Siste evalueringer (18)

Riving av hytte på 50 m2

Flott arbeid, effektiv og etter avtale, profesjonelt utført riving av gammel hytte og grunnarbeider til ny hytte inkl betong . Takk for godt samarbeid .

Terje Skau, 14. aug. 2020

Graving og grunnarbeid til tilbygg på 32 m2 bya

Jobb utført etter avtale. Flinke og løsningsorienterte folk, hindringer underveis løst på en god måte etter avtale.

Kenneth Valråmoen, 15. april 2020

Levering av matjord og evt også oppussing etter grovavretting

Kom raskt på befaring, ga oss pris raskt, leverte matjord ihht tilbud. God kvalitet på jorden.

Kristoffer Grovan, 27. mars 2020

Drenering av 70-tallsbolig

Vi fikk utført drenering, utvendig isolering av kjeller, planering, graving av grøft for å legge ned strøm og fiber, samt graving av grøft med skifte av vann-og avløpsrør av Aspeslåen Maskin. Jeg kan varmt anbefale denne bedriften. Vi fikk et imponerende detaljert og oversiktlig tilbud, jobben ble utført på en god måte og Aspeslåen var tilpasningsdyktig og kommuniserte godt underveis. Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet.

Silje Victoria Høgsve Opheim, 16. mars 2020

Jord

Pålitelig bedrift. Det tok ganske lang tid før jobben ble fullført men pris og kvalitet var viktigst for oss.

Lena Iversen, 2. aug. 2019

Riving av hus.

Jobben ble gjort effektivt og profesjonelt til den beste prisen. Kan absolutt anbefale Aspeslåen.

Sigurd Haavarsen, 15. juni 2019

Graving til svømmebasseng

Aspeslåen Ved og Maskinstasjon har utført grave- og grunnarbeider for oss I forbindelse med anleggelse av svømmebasseng. De har gjort dette på en utmerket måte og bidratt med både god rådgivning, tydeliggjørende kommunikasjon og optimal koordinering til andre fag som har vært involvert. De er arbeidssomme og leverer på tid og jeg opplevde de som et selskap jeg kunne stole på 100%.

Geir Bergkastet, 13. mai 2019

Grunnarbeid til garasje

Jobben ble gjennomført som avtalt til riktig tid. Gravearbeidet var veldig bra og et problem med grunnvann ble løst bra og effektivt. Støping av ringmur/såle ble utført som planlagt, men kvaliteten og spesielt finish kunne vært noe bedre. Alt i alt er jeg godt fornøyd med arbeidet og kan trygt anbefale Aspeslåen for denne type arbeid.

Magnus Holm-gjerde, 10. mars 2019

Graving og drenering

Jo det gikk bra med jobben helt til finishen kom, da skulle visst alt bli ferdig i en hui og hast som resulterte i en ganske så laber finish. . . Og når jeg da sendte bilder til han på SMS og tok kontakt ang feil og mangler så ble det sure miner og veldig trasig alt. Han hverken så eller snakket med meg etter at jeg listet opp det som gjensto av jobben og tok opp det som måtte gjøres opp igjen! Hele jobben startet bra men så dabbet det fort av når fakturaen kom og ble betalt (da var det finishen som var igjen) så ikke betal før hele jobben er gjort.

Vegard Bjorli, 21. jan. 2019

Graving og oppkobling på kommunalt vann og kloakksystem

Veldig dyktig bedrift som står på for oss som kunde. Dem måtte styre fælt med kommunen her og gav oss beskjed underveis om hvordan ting lå ann. Veldig fornøyde med jobben dem gjorde her hos oss.

Anita Gjerseth, 3. nov. 2018

Rive og fjerne uthus,ca 30 m2

Gjorde jobben kjapt og ordentlig. Ikke noe problem. Veldig greie å forholde seg til.

Marthe Dybos, 19. okt. 2018

Grave ny kloakk og grave ut for tilbygg

La ut et oppdrag her på mittanbud.no hvor flere svarte opp. Aspeslåen maskin var de eneste som tok et totalansvar med alle invovlerte parter. Kom på befaring og fikk fastpris. Detaljert og bra oppsatt tilbud. Aspeslåen fulgte meg opp gjennom hele prosessen. Tok litt tid med kommunen, men fikk hele tiden tilbakemeldinger. Jobben ble gjort meget godt og til avtalt tid og pris. Meget konkurransedyktige priser. Anbefales på det sterkeste!

Marius Sveen, 27. juli 2018

Rive gammel hytte,grunnarbeid og støp av såle.

Vi fikk et skriftlig anbud hvor priser for riving, grunnarbeide og oppsetting av ringmur og såle var spesifisert og vi ble fakturert etter hvert som arbeidet ble gjort. Vi fikk gode råd om hvilke løsninger som var best for vårt prosjekt. Etter mitt skjønn ble arbeidet meget godt utført. Det ble oppdaget en liten feil ved ringmuren, men dette ble raskt rettet opp uten noen problemer. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Aspeslåen. Bjørnar Holm.

Bjørnar Holm, 3. aug. 2017

Grunnarbeider hyttetomt

Jobben ble utført på en meget god måte. Endringer som ble foreslått underveis ble raskt utført og i samsvar med mine ønsker. Arbeidet ble sluttført innen fastsatt tidsfrist.

Terje Sletholen, 6. nov. 2016

Grunnarbeid for garasje igland fjære 560x680.

Meget godt fornøyd. Gjennomført etter avtale og med god nøyaktighet.

Frode Hansen, 30. mai 2016

Grave ca 20 meter lang grøft

Veldig flink og hyggelig bedrift. Bra utført jobb.

Ronny Lundsten, 25. april 2016

Graving

Veldig fornøyd :).

Espen Ulven, 14. sep. 2015

Gravearbeid ved hytte på ringsakerfjellet

Jobben som bestod av flytting av et støpt fundament til en portstolpe, fjerning av en stubbe, og påkjøring av pukk, samt graving av en ca. 15 m lang grøft i terrenget, ble utført raskt og med et pent resultat.

Arnstein Øien, 29. juni 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart