Siste evalueringer (39)

Sparkle og male enebolig 170m2

Kommunikasjon var dårlig, avtalen endret seg fra vi diskuterte jobben til faktura kom med tillegg, obs ha skriftlig avtale med alt inkl. Videre var det mye rullehår og andre fragmenter i de malte overflater. Dårlig utsparklede hjørner, brede kostespor i invendige hjørner, opretting ble flikket med resultat at flikk ble synlige flekker. Men vi ble enige til slutt. Han er en hyggelig kar og en god maler tror jeg. Men ha alt avklart skriftlig på forhånd så er mye løst.

Tomm, Kleppestø, 24. jan. 2020

Sparkling av strietapet

Dyktig, pålitelig og god kvalitet på arbeid!

Mai, Mjølkeråen, 16. okt. 2019

Maling av stue tak og vegg ca 30 kvm og oljing av gulv ca 45 kvm

Dyktig fagmann, nøyaktig, pålitelig og hyggelig. Kan virkelig anbefale Nik, og jeg kommer definitivt til å bruke han igjen hvis jeg har noe malerarbeid.

Ann, Rådal, 17. sep. 2019

Sparkle gipstak i nytt hus

Kom som avtalt. Utførte arbeidet bra, og gjorde seg ferdig som lovet.

Håkon, Herdla, 26. mars 2019

Sparkling og maling

Utførte jobben meget bra og innen avtalt tid. God kommunikasjon og ryddig. Anbefales på det varmeste.

, Flaktveit, 4. feb. 2019

Maling av en stor leilighet på 115 kvm

Nik sparklet og malte hele leiligheten vår. Veldig fornøyd med arbeidet som er utført. Han er lett å forholde seg til og kommunisere med. Vil anbefale ham til andre.

Aida, Bergen, 3. feb. 2019

Sparkle 4 vindu og dørkarmer

Fornøyd med arbeidet.

Kris, Paradis, 16. jan. 2019

Sparkling og maling

Veldig fornøyd med Nik. Veldig god kommunikasjon underveis og profesjonelt utført arbeid. Ville valgt han igjen!

Mats, Os, 16. des. 2018

Sparkling gipset rom

Anbefales på det sterkeste. Effektiv, pålitelig og profesjonell. God kommunikasjon underveis.

Yngve, Fyllingsdalen, 6. des. 2018

Maling av 100 m2 leilighet

Nik did a great job, quick and professional. Would definitely recommend him!

Birgit, Bergen, 1. des. 2018

Helsparkling og maling av soverom

Godt fornøyd med jobben som ble gjort. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris.

Hallgeir, Bergen, 24. nov. 2018

Sparkling og maling av tak,ca 50 m2

Nik fremstår som profesjonell gjennom hele prosessen. Enkel å forholde seg til. Arbeidet ble veldig bra og ble utført til avtalt tid og pris. Ville helt klart valgt ham igjen.

Stian, Hordvik, 4. okt. 2018

Sparkling av gipsvegg og gipstak i stue

Jobben er utført av en god fagmann, kan virkelig spakling av gips og maling. Møter opp itid, service innstilt og prestasjonsfokusert. Denne mannen anbefaler jeg på det sterkest. Godt fornøyd.

Christian, Bergen, 23. sep. 2018

Maling av vegger og takk i stuen ( ca 30 m2) og gangen ( 12 m2)

Vi er fornøyde med jobben som ble utført av maler Nikita Mostepanov ( maling av vegger og takk i stuen og i gangen) . Alt gikk etter avtalt tidsfrist det var profesjonelt jobb.

Elena, Bergen, 5. sep. 2018

Maling av ny leilighet

Maling av stue / kjøkken og gang. Nok en gang fornøyd med utført arbeid. Det er andre gang vi brukte dette firma. Kan anbefales! !

Sigfrid, Bergen, 6. aug. 2018

Sparkling av gipsvegger og vinduskarmer.

Nik gjorde jobben til avtalt pris og avtalt kvalitet. Vi er veldig fornøyd både oppfølging før og underveis. Kan anbefale ham på det sterkeste.

Olav, Kleppestø, 6. april 2017

Sparkling og maling av ny leilighet mm

Nic gav et godt inntrykk, leverte en god pris, og utførte jobben til en kvalitet som vi er veldig godt fornøyd med. Vi valgte Nic fordi han hadde gode anbefalinger og var en ren maler, ikke alt-mulig mann! Han skuffet ikke og kan klart anbefales. Han var lett og samarbeide med, var tydelig med sine anbefalinger og krav, og resultatet ble deretter.

Sverre, Bergen, 21. mars 2017

Maling/sletting vegger og tak av 120 m2 leilighet

Nikita gjorde jobben som avtalt og til avtalt pris. Enkel å samarbeide med og kom med gode anbefalinger underveis. Alt i alt fornøyd med resultatet!

Pål, Bergen, 20. jan. 2017

Maling av vegger i nye kontorlokaler

Vi ønsket høy standard på jobben vi la ut på Mittanbud, og det fikk vi. Vi ønsker å rette en stor takk til Nik for godt utført arbeid, og ikke minst for hans pliktoppfølgende holdning. Nik legger vekt på kvalitet, fremfor at jobben skal gjøres så raskt som mulig. Dette gjenspeiles i det ferdige resultatet. Overlat jobben til Nik og du vil garantert bli fornøyd. Vi i AB Solutions vil gjerne benytte ham ved en senere anledning.

Oddbjørn, Laksevåg, 18. jan. 2017

Trenger maler

Hyggelig kar. Arbeidet blei utført som avtalt - god kvalitet. Tok litt lang tid men for oss var det greit nok.

Eirik, Laksevåg, 2. jan. 2017

Helsparkling av soverom,veggflate ca. 24 m2

Nik utførte jobben som avtalt med riktig kvalitet, pris og til avtalt tid. Vi kan varmt anbefale Nik til andre.

Lars, Rådal, 15. nov. 2016

Helsparkling

Utførte sparkling og maling av veggene, maling av takket på 23 kv. M. Rom. Kom rask på befaring. Utførte arbeidet med ett resultat som oversteg mine forventninger. Arbeidet ble fullført innen avtalt tid, holdt god kontakt under prosessen, viste stort engasjement og kom med gode forslag til løsninger. Fantastisk service! Gjorde jobben raskt og til avtalt pris. Kjempe fornøyd og anbefaler på det sterkeste.

Ieva, Bergen, 16. okt. 2016

Male leilighet: tak og vegger i stue,kjøkken og entre ca 65m2

Nik leverte meget god kvalitet på arbeidet og kom med verdifulle råd underveis. Han holdt alle avtaler og tider. Nik var enkel å kommunisere med og vi gir ham vår beste anbefaling!

Tolv, Fana, 21. sep. 2016

Sparkling av gipsplater tak ca. 25 m2

Nic bistod med sparkling og maling av tak og vegger i 1 etg. Han gjennomførte et systematisk og profesjonelt arbeid gjennom hele prosessen. Vi er svært fornøyd med innsatsen og resultatet. Nic fikk nøkkel til huset og tilpasset aktiviteten slik det best passet. Han leverte som avtalt og kommuniserte utmerket med oss som kunde. Vi kommer til å benytte Nic til annet arbeid og vil absolutt anbefale hans tjenester. Hos oss får han topp karakter.

Arild, Sandsli, 30. juni 2016

Sparkling og maling av 43m2 gipsvegger og tak.

Vi var veldig fornøyd med Nik. Hyggelig kar, som var god i engelsk og lett å kommunisere med. Han fekk utlevert nøkkel og var for det meste aleine i huset. Hadde noen småting vi ikkje var heilt fornøygd med, men da vi ringte kom han og fikset det uten problem. Kom alltid til avtalt tid. Vi er meget fornøyd med finishen på arbeidet, rask og veldig flink. Pris og tid vart som avtalt. Kommer til å bruke han flere ganger og anbefaler han til andre.

Ole, Strusshamn, 12. april 2016

Maling av 50 m2 stue i rekkehus

Jobben ble gjort raskt og ordentlig. Vi er veldig fornøyd med å ha valgt Nik!

Martin, Os, 6. mars 2016

Maler søkes for sparkling og maling av gipsplater!

Veldig fornøyd med jobben Nik utførte for meg. Effektiv og hyggelig, vil absolutt anbefale NK Maler.

Bent, Os, 27. jan. 2016

Sparkle pipe og brannmur

Vi er veldig fornøyd med arbeidet til NK Maler. Arbeidet raskt og effektivt, kjempe bra resultat og en god pris. Jobben ble større en først antatt, men dette var ikke noe problem for Nikita. Vi kommer absolutt til å bruke dette firmaet igjen. Anbefales! !

Karina, Ulset, 23. jan. 2016

Maling innvendig loftsstue

Flott utført arbeid, konkurransedyktig pris. Presise avtaler, lett å kommunisere med og utviste stor fleksibilitet underveis når vi måtte endte tider for jobben. Anbefales.

Gaute, Paradis, 16. jan. 2016

Sparkling/maling av 6 vegger pluss skråtak

Veldig bra og gjennomført arbeid.

Ole-Petter, Olsvik, 16. des. 2015

Innendørs trapp over 2 etasjer må pusses ned,behandles og maling av detaljer

Pålitelig, effektiv og hyggelig. Anbefales!

Carl, Laksevåg, 14. des. 2015

Maling av loft innvendig

Godt utført arbeid på loftet vårt. Både sparkling og maling til vår tilfredsstillelse. Kan anbefales.

Malena, Bergen, 4. des. 2015

Maling av tak og vegger stue enebolig

Utført arbeid med høy kvalitet. En proff maler som vi virkelig kan anbefale.

Knut, Lysekloster, 12. nov. 2015

Maling av 80kvm leilighet(alle rom) pluss utskiftning av gulv.

Maling av en 66 kvm leilighet. Maling av alle lister rundt dører og dørene. Brukte 1 uke på jobben som avtalt. Gjorde en god jobb og var i dialog med meg hele veien hvis det dukket opp noen spørsmål rundt jobben. Snakket godt engelsk og var lett å kommunisere meg. Ga meg også en fornuftig pris og kunne starte på jobben raskt. Anbefales.

Robert, Bergen, 25. okt. 2015

Maling av to soverom og ett toalett

Nik gjorde en veldi bra malejobb. Resultatet ble bedre enn forventet. Dette gjorde at han fikk ett større oppdrag enn vi først hadde tenkt. Han fikk i tillegg oppdrag med og male 2 soverom og ett vaskerom. Der malte han vegger, tak og lister. Vi kan sterk anbefale Nik til andre.

Torbjørn, Sandsli, 13. okt. 2015

Sparkling og maling

Vi var veldig fornøyde med Nik. Utførte arbeidet til avtalt tid, lett å samarbeide med og vi var SVÆRT fornøyd med jobben han gjorde hos oss! Kan absolutt anbefalast vidare.

Marita, Nyborg, 9. juni 2015

Maling og sparkling av stue og gang

Vil sterkt anbefale NK Maler. Vi hadde anbud av svært mange bedrifter og vi valgte NK Maler. Resultatet av jobben var over forventet god. Veldig proff og behjelpelig. Han brukte godt utstyr og resultatet var helt perfekt. Listefrie døråpninger sparklet og malet, fikset også peisveggen i stuen uten av vi hadde spurt om dette i anbudsprosessen + malte og fikset ventilatorboks og kjøkkenvegg uten tilegg i pris. Et trygt valg om du ønsker kvalitet.

Stian, Bergen, 31. mai 2015

Maling av stue,gang,to soverom og kjøkkeninnredning

Nikita malte leiligheten min til avtalt tid og med fantastisk kvalitet. Han malte veggar, lister og tak. Eg anbefaler han til alle som er på utkikk etter ein malar som gjer ein flott jobb. Anne Gerd Strand.

Anne, Lysekloster, 30. mai 2015

Maling av leilighet på 53 kvm.

NK Maler v/Nik utførte oppmaling av vegger, tak, listverk og dører i min leilighet. Alt ble gjennomført på oppsatt tidspan, og arbeidet ble utført med meget høy kvalitet. Jeg stiller høye krav, og Nik matchet dette på alle måter. Nik er pålitelig og meget enkel å samarbeide med. Kan absolutt anbefale ham til andre.

Stein-Erik, Bergen, 12. jan. 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

NK Maler Nikita Mostepanov

4.9 39 evalueringer Eidsvågneset

Team Service Eia AS

3.0 1 evalueringer Bønes

Bergen Vaktmester AS

4.7 22 evalueringer Arnatveit