Siste evalueringer (45)

Legge gulv med varmefolie,snekre lettvegg,slette tak + div.

Jonny Eriksen stilte raskt på befaring og hadde gode ideer som vi ikke hadde tenkt på selv. Han kom på ny befaring dagen etter sammen med snekker Miroslav Traykovski fra Nor-Mak Bygg AS, og de kunne starte arbeidet ganske umiddelbart. Vi skulle egentlig bare legge nytt gulv med varmefolie, samt flytte en vegg, men endte med nye gipsvegger i de fleste rom, senket himling med downlights og maling av alle flater. Det ble noen ukers forsinkelse ved levering av nye dører innendørs pga en feilbestilling hos Maxbo, men dette ble kompensert med avslag i prisen på slutten. Alt i alt meget fornøyd med både arbeid og serviceinnstillingen fra Jonny og Miroslav. Anbefales!

Bendik Solum Whist, 4. mars 2020

Bytte termostat til varmekabler på bad

Rask og grei montering.

Glen Nygaard, 15. okt. 2019

Bytte av armatur og lysrør i sameie

Snabb och effektiv elektriker. Väldigt bra utfört arbete! Vi är nöjda och kommer absolut att använda oss av Eriksen EL. Installasjon igen.

Richard Jeansson, 24. sep. 2019

Oppgradering av sikringsskap

Eriksen var mer spesifikk en de fleste anbydere, kommuniserte bra underveis, og var lik i pris med den andre anbyderen som ble vurdert som seriøs og aktuell.

Bård Skutle Stillerud, 12. sep. 2019

Senke taket og montere downlight

Bra arbeid og bra pris.

Hoyi Wong, 6. sep. 2019

Legging av varmekabler i to stykk hjulspor

Grei gjennomført arbeid.

Marcus Richter, 5. sep. 2019

Nytt el.anlegg i 3 rom

Veldig fornøyd med samarbeidet på disse jobbene.

Kim Alexander Joergensen, 2. sep. 2019

Varme i stuegulv og skjule ledninger bak lister

Storfornøyd med oppfølgingen hele veien. Han er en elektriker som gidder å utføre "håndverkeroppgaver" for å skjule ledninger, brytere osv. Best mulig. Plasserte én stikkontakt 1 cm feil til siden, men kom tilbake lørdag kveld og ordnet opp til et perfekt resultat. Kommer garantert til å bruke han neste gang jeg trenger elektriker.

Marius Bergsmark Bjertness, 14. aug. 2019

Montering av 16 downlights i leilighet

Dyktig, problemløsende elektriker som var velvillig til å møte opp på ugunstige tidspunkt, dog litt upresis på enkelte av de avtalte tidspunktene. Det som ikke gir full score for min del er at han boret for mange downlights-hull i forhold til det som var opprinnelig planlagt. Han gjorde opp for dette med å gi meg to monterte downlights til prisen for en (1000 kr inkl. Mva). Mitt inntrykk var da at prisen for disse to nye downlightsene ville samlet koste 1000 kr inkl. Mva, men når fakturaen ble tilsendt meg sto det 1000 kr eksl. Mva. Dette mener jeg er en useriøs måte å gjøre forretning på. Når det er sagt så er jeg fornøyd med totalbeløpet på jobben som har blitt gjort.

Audun Nilsen, 6. juli 2019

Utskifting av syv innerdører,samt legging av ca. 70 m2 parkett m/gulvvarme

Jonny Eriksen og snekker Miroslav Traykovski fra Nor-Mak Bygg AS pusset opp leiligheten vår med varmefolie, downlights, omlegging av lysbrytere og stikkontakter, nye dører, nytt gulv og maling av alle flater. Vi hentet inn mange tilbud på jobben, og Johnny og Miroslav hadde det beste tilbudet både når det gjaldt løsninger og pris. De var også eneste tilbyder som kunne garantere at de ville klare å skjule alle ledninger i veggene. Resultatet ble meget pent, kommunikasjonen var god og prisen ble som avtalt. Johnny og Miroslav var opptatt av at vi skulle bli helt fornøyd og fikset opp småting i etterkant uten diskusjon og uten tillegg i prisen. Alt i alt er vi veldig fornøyd med jobben.

Lars Martin Hytten, 28. april 2019

Modernisering av sikringsskap,ny stikkontakt

Jobben var å oppgradere vår sikringsskap fra ca. 1975 til dagens standard. Vi fikk en godt, detaljert tilbud (fastpris). Så god at det var lett å akseptere uten noe frem og tilbake. Kommunikasjon om planlegging kunne har vært litt bedre, men når han ble forsinket på den avtalte dagen ringte han i god tid for å si i fra. Ved ankomst var han otrolig hyggelig og fikk jobben gjort rask. Han også ryddet godt opp etter arbeidet var ferdig. Jeg vil definitivt bruke han igjen. Anbefales! !

Peter Dortch Holmes, 27. jan. 2019

Elektriker

Veldig flink!

Ellen Nagell, 30. nov. 2018

Bytte ut halogen spotter med led

Veldig bra utført. God kommunkasjon på telefon og sms og god pris på arbeidet.

Siddise Hirpa, 27. nov. 2018

Elektrikerarbeid renovering leilighet ca. 50 kvm

Det var utfordringer med kommunikasjon med meg og andre håndverkere under oppussingen av leiligheten, og gjennomføringen bar preg av slett arbeid og kjappe løsninger: F. Eks. Ble det lagt trekkerør som vi senere skulle trekke nettverskabler gjennom, hvor rørene har blitt lagt slik at jeg ikke har fått igjennom noe som helst. Ved en anledning dukket han opp med brukte deler og det var generelt en lite tillitsvekkende opplevelse.

Emil Niclas Hofseth, 16. okt. 2018

Skifte av sikringsskap og 2 nye uttak

Arbeidet blev väl utfört og blev bra. Conny som utførde arbeidet hade många prosjekt og mye jobb så dette arbeidet ble laget litt imellom ulike prosjekt. Vilket gjorde det litt vanskelig med tider og nøklar. Men det viktigste, att arbeidet blev bra og att han hade tid redan uken etter befaring gjør att jag enda vil gi han 5 stjerner.

Petter Fandén, 11. okt. 2018

Montering av downlights i stue

Vi benyttet Eriksen El. Installasjon til å montere downlights i vår stue og spisestue. Det er murtak slik at det måtte bygges en nedsunket kasse i gips som dowlightene ble montert i. Vi ble enige om et pris og fremdriftsplan. Alt ble fulgt til punkt og prikke. Resultatet ble veldig bra. Vi har god erfaring med Eriksen. Oppfølgingen og servicen fra Eriksen var veldig bra. Ingen overraskelser. Kan absolutt anbefales.

Per Bjerk, 28. sep. 2018

Sette inn downlights i taket

Perfekt utført jobb!

Birol Kilinc, 25. aug. 2018

Legging av varmefolie

Tilbudet fra Eriksen var veldig oversiktlig og godt forklart. Alt var fastpriset så ingen "skjulte" kostnader lå i tilbudet som også var det beste av samtlige. Veldig fornøyd med selve utførelsen, alt av kabling er "pent" utført. Det oppstod noen utfordringer med føring av kabel til termostat (Gammelt hus) men dette løste Eriksen utmerket. God dokumentasjon (inkl. Trermo fotografering ) av utført arbeid. Kan absolutt anbefale Eriksen Elektro.

Arvid Asplund, 15. april 2018

Montering av downlightskasse rundt stue

Flink og hyggelig elektriker. Håndverkerne han brukte trekker litt ned.

Ole Marius Gullaksen, 5. nov. 2017

Varmekabler og legge parkett

Jobben ble utført, men med veldig mye frem og tilbake før den ble sluttført. Kom innom, gjorde litt, hadde glemt å ta med alt som skulle til og måtte komme tilbake. Dette skjedde gang på gang. En del av materialet som ble brukt viste seg å ikke virke, slik at det måtte gjøres om. Dårlig på informasjon og kommunikasjon. Svarte ikke på sms eller telefonbeskjeder. Sluttresultatet ser ut til å ha blitt bra, men veldig frustrerende mens det sto på.

Marit Hov, 18. sep. 2017

Varmefolie i gulv

Bra, fleksibel og ble ferdig på tid og pris, brukern igjen hvis jeg trenger.

Øystein Thoresen, 4. mai 2017

Oppgradering av nett og sikringskap

Perfekt utført jobb! Hele prosessen kunne ikke vært bedre, fra befaring til sluttrapport. Alt utført som avtalt. Et par uforutsette ting som ble oppdaget underveis ble fikset på strak arm. Eriksen var også nøye med å forklare hva som ble gjort og hvorfor. Med andre ord: kan anbefales på det varmeste!

Eirik Erstad, 7. okt. 2016

Legge opp strøm i tilbygg

Meget bra gjort raskt og greit veldig fornøyd. Fornøyd med pris. Kan absolutt anbefales Thor Rustand.

Thor Rustand, 6. aug. 2016

Oppgradere sikringsskap samt skfte gamle ledninger

Valg av firma: Profesjonelt oppsett av tilbud med klare økonomiske rammer - sakkyndige råd - oversiktlige økonomiske tilbud av enkelt element - god opprydding etter arbeid - oversiktlig faktura i hht avtale samt profesjonell dokumentasjon av arbeid.

Birgit Thonander, 11. mai 2016

Bytte 12 dimmere fra elko til uniled+

God pris og bra utført jobb, helt ift beskrivelse men litt senere enn avtalt.

Osmund Stray, 4. mai 2016

Bytte 12 dimmere fra elko til uniled+

God pris og bra utført jobb, helt ift beskrivelse men litt senere enn avtalt.

Osmund Stray, 4. mai 2016

Sikrings-skap. nytt og flyttes

Arbeidet ble samvittighetsfult utført til en absolutt konkurransedyktig pris. Arbeidet var mer omfat. Enn antatt. . . Så arbeide tok litt tid. Har i grunn bare godt å si om Eriksen, men har et lite problem med klokka og avtalte tidsp. På dagen. Anbefales.

Arve Bergan, 26. april 2016

Ny innmat i sikringsskap og nye kurser

Eriksen er en hyggelig kar som det er meget enkelt å samarbeide med. Han fremstår også som en erfaren elektriker som gir konstruktive forslag både på det elektriske, belysning og annet jeg måtte lure på. Kommer til å bruke Eriksen igjen. Anbefales!

Daniel Ingulfsen, 2. feb. 2016

Varmefolie ca 50kvm

Han gjør perfekt jobb,jeg skal gjerne bruk ham igjen tusen tak. Vi sees i neste prosjekt.

Dijana Miloshevska, 20. des. 2015

Oppgradere elektriskt anlegg

Jonny Eriksen har yrkesstolthet. Han er svært opptatt av sluttresultat og gjør sitt ytterste for at ting ska bli perfekt. Etter befaringer fra forskjellige aktører hadde dettte selskapet den absolutt beste løsningen for oss. Anbefales på det sterkeste!

Frida Holm Nielsen, 17. april 2015

Varmekabler i takrenner og nedløp i borettslaget trondhjemsveien 170

Eriksen El Installasjon har installert varmekabler i takrenner og nedløp i vårt borettslag - Trondhjemsveien 170. Vi er svært godt fornøyd med samarbeidet, og arbeidet Eriksen El Installasjon har utført. Jonny er meget hyggelig og serviceinnstilt.

Knut Lindland, 5. des. 2014

Skifte sikringskap

Bra jobb til bra pris. ANBEFALES.

Andre Frigstad, 23. sep. 2014

4 nye kurs pluss kontakter.

Jonny er hyggelig og lett å samarbeide med. Prosjektet ble litt større underveis, men han ga seg ikke og kom i havn.

Margrethe Mørland, 7. aug. 2014

Flytte sikringsskap ++

Jobben ble utført i henhold til avtale med fast pris og tidsplan. Jonny er en fagmann med yrkesstolthet.

Christian Markussen, 11. juli 2014

Bytte til automatsikringer og gå over anlegg

Svært godt fornøyd med valg av elektriker. Kommer til å bruke disse igjen! Litt forsinkelser, men innenfor samme dag. Hyggelige folk! Anbefales.

Lene Kobberdal, 3. juli 2014

Flytte to stikkontakter på badet og legge opp en ny

Veldig brs.

Anne-helene Fagerhaug, 11. juni 2014

Varmefolie med styring

Jeg kan på det varmeste anbefale Eriksen El Installasjon. Proff dialog hele veien, raskt og ryddig utført jobb. Fleksibel og veldig hyggelig å ha med å gjøre. Fulgete opp ektra arbeid som dukket opp underveis på en utmerket måte.

Jørgen Heid, 22. april 2014

Varmefolie i gulv under parkett

Jobben ble gjort som avtalt, raskt og effektivt og med god kvalitet til en fornuftig pris.

Per Gjørvad, 22. april 2014

Skifte ut / montere termostat til varmekabler.

Jeg er veldig fornøyd med utført arbeid. Eriksen har lang erfaring og er løsnings orientert. Anbefales!

Grete Arntzen, 18. mars 2014

El anlegg i leilighet som pusses opp

Eriksen El hadde et godt og strukturert tilbud. Prisen var meget fornuftig. Ferdigstillelse nesten til tiden - kan anbefales.

Per Brander, 27. jan. 2014

Oppgradering av sikringsskap og to nye kurser

Installatørs kommunikasjon med nettleverandør for å få dokumentasjon i orden tok litt lengre tid en forventet.

Sverre Øverland, 19. jan. 2014

Varmefolie i kjellerstue

Veldig godt fornøyd med jobben! Hadde gjort en feil ved avkryssing på markører første gang, og viste feilaktig at jeg ikke var fornøyd. Anbefaler Eriksen El Installasjon på det varmeste.

Arne Harald Foss, 19. jan. 2014

4 nye kurser i leilighet i oslo

Jeg anbefaler Eriksen på det varmeste. Bra arbeid, ryddig, til avtalt tid og fornuftig pris. Svært hyggelig er han også, og han holdt det rent og pent. Anbefales!

Gjermund Guttormsen, 20. des. 2013

Sikringsskap

Kom på en grundig befaring, ga en grei pris, god kommunikasjon i løpet av prosessen, utførte oppdraget meget bra, ved neste korsvei, benytter jeg dette firmaet igjen.

Af Rengjøring Asgeir Fjeldstad, 20. des. 2013

Need additional contacts + signature on infratrek report

We are very happy with both quality and timing of performed task. Thank you Jonny, it was a pleassure :-).

Anna Linda, 25. nov. 2013
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Proff Rørlegger AS

4.5 570 evalueringer Oslo

Fiskebeinparkett AS

4.6 486 evalueringer Oslo

City Dekorasjon AS

4.9 330 evalueringer Oslo