. 2016

Når man som kunde ringer rørlegger etter klokken 18 på kvelden, så påløper det diverse gebyrer for dette. (RØRVAKT) Siden Oldervik Rørservice AS har et "kriselager" med kraner, så slapp du som kunde unna gebyr for åpning av grossist også. (2000,-) Videre, så har du fått -15% på alle varer. For timer utover 1. time har det heller ikke blitt fakturert 100% overtid, men kun 50%. Alle våre priser ligger på vår nettside, så dette er godt opplyst.

OLDERVIK RØRSERVICE AS 13. jan. 2016

Kontroll av avløp på badet

Rask og god service, meget fornøyd!

Emilie Damås, 12. jan. 2016

Staking/rensing av avløpsrør fra vaskerom og bad

Jobb tilfredsstillende utført.

Odd Olav Berg, 8. jan. 2016

Diverse rørleggerarbeide

Valgte Oldervik Rørservice A/S på grunn av best pris og seriøst omdømme Arbeidet ble utført på kort tid og vi ble veldig fornøyd med jobben de gjorde Anbefaler dette firmaet til alle som trenger en rørlegger og kommer helt sikkert til å bruke dem ved en senere anledning.

Roar Tiller, 5. jan. 2016

Instalasjon av servant og oppvaskmaskin kjøkken

Oldervik gikk langt ut over hva en kan forvente av en rørlegger. Jeg hadde en del feil med mitt nye kjøkkenet men fikk til slutt servant og oppvaskmaskin etter Oldervik selv tok kontakt med kjøkkenleverandøren for å sørge for at jeg fortest mulig skulle få vann på kjøkkenet igjen. Anbefales!

Nina Bjerkan, 1. des. 2015

Rørlegger

Svarte raskt. Kom å gjorde jobben raskt og effektivt. Plugget radiatorer og viste i tillegg hvordan jeg skulle skru av anlegget selv. Smart og vite i tilfelle lekkasje. Takk for vel utført jobb.

Brith Heidi Hjertø, 1. des. 2015

Bytte av varmtvannsbereder.

Kjapp service. God utførelse til avtalt pris.

Roy Sivertsen, 29. nov. 2015

Spyling av kloakk i trondheim

Oldervik Rørservice AS møtte opp på veldig kort varsel. Kjørte kamerakontroll og utførte deretter spyling. Prisen ble som på forhånd avtalt. Inne i samme prisen tilbydde rørlegger å se på resten av røranlegget med det samme han var i huset. Kommer til å anbefale denne rørleggeren i Trondheim, for framtidene også.

Magnus Fjøsvik, 29. nov. 2015

Røyrleggerarbeid i vaskerom

Kom kjapt og til avtalt tid. Gjorde grundigt arbeid, dyktige fagfolk - hjelpsomme og forståelsesfulle. Tilpassa og la til rette for minst mulig "nedetid" på vanntilførsel og dermed minst mulig ulemper for oss som kunde.

Bernt Erlend Fridell, 16. nov. 2015

Rørlegger jobb bad

Godt fornøyd med service og utførelse. Punkltig.

Hanne Marthe Aarøe Holan, 10. nov. 2015

Lekkasje på toalett

Fornøyd med arbeid og pris.

Kaja Knutsen, 28. okt. 2015

Utskifting eller utbedring av toalett med tilbakeslag

Oldervik var rask, presis, og leverte i henhold til både forventning og avtale. Prisen var heller ikke verst. Anbefales på det varmeste!

Daniel Jahrø Jensen, 6. sep. 2015

Flytte varmtvannsbereder

Kjapp tilbakemelding, grei pris og kjapt utført. Veldig fornøyd.

Steinar Myhren, 2. juni 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart