Siste evalueringer (21)

Flislegging av gang,og overflatebehandling av vegger.

Utførte jobben som avtalt, profesjonelt og effektivt. Hyggelige og imøtekommende arbeidere. Godt arbeid til en veldig hyggelig pris.

Michael Reiersrud, 10. juni 2020

Helsparkling av vegger og tak + skifte vinduer

Kamil er imøtekommende og engasjert. Arbeidet kom raskt i gang og har holdt avtale. Det har vært enkelt å ta kontakt underveis ved spørsmål. Resultatet ble akkurat som vi ønsket. Veldig fornøyd.

Marianne Arnesen, 3. juni 2020

Montere vinduer

Meget godt gjennomført og i henhold til avtale.

Bernt Ruud, 27. nov. 2019

Støp og flislegging av gulv vaskerom

Pålitelige, effektive, god kvalitet på arbeidet.

Thomas Pedersen, 2. okt. 2019

Maling av enebolig,ca 200 kvm

Solid Jobb utførte arbeidet som avtalt, og til avtalt pris og tid. Er veldig fornøgd med resultatet, men kommunikasjon underveis kunne vært bedre. Mulig at det handler noe om at jobben ble utført (og ønsket utført) midt i fellesferien.

Siv Marit Lingaas, 4. aug. 2019

Maling innvendig i enebolig.

Solid Jobb gjorde en bra jobb med oppussing av vår bolig. Solid Jobb malte vegger, tak og vinduer samt pusset, sparklet og malte pipe. Bra resultat og god pris.

Espen Andersen, 3. aug. 2019

Kjøkken montasje,11 skrog inklusive 3 høyskap.

Veldig bra jobbet, holdt seg til avtale og jobbet målrettet til sluttføring.

Dilnawaz Malik, 14. juli 2019

Maling stue

Veldig fornøyd.

Kim Erlend H. Kvalsund, 17. juni 2019

Oppsett av platting

Kunne ha krysset av på alle punkter på hva jeg er mest fornøyd med. Kvaliteten, prisen, ryddighet, effektiviteten og profesjonaliteten i gjennomføringen. Anbefales og jeg ønsker å bruke dem til neste prosjekt.

Linn Marie Østensen Øien, 2. juni 2019

Maling av 2 stuer og gang i drammen

Veldig godt utført jobb. Hyggelig og enkel kommunikasjon.

Sondre Næslund Larsson, 16. mai 2019

Maling av innevegger i ny leilighet

Vi er fornøyde med jobben som ble gjort. Det var god kommunikasjon underveis, de kom til avtalt tid og arbeidet ble utført med god kvalitet.

Norita Helen Fridheim, 12. feb. 2019

Nytt overgulv og himling i stue/kjøkken

«Rask befaring, tilbud og oppstart. Ble enige om langt flere arbeider enn det som opprinnelig ble lagt ut (total oppussing av stue/kjøkken pluss mindre tilleggsarbeider underveis) - til en rimelig pris. Kamil var lydhør og fleksibel ift ønsker om materialvalg og løsninger, og gjorde i den forbindelse en fantastisk jobb ved modernisering av en gammel mursteinsvegg. Håndtverkerne hans kom til avtalt tid, jobbet effektivt og ryddet opp etter seg. Det ble fortløpende foretatt justeringer og retting av småfeil. Noen feil ift montering av kjøkken, men disse kan løses. Alt i alt er vi SVÆRT fornøyde og ville absolutt brukt Solid jobb igjen! ».

Cecilie Vålberg, 27. jan. 2019

Platting ca 20 kvm

Solid jobb gjorde en kjempe god jobb med vår nye platting. Ikke bare ser den strøken ut, men de holdt seg til pris og våre ønsker underveis. Anbefales på det sterkeste.

Tomas Støleggen Hansen, 9. des. 2018

Male innvendig tak,vegger og gulv

Disse møter opp og gjør an god befaring av jobben på forhånd, og utfører på avtalt tid. De håndterer også fint etterarbeid.

Jan Erik Stenseth, 10. okt. 2018

Maling etc. av gammelt hus.

Vi er veldig fornøyd med Solid Jobb. De vasket, skrapte og malte et gammelt hus for oss. Jobben ble påbegynt og avsluttet til avtalt tid og pris.

Linda Rørvik, 27. sep. 2018

Maling av vinduer utvendig

Maleren Solid Jobb har sent (Lukas) har gjordt en god jobb. Han jobbet hard og langt de dagene været tillot det, og var nøye med ikke søle. Solid Jobb selv er rotete, både ved kontraktingåelse og fakturing. Det virket som man ikke var vant til å jobbe på kontraktbasis. Men timetallet var innenfor estimert mengde og kvaliteten på utfort arbeidt virket OK. Fakturaen komme ikke før 2 uker etter jobbens slutt, med forfall samme dag. . . .

Lucas Hofman, 10. sep. 2018

Maling av 120 m2 enebolig

Meget godt fornøyd. Positive og høflige ansatte. Høy kvalitet på arbeidet. Alt av møbler og utstyr ble satt tilbake på plass etter avsluttet arbeid. Ryddet og fjernet alt av søppel og utstyr etter jobben var gjort. LV.

Leif Vinge, 17. aug. 2018

Terrasse rekkverk

Bra, ryddig og riktig pris. Holdt avtale og utførte en god jobb. 36 meter med "komplisert" rekkverk på terrasse ikke noe problem. Ble meget pent.

Paul Petter Nyhus- Jenssen, 13. aug. 2018

Maling av 92m² leilighet og riving av lett vegg

Vi er svært fornøyde med jobben, raskt og effektivt utført.

Tor Arne Lie, 17. juni 2018

Helsparkling vegg

Jobben ble utført til avtalt tid og topp resultat. Veldig fornøyde!

Espen Gabrielsen, 10. juni 2018

Helsparkling

Jobben kom i gang noen dager senere enn planlagt, men de jobbet effektivt og bra når de kom i gang og ble raskt ferdig. Resultatet ble veldig bra.

Guri Nordbryhn Macfarlane, 31. mai 2018
Vis flere evalueringer

Kart

Kart