Siste evalueringer (13)

Bygging av dobbelgarasje i mur/betong

Bjørgan Betong fikk dette arbeidet etter befaring og et greit pristilbud. Deler av jobben, som støping av vegger, ble gjort uten problem i slutten 2017. En stor delbetaling av jobben ble gjort etter dette for å dekke matrialkostnader etter Bjørgans ønske. Støping av gulv ble gjort i begynnelsen av 2018 etter velding mye purring. Fant ut at Bjørgan Betong nå jobbet full tid i Nordsjøen og ikke prioriterte ingåtte avtaler. Når takdekket sko støpes i Feb 2018 oppdaget Bjørgan at han gjort en målefeil på en av veggene så at garasjen hadde blitt støpt skjeivt, en vegg kortere en den andre. Deretter stoppet arbeidet opp. Det har ikke gått å komme i kontakt med Bjørgan Betong på telefon, sms eller mail etter at denne feilen ble oppdaget. Dette har laget mye problem for meg og mine naboer. Jeg har nå lagt ut ferdigstilling av jobben på Mittanbud på nytt, så får vi se om jeg får en mer seriøs håntverker denne gangen.

Haakan, Stavanger, 13. april 2018

Tilbygg

Jeg valgt ikke noen firma til ennå.

Hisham, Hafrsfjord, 3. des. 2015

Forstøtningsmur med graving

Skikkelig firma og folk, med godt utstyr og god forståelse for kundens ønsker. Lett å snakke med og flink på prosjektgjennomføring. Anbefales.

Frode, Sandnes, 30. aug. 2015

Støping av garasje gulv 70m2

Raskt levert, bra utførelse.

Pål, Stavanger, 20. aug. 2015

Utgraving til garasje og tilbygg

God dialog hele tiden. Jobb utført meget bra, og i henhold til beskrivelse+endringer underveis. Til avtalt tid og pris. Anbefales!

Kjetil, Sandnes, 18. aug. 2015

Støping av hovedtrapper

Tusen takk for godt utført arbeid. Jobben ble utført til avtalt pris og til veldig bra standard. Det er lett å anbefale Bjørgan Betong AS :).

, Røyneberg, 12. juni 2015

Tilbygg i sandnes

Mange takk for godt utført arbeid. Alt ble utført til avtalt pris, selv om jobben kanskje krevde mer enn først antatt. Vi fikk alltid beskjed om når og hva som skulle gjøres. Kan anbefales på det sterkeste. Vi er kjempefornøyde. TAKK! ! !

Marie-Louise, Sandnes, 26. mai 2015

Garasje med betong dekke

Bygg utført proffisjonelt, ferdigstillt FØR avtalt sluttdato, utmerket kvalitet. God fag-kompetanse, utmerket service, GODE fagfolk. Gjennomførte detaljer, Rask oppstart, kontinuerlig fremdrift, ferdig før plan, til avtalt pris, uten endringer, ANBEFALES.

Roy, Hafrsfjord, 13. mai 2015

Såle for støttemur

Bra utført arbeid. God dialog med Helge underveis i prosessen. Anbefales.

Kenneth, Sandnes, 8. mai 2015

Støyping av bankett + grunnmur

Dyktig kar, som var rask og effektiv. Kan anbefales.

Jon, Hafrsfjord, 1. april 2015

Grunnmur og plate til garasje

Raskt og effektivt til en grei pris. Kan anbefales.

Benjamin, Figgjo, 28. mars 2015

Bygge ny forstøtningsmur og drenere husvegg.

Helge Bjørgan var lett å ha med å gjøre, kom med oversiktlig tilbud og utførte jobben etter punkt og prikke. Han kom også med anbefalinger mhp armering og lignende. Faktura var ryddig og etter tilbudet. Godt fornøyd!

, Sandnes, 16. okt. 2014

Støpe gulv

Kort sagt, oppdraget ble oppfattet kjapt, uten mye innsats fra meg. Og alt ble utført som forventet, til riktig tid og avtalt pris. Kan trygt anbefales!

John, Stavanger, 4. aug. 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Herredsvela Maskin AS

4.9 56 evalueringer Hommersåk

Bjørgan Betong AS

4.6 13 evalueringer Hommersåk

Landsnes Anlegg & Transport

4.8 61 evalueringer Hommersåk