Siste evalueringer (16)

Minirenseanlegg

Fra jobben ble bestilt til den var ferdig tok det nøyaktig den tiden det var blitt sagt, samt at de kom tilbake uten noe ekstra purring da noe av massene ikke hadde satt seg ordentlig første omgang. Så Skalleberg er Rask, nøyaktig og.

Dagfinn Høvik, 14. mars 2019

Asfaltering på gården i borettslag

Er puktelig, holder avtaler og har vennlige medarbeidere! Jobben er gjort og så langt, veldig fornøyd!

Jenaro Pacheco, 22. aug. 2017

Drenering og tilkobling til offentlig avløpsnett

Skalleberg Graveservice utførte drenering av enebolig og graving samt tilkobling av avløp til offentlig nettverk. Jobben ble utført iht til avtale både på tid og pris. Resultatet var meget bra og entreprenør var veldig løsningsorientert og behjelpelig underveis. Seriøst firma som absolutt kan anbefales videre!

Anders Mandt, 10. aug. 2017

Grave vann og avløp til garasje + planere for 20 kvm bod

Veldig dyktig og hyggelig maskinfører. Han var også flink til å gi meg god veiledning gjennom prosjektet, noe som førte til et veldig godt resultat og en fornøyd kunde. Alt ble gjennomført på en ryddig måte og firmaet fremstår som solid og seriøst. Jeg kan trygt anbefale firmaet til andre.

Håkon Gjone, 6. juli 2016

Graving (og evt. drenering) av en ca. 6 meter lang grøft langs uthus

Skalleberg Graveservice utførte jobben effektivt kort tid etter at avtale var inngått. Resultatet var pent og prisen var rimelig. Bedriften kan anbefales.

Pål Varnum Svendsen, 2. juli 2016

Gravearbeider i forbindelse med hyttebygging

Rask respons, bra på pris og kvalitet. Hele jobben ble utført iht avtale. Løsningsorientert og fin å samarbeide med. Vi anbefaler og kommer til å benytte Skalleberg på evt nye prosjekter. Vårt prosjekt denne gangen var graving av vann og trykkavløp, utgraving av byggegrop for tilbygg og anneks samt drenering av gårdsplass. Ganske omfattende bla med en god del masseforflytning. Vi benyttet Skalleberg også til rørleggertjenestene.

Morten Asplin, 15. april 2016

Utskifting av spillvannsledninger og drenering på 6 rekkehusleiligheter

Skalleberg ga oss en meget god pris på denne jobben, andre bedrifter var vesentlig dyrere. Han utførte jobben til rett tid og på en meget tilfredsstillende måte. Det dukket opp en del uventede utfordringer underveis, men det fant han gode løsninger på, uten å ta noe særlig ekstra betalt. Han holder det han lover, er til å stole på og kan faget sitt.

Andreas Melåen, 22. mars 2016

Infiltrasjon av takvann i grunnen

Gode losning funnet.

Ståle Brummer Nordlien, 10. aug. 2015

Graving / drenering langs husvegg

Jobb utført i henhold inngått avtale. Ryddig og hyggelig bedrift.

Marius Christoffersen, 12. juli 2015

Brønn

Jobben ble utført på en utmerket måte. Ingen problemer og god service.

Tori Anne Røvik, 7. juli 2015

Graving,planering og drenering

Utgraving, planering og drenering. Vi er meget fornøyde med Jobben som ble utført. Han kom på befaring til avtalt tid og kom med et ryddig og oversiktlig tilbud med det som skulle gjøres. Jobben ble utført raskt og effektivt og ferdig iht avtale. Kjempebra service. Skalleberg Graveservice er absolutt å anbefale!

Hans Kristian Halvorseth, 4. mai 2015

Lage en platå

De har mye erfaring (expert) og har mye smarte løsning som gjør jobben mye lettere og ryddig, lett å snakker med de, og ikke minst utrolig arbeidsvillig og flittig , De fortjener mer enn de får for timebetaling, De er seriøs folk som passer til store jobb! Jeg takker de og er veldig fornøyd for det de gjore.

Eid, 18. april 2015

Opparbeiding av innkjørsel og asfaltering

Jobben ble utført på en utmerket måte. Skalleberg kom på befaring, og kom raskt med prisoverslag. Jobben ble utført raskt og Skalleberg orienterte både meg og andre som trengte informasjon under arbeidet. Kan anbefales!

Åge Thorstensen, 17. des. 2014

Graving og støping av platting til garasje,raveien 123,sandefjord.

Vi er veldig fornøyd med Skalleberg Graveservice. Det har vært en ryddig prosess både før, under og etter prosjektet. Han møtte opp som avtalt og gjorde jobben raskt og effektivt -med høy kvalitet og god service. Har tydelig god erfaring i faget Han fikk en ekstrajobb med å fjerne parafintank, som ble gjort for ett hyggelig påslag. Skalleberg har gode samarbeidspartnere, noe som er tydelig i jobben som er utført. Skalleberg kan absolutt anbefales.

Kenn H Ellingsen, 18. nov. 2014

Utgraving av tomt til garasje

Skalleberg Graveservice utførte jobben på en meget tilfredsstillende måte. Anbefales på det varmeste.

Jan Erik Henriksen, 27. okt. 2014

Grunnarbeid for garasje 35,7 m2

God service, dyktig, rask og ryddig. Meget godt fornøyd!

Knut Steinar Grini, 17. sep. 2014
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

BOLIG BETONG AS

4.9 13 evalueringerBetalt Stavern

Golli AS

4.5 35 evalueringer Sandefjord

Vestfold Garasjeporter Øyvind Ottosen

4.9 14 evalueringer Sandefjord