Siste evalueringer (28)

Oppussing av 1.etg av gårdsbolig

Jobben ble utført våren 2020, gjennom verste koronanedstenging, så det ble noen forsinkelser underveis - men sluttresultatet ble helt fantastisk bra. Dyktige og hyggelige folk. Anbefales videre!

Børge, Våle, 10. april 2020

Tak over inngangsparti

Mange pauser og brukte veldig lang tid. Selv om jeg hadde avtalt prisen ble det diskusjon etter de var ferdig.

Kent, Sandefjord, 27. jan. 2019

Takk for evalueringen. Det var ganske kaldt, så ansatte måtte ta pauser. Levering av materialer var ikke inkludert, så vi endte med tap på det.

ANSKO AS 20. feb. 2019

Skifte kledning på gammel hytte-vegg.

Skifting av ca. 12 kvm kledning på hyttevegg med etterisolering. Ansko kunne utføre oppdraget på kort varsel. Dyktige håndverkere som gjorde en utmerket jobb. Avtalt pris ble overholdt. Vi er svært fornøyd og kan anbefale firmaet. Aud og Uwe Griem, Stokkwe.

Aud, Melsomvik, 5. juli 2018

Legging av våtromsgulvbelegg bad ultimo mai 2018.

Formidlet kontakt med gulvlegger: Stex AS. V/ Stefan. Gulvlegger har gjort en utmerket jobb til avtalt tid og pris med høyt faglig nivå og god service. Kan absolutt anbefales.

Erik, Svelvik, 7. mai 2018

Oppussing av bad i hybelleilighet.

Alt gikk som avtalt. Fornuftig pris og flott orden på faktura. En liten feil på termostat ble rettet umiddelbart etter henvendelse. Dette firmaet kan absolutt anbefales. Kvalitet i alle oppgaver. Nå er det nyinnsatt vindu, totalrenovert bad, varmekabler i fliselagt gulv og maling i hele leiligheten.

Andreas, Tolvsrød, 24. juni 2017

Trenger hjelp til å liste + diverse finsnekring

Hyggelige og effektive folk. Pent resultat.

Morten, Tolvsrød, 22. april 2017

Handymann

Kjempe fornøyd ! Virkelig anbefales.

Nina, Horten, 7. mars 2017

Trenger håndverk

Ansko. Horten: Raske, service-innstilte, dyktige og hyggelige ! Gulv ble lagt, varmtvannsbereder byttet og ny vegg på vaskerommet ble satt opp. . . . Anbefales!

Ranveig, Torød, 11. des. 2016

Skjære ut 4 vinduer i kjeller,mur

Topp service. Rask utførelse fra jobben ble lagt ut på mitt anbud av meg til jobben var ferdig. Hyggelig sjef som kom på befaring samme morgen jobben skulle utføres. Anbefales.

Michael, Larvik, 17. nov. 2016

Husvask og maling

Firmaet gjorde en kjempejobb - totalt sett. Var litt uheldige med et par malere, men sjefen sjøl kom, malte og ryddet opp der det var behov. Kjempefornøyd med resultatet.

Per, Horten, 9. juli 2015

Diverse finish (lister med mer)

Superhyggelig håndverker! Kom til avtalt tid, og avsluttet til avtalt tid og pris. Ordentlige fakturaer med full oversikt. Jobber muligens noe omstendelig, men utført arbeid, og især finishen, er enestående!

Thomas, Reistad, 26. nov. 2014

Utskudd og dørskifting !

Veldig fornøyd med jobben,de kom som avtalt og var veldig nøye med det de gjorde,så ingenting å si på jobben,synes prisen ble litt høyere enn vi avtalte ! Kan trygt anbefales,veldig flinke karer :).

Roar, Berger, 25. nov. 2014

Listing og foring av dører/vinduer

Hyggelig snekker som gjorde jobben nøye med pen finish. Absolutt fornøyd med resultatet. Ikke noe negativt å si om dette,.

Julie, Nøtterøy, 3. nov. 2014

Ny tapet på vegg i stue

Ansko A/S viste seg fra sin beste side. Meget pålitelig og nøye i arbeidet de utførte. Super service og ekstremt hyggelig. Anbefaler virkelig dette firmaet.

Christer, Tønsberg, 27. okt. 2014

Trapper utendørs

Fikk et raskt tilbud, og dette ble kun endret underveis etter avtale( tilleggsarbeid). Pent utført, med riktige valg av farger. Hyggelig mann som utførte jobben. Kan anbefales.

Hilde, Slemmestad, 20. okt. 2014

Nytt gulv på kjøkken

Vi ble veldig fornøyde med det nye kjøkkengulvet. Arbeidet ble utført veldig kjapt og ordentlig! Vil gjerne anbefale Ansko AS til venner og kjente.

Linda, Tolvsrød, 12. okt. 2014

Sette inn dør

Jeg er veldig fornøyd med jobben. Rimvytis er veldig hyggelig og serviceorientert. Arbeidet ble pent utført og til avtalt pris.

Anita, Drammen, 30. sep. 2014

Wire fence around garden

Trustworthy, honest and reliable. Work was carried out to an exemplary standard. Our 40kg, hyperactive, Labrador couldnt break out of the fence. . . So excellent quality workmanship (I was so impressed I got them back for several other jobs).

, Tjøme, 29. juli 2014

Stakittgjerde ca 45m + porter

Veldig bra og ryddig prosess. Kan absolutt anbefales.

Svein, Larvik, 28. juni 2014

Oppussing av bad

Jeg kan gi ANSKO AS min beste anbefaling. Veldig godt fornøyd med kvaliteten på arbeidet. Tok noe lenger tid enn avtalt. Men det som skiller dette firmaet fra mange andre, er den gode informasjonen underveis. Og så gir de gode råd :-).

Bert, Oslo, 20. feb. 2014

Flislegging i ny leilighet

ANSKOs karer var meget høflige og punktlige, og ga god informasjon hver dag. Flisarbeidet ble perfekt utført med smale, laser-rette fuger. En flis måtte byttes ut etter innflytting, noe de kom og gjorde dagen etter at jeg tok kontakt. Anbefales varmt !

Anders, Tjøme, 18. feb. 2014

Sparkling og grunning av gipsplater i ny leilighet

Meget punktlige håndtverkere, kom alltid til avtalt tid. De var flinke til å dekke til gulv og vegger der det ikke skulle komme støv. Jobben ble utvidet til to toppstrøk, og deretter fikk de flislegging av bad og andre gulv. Meget detaljert faktura !

Anders, Tjøme, 5. feb. 2014

Renovering av bad på billigst mulig måte

ANSKO utmerket seg under befaring ved å være punktlige, ryddige, hyggelige og imøtekommende. Inntrykket forandret seg ikke under arbeidsprosessen, hvor de var nøyaktige og dyktige i håndverket og veldig positive og behagelige å ha i hus. Anbefales!

Kristoffer, Horten, 10. nov. 2013

Total renovasjon av bad 5.5m2

En utrolig dyktig og høflig håndverker som gjorde hovedjobben på badet vårt. Ordnet med støvdører og ryddet bra opp etter seg. Holdt oss alltid informert om fremgangen, og ringte om det skulle være noe. Vi er veldig fornøyd med badet vårt. Anbefales!

Bert, Oslo, 17. okt. 2013

Rengjøring av 80 kvadrater huset to gang i uken

Utførte en flyttevask på avtalt tid til avtalt pris. Kom til avtalt tid og gjorde en god jobb. Både jeg som selger og kjøper av leiligheten var fornøyd med resultatet. Rent og pent ble det også, til en veldig god pris. Anbefales!

Bert, Oslo, 15. okt. 2013

Maling av panel vegg og tak til en 43 m2 leilighet

De var hyggelige og ryddige å forholde seg til. Vi er meget godt fornøyd med arbeidet og gjør gjerne avtale med ANSKO AS igjen! Anbefales!

Bert, Sandvika, 14. okt. 2013

Pussing av brannmur/pipe

Veldig flinke og raske. Hva angår mur og puss kan de varmt anbefales. De kom til tiden og informerte godt både på e-post og sms.

, Stokke, 14. okt. 2013

Sliping og lakkering av hage møbler

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Grei å kommunisere med, kom til avtalt tid, veldig bra pris og jobben ble utført som forventet.

Nurdin, Oslo, 26. sep. 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Horten Rørleggerbedrift AS

5.0 1 evalueringer Horten

A & T Rør AS

5.0 5 evalueringer Horten

Alt Rørlegger & Vaktmester AS

5.0 6 evalueringer Horten