Siste evalueringer (74)

Komplett oppussing av stue

Middelmådig resultat. Hele gulvet i stua knirker fordi grunnarbeidet var dårlig.

Kai, Skedsmokorset, 30. april 2021

Bytte av kledning på enebolig på jessheim

Samarbeidet med Stal-Net har vært en fryd fra start til slutt. Stal-Net møtte til befaring med Marcin som er deres svært kompetente bygningsingeniør og Adam som ble vår dyktige prosjektleder. Kort tid etter befaring mottar vi et tilbud som i tillegg til å være meget detaljert også er det rimeligste av de 4 tilbudene vi fikk inn. Gjennomføringen og kvaliteten på arbeidet har vært av meget høy klasse og håndtverkerne som jobbet hos oss, Rafal (far) og Dawid (sønn), stod på hver eneste dag fra de kom til de dro. Her har mange håndtverkere mye å lære. De har hatt fokus på fremdrift, kvalitet og sikkerhet og de kan anbefales på det varmeste. Ring gjerne om du vil vite mer om vår erfaring 👍👍.

Svein, Jessheim, 8. okt. 2020

Utvidelse av platting,samt bygge liten bod

Vi har hatt Stal-net her for å bygge platt og utebod. Vårt inntrykk er at dem er profesjonelle tvers igjennom. Dem var først på en grundig befaring. Så fikk vi en helt ok pris, og de sa at vi måtte regne med 2 ukers bygging. Etter 1 uke er alt nå ferdig. Og det ser faktisk helt blåst ut her. Alt avfall er kappet og puttet i iSekker. 100 av 100 poeng. Kommunikasjonen oss i mellom var også veldig bra. Dem kom når dem hadde sagt dem skulle komme, og jobbet veldig effektivt. De var også veldig fleksible på endringer underveis. Svaret var alltid "No problem" med et smil. Jeg vil på det sterkeste anbefale disse gutta. Ole & Trude PS: Har allerede bedt Adam om anbud på nytt prosjekt.

Ole, Oslo, 29. juni 2020

Bygge platting rundt svømmebasseng

Godt utført arbeid, til avtalt pris og tid. Effektive og flinke håndverkere. Veldig god kundeoppfølgning av Adam, han forsikrer seg alltid om at jeg som kunde har forstått, og at vi er enige, og har rask oppfølging av alle henvendelser. Stal-net har også vært gode rådgivere underveis, på annet arbeid relatert til plattingen de hadde fått i oppdrag å bygge. Anbefaler Stal-net, og vil selv bruke de igjen ved neste prosjekt.

Norunn, Oslo, 28. mai 2020

Vi har en lekestue 20 år gammel som trenger nytt tak og maling inn og utvendig

Fikk lagt nytt tak på lekestue, malt og reparert. Veldig flott resultat. Dette var virkelig dyktige folk som fulgte opp godt underveis. Superfornøyd - anbefales.

Ingrid, Oslo, 21. april 2020

Bygge platting,gjerde og levegg.

Godt utført arbeid til en ok pris.

Vidar, Rasta, 6. mars 2020

Oppussing soverom

Hyret inn selskapet til å lage en et spesialtilpasset klesskap som strakk seg langs en hel vegg, fra gulv til tak, på et soverom. Er veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet. Avtalte en fastpris + prisen av materialene. Fikk tilsendt regninger som dokumentasjon før jeg fikk fakturaen. Veldig ryddig og ingen overraskelser.

Sverre, Oslo, 10. des. 2019

Maling og tapet gang og soverom. 30m2. + tak. + enkelt snekkerarbeide

Stal-net AS levere skikkelig håndverk hjemme hos meg. De gjorde en nøyaktig og fin jobb. Nennsomt arbeide i tillegg til å være effektive. De holdt en ryddig kommunikasjon og overholde tiden de estimerte. Jeg la tapet og det arbeidet kunne ikke vært gjort bedre. Verdt prisen. Og kan anbefales.

Ida, Oslo, 1. des. 2019

Flytte lettvegg,sette inn to dører,rive himling/ny dampsperre og takplater,sparkling og maling

Vi kan anbefale Adam og hans lag. Vi bruker dem gjerne igjen. Selv om gutta som jobbet hos oss verken snakket norsk eller noe særlig engelsk oppsto det ingen kommunikasjonsproblemer fordi Adam var tett på, og alt ble sjekket ut på forhånd. Greit å kunne være litt tilgjengelig på telefon underveis. Jorunn Sofie Randby og Curtis Rojak, Fjellhamar.

Jorunn, Fjellhamar, 11. nov. 2019

Sparkling,maling og noe murarbeid

Stal-Net is a professional company and Adam, Marcin & Co delivers well across the board. Especially on communication I was satisfied, and the few minor things I pointed out after they finished was quickly fixed in due time. The only thing I would point out is that it is wise to go for a fixed-sum contract and agree on what needs to be done in some detail, to avoid any confusion as to what was to be done. This job consisted of plastering, painting, inserting doors and some mortar work. I would definitely use Stal-Net again on a future job.

Jon, Oslo, 4. sep. 2019

Snekkerarbeid/oppussing av tomannsbolig

Prisen på arbeidet var god. Må gi dem en ekstremt detaljert beskrivelse av jobben, med fastpris. Ber man om annet senere, smører de tykt på i antall timer dette vil ta, for å hente seg inn etter å ha regnet seg bort på det første tilbudet sitt. Dårlig kvalitet på arbeidet og påliteligheten. Gulvet de la fikk en glipp inn mot listen. Andre steder slurvet de så mye at malerne måtte bruke masse ekstra tid på sparkling. Kommunikasjonen er tungvint, da håndverkerne som utfører arbeidet ikke kan ett eneste ord engelsk. Grunnet forsinket leveranse av noen materialer, lovet de også å komme tilbake på et senere tidspunkt for å fullføre arbeidet. Det gjorde de aldri. Velg noen andre.

Axel, Oslo, 19. feb. 2019

Oppussing av gang/entre og skifte 2 dører til foldedører

Holdt tidsavtaler.

Liv, Oslo, 15. des. 2018

Gulv,kjøkken og vegger oppussing,sirka 80kvm

Kjappt gjennomført og tilmøtegående ansatte. Fleksible med planlegging og diskusjon av løsninger og materialvalg.

Robert, Oslo, 10. des. 2018

Enebolig - diverse arbeider

Meget fornøyd! Skiftet et par vinduer, bygde 15 meter levegg, 30m2 platting og noen mindre arbeider inne. Raske og grundige på befaring, enkelt å lage avtale, startet før jeg ventet, ble ferdig raskere enn forventet og bra kvalitet på arbeidet. Konkurransedyktig pris. Anbefales!

Håkon, Oslo, 15. okt. 2018

Ny platting på 60 kvm.

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Levert på tid, og meget bra håndverk.

Lasse, Oslo, 30. juli 2018

Renovere hagetomt på ca. 30m2

Veldig fornøyd. Jobben ble levert på en fantastisk måte. 5 av 5. Jeg kan anbefale Bohdan og teamet hans og dere kan gjerne ringe meg om dere trenger mere info.

Philipp, Oslo, 21. juni 2018

Pusse opp stue - nye vinduer,vegger og tak (inkl belysning)

Stal-Net refurbished my living room. New plaster boards on walls and ceiling, 2 new windows and new lighting. They did a good job and I will recommend this company.

Lars-Fredrik, Oslo, 16. mai 2016

Loft: utsuging av stubbeleire og etterisolering med skum

Stal-Net is a serious company consisting of skilled and hard-working workers and flexible and professional managers. Their price level is competitive and among the best in the market. I will highly recommend Stal-Net.

Lars-Fredrik, Oslo, 16. mai 2016

Legge nytt laminatgulv/male tak og vegger

Brukte noe lengre tid en avtalt. Noe slurvete finish.

Jan, Østerås, 5. mai 2016

Bygge lettvegger med skyvedører,legge parkett.

Effektivt gjennomført og til en god pris. Ikke helt knirkefri kommunikasjon, siden prosjektleder byttet underveis i prosjektet. Men alt i alt fine og dyktige folk som leverte til avtalt tid og pris.

Anette, Oslo, 17. des. 2015

Gå over leilighet ifm. salg

Nøyaktige, fornøyd med jobben.

Thomas, Oslo, 23. nov. 2015

Total renovere terasse og bygge en entre.

Absolutt helt PERFEKT resultat og servicen er helt utrolig bra! Er så fornøyd med alt her at dette var bare en glede og fryd! De jobbet og gjorde jobben ferdig med ekstremt nøyaktighet og raskt! Kjempe flinke og ryddet opp alt! Anbefales på det sterkeste!

Morten, Fetsund, 15. nov. 2015

Terrasse

Gutta jobbet kjemperaskt og ryddet opp etter seg. Ferdig med terrassen på bare 2 dager til en hyggelig pris. Anbefales!

Antun, Eiksmarka, 21. okt. 2015

Male nytt utvendig panel på gavlvegg,takmøner og utbygg

Veldig rask respons og utførelse av arbeidet. Rent og pent ved inspeksjon og ikke noe malingsøl noen steder Dessverre snakket ingen norsk. All kommunikasjon var på engelsk. . Anbefaling til Stal-Net. Vil bruke dem igjen når resten av huset skal males.

Britt, Slattum, 16. okt. 2015

Isolering i garasje og bygge bod‏

De gjorde jobben på en grei måte. Uenighet om hvem som skulle betale material forbruk enga jeg skrev at det skulle være inkludert i prisen.

Thorbjørn, Oslo, 3. okt. 2015

2 vegger glassfiber / plast plater og glava demonteres.

Job tok 7 dager mot 14 dager. Ble ryddet opp ,støvsugd teppegresset på terassen og ute raket bort rester :-) Koselige folk som jobba fort og nøyaktig :-) Holdt seg innen grensene for kontraktavtal. Meget fornøyd og vil nok bruke samme firma senere:-).

Grete, Mogreina, 3. okt. 2015

Male villa tåsen

Bra utført arbeid innen avtalte tidsrammer. Litt dårlig kommunikasjon mellom den som gav pris, og den som var ansvarlig for arbeidet.

Per, Oslo, 14. sep. 2015

Maling av gammel huset + panel skifte ut (ene side)

Rask reaksjon på min FINN henvendelse, kom til avtalt tid og arbeidet blei raskt og godt utført. Firmaet får min beste anbefaling!

Tina, Fetsund, 4. sep. 2015

Utvendig maling av hus

Bra og effektivt arbeid. Ikke det billigste anbudet, men en helt grei pris.

Per, Oslo, 29. aug. 2015

Utvendig maling av enebolig

Stal-Net har gjort en OK jobb med malingen av vårt hus. De kom i gang litt senere enn avtalt, men jobbet effektivt når de kom i gang. Ikke noe søl, ryddig og fint etter ferdigstilling. Noe problemer med språk undervegs. Vi er fornøyd med jobben.

Håkon, Oslo, 23. aug. 2015

Male hus

Seriøst firma med god ledelse av prosjektering og framdrift. Bra håndverk og en fornuftig pris. Lett å anbefale!

Eli,arnøy, Oslo, 9. aug. 2015

Terrasse med overbygg og planering av uteområde

Stal-Net har gjennom hele prosessen vært meget profesjonelle, som var en av grunnene jeg valgte dem. Overbygget og terrassen er blitt meget pen og solid. Kommunikasjonen har vært på engelsk som har fungert bra. De har vært raske og arbeidet nøysomt.

Ragnhild, Eidsvoll, 4. aug. 2015

Sparkle,pusse og male vegger + tak

Jobben ble utført med meget god kvalitet til en god pris. De startet arbeidet en dag senere enn avtalt og ble ferdig litt etter avtalt tid men det er helt ok når kvaliteten ble så bra som den ble. Anbefales! !

Tom, Finstadjordet, 28. juli 2015

Pusse og male trapp

Tapetsering - bra grunnarbeid (sparkling, pussing) før tapetsering. Trapp - bra resultat. . Holdt grei orden og ryddet opp etter hver arbeidsdag. Ble forelagt ekstra timer for grunnarbeid vegg da underlaget ikke var som ventet. Uenig, men kom til enighet.

Knut, Sandvika, 27. juli 2015

Male stue og to soverom

Stal-Net gjorde en utmerket jobb. Vi startet med en malejobb, og utvidet til også å legge ny parkett, rive og sette opp ny lettvegg, samt legge nye terrassebord. De jobber effektivt, er veldig service innstilt, og sikret at vi var fornøyd med jobben.

Liv, Snarøya, 24. juni 2015

Platting og fullføre tregjerde

Fint utført arbeid. Ryddet etter seg og gjor alt som avtalt.

Jeanette, Mogreina, 30. mai 2015

Male/beise tak

Vi fikk malt lakket furutak (2 grunning-2 maling ), sparklet og malt 3 vegger samt revet en murvegg i kjelleren. Arbeidet ble utført særdeles bra, de kom som avtalt og var svært samarbeidsvillige. Vi kommer til å bruke dem igjen og anbefaler dem gjerne!

Siri, Holter, 15. april 2015

Utvendig maling inkludert fasade og takvask

Vi er fornøyd med arbeidet som ble utført.

Mari-Anne, Fjerdingby, 14. aug. 2014

Bytte av kledning

Prosjektet fungerte meget bra.

Bjørnar, Oslo, 11. aug. 2014

Male leilighet innvendig 32kvm

Ordentlige og ryddige malere som gjorde en rask og veldig god jobb til avtalt tid. Robert, som man forhandler med, er svært profesjonell, fleksibel og sympatisk. Anbefales absolutt!

Marianne, Oslo, 9. aug. 2014

Male seksmannsbolig

Malte en seksmannsbolig, kjempeflinke! Nøye, ryddige, raske og effektive! En god jobb!

Thea, Aurskog, 10. juli 2014

Oppføring av terrasse foran ytterdør hos enebolig

Hyggelige håndtverkere som gjorde jobben raskt og til spesifikasjon. Ikke noe tull, ryddig arbeid og ryddig økonomisk.

Bent, Jessheim, 4. juli 2014

Utvendig husmaling

Malearbeidet ble pent gjort, men i våre smårutete vinduer ble 82 vindusruter delvis ødelagt på grunn av slurvete bruk av sandpapir på vinduskittet. Og 7 taksten var knust, men de knuste takstene ble senere skiftet av ansvarlig sjef.

Sigvald, Oslo, 22. juni 2014

Maling av rekkehus på fjellhamar

Seriøst firma med hyggelige og dyktige arbeidere. De malte rekkehuset i sameiet vårt på en knapp uke med både god resultat og til hyggelig pris. Vil absolutt benytte de neste gang vi har arbeid som må gjøres.

Richard, Fjellhamar, 17. juni 2014

Skifte himlingplate

Vi var veldig fornøyd med resultat. Alt ble utført som avtalt i tillegg rask og til rimelig pris.

, Oslo, 28. april 2014

Skjøte og pusse gipstak

Godt handyman arbeid. Kom til tiden og jobbet godt , ryddet etter seg. Litt skjevt pusset pipe og litt sig på maling på vegg, mens reparasjon og gipsing av tak var helt supert utført. Litt tynn tekst på faktura.

Line, Son, 22. april 2014

Trenger hjelp til å rive

Kom på svært kort varsel og gjorde jobben til fornuftig pris.

Oddvar, Holter, 14. april 2014

Lage kjellerinngang

Veldig fornøyd. De lagde kjellerinngang på eneboligen min. Graving, støpt såle, satt opp støttemur, satt inn dør og lagd trapp. De lagde også rekkverk på støttemuren samt en markterrasse på ca 30 kvm rundt den nye inngangen.

Anne-Therese, Jessheim, 7. april 2014

Skifte sprukne fliser ved badekar

Fint og ordentlig arbeid gjennomført på tid og etter avtale. Ketil Moe.

Ketil, Oslo, 25. jan. 2014

Ny trapp ute med gelender

Veldig hyggelige, interesserte og høflige medarbeidere. De gjorde en meget god jobb med snekring av ny trapp ute til avtalt tid og til og til en fornuftig pris. Anbefales!

Espen, Nordby, 4. jan. 2014

Male stue tak og vegger. skjære til benkeplate kum og komfyr. montere lister. flislegge under kjøkkenbenk.

De ødela transformatoren til spotter i taket. Jeg trakk fra halvparten på regningen. De helte ut malingsvann/ skitten bøtte i boblebadet og vasken! . Vi har fått lekkasje og ødelagt gulv på kjøkken etter dårlig arbeid! Hold dere unna!

Helle, Oslo, 27. des. 2013

Montere ferdig en av to garasjeport

Vi er veldig fornøyde med jobben Stal-Net har gjørt. Raskt og effektiv , bra pris. Ambefaler på det sterkeste !

Maria, Oslo, 22. nov. 2013

Skifte vindue

De kom på befaring men ingen pris tibud. De skulle sende tibudet pr epost men gjørde aldri. Jeg påminnet dem tre ganger, men ingen seriøst svar. Tilslutt ga jeg opp! Jeg anbefaler ikke til å velge dem. Useriøst og tullete.

Mohammad, Strømmen, 25. okt. 2013

Rekkverk og bod under terrasse

Stal-Net anbefaler jeg på det sterkeste til andre. Superhyggelige, seriøse, pålitelige og ikke minst veldig dyktige i sin jobb. Bygget utvendig bod og totalt nærmere 25 meter rekkverk i grusomt regnvær, og ble likevel ferdige i god tid. Anbefales !

Hans, Vinterbro, 23. okt. 2013

Tilbud på tapetsering

Gjorde veldig bra arbeid. Utmerket forarbeid og veldig flinke folk. Ble litt dyrer enn forventet, men det ble signalisert før arbeid begynte.

Aleksander, Oslo, 15. juli 2013

Bytte utvending kledning

2 håndverkere kom til avtalt tid og gjorde en rask og fin jobb. Kan anbefales.

Tore, Østerås, 27. juni 2013

Utvide døråpning i teglsteinsvegg samt pusse vegger og tak.

Svært god oppfølging av prosjektleder. 2 ansatte utførte arbeidet på ila 3 dager, og jeg vil si at de gjorde en svært god jobb. Overflatene er som nye, og etter at jeg fikk malt over veggene har rommet blitt som nytt. Beste pristilbud av samtlige.

Hans, Oslo, 13. mars 2013

Listing (tak,gulv og karmer)

Flinke folk som gjorde jobben raskt og effektivt med høy standard.

Kristian, Oslo, 6. feb. 2013

Ny kledning

Litt språkproblemer. Litt mye materialer til overs. Ellers godt fornøyd med resultat og tidsforbruk.

Bjarte, Leirsund, 27. nov. 2012

Bytte ytterdør og terrassedør

Utførte jobben som avtalt. Gode løsninger, god kommunikasjon. Glemte en detalj som de kom tilbake og ordnet med en gang. Kommer til å bruke de igjen ved behov.

Terje, Oslo, 25. nov. 2012

Siste finish

Meget fornøyd med Stal-Net. Raske, ryddige og ikke minst dyktige. Jakop og Przemek var 2 dyktige håndtverkere som møtte til avtalt tid. De skiftet kledningsbord på utsiden av huset. Listet tak innvending og kasset inn ventilasjonsrør.

Stig, Oslo, 19. nov. 2012

Nytt rekkverk og trapp til tre-veranda ca 25 m2

Jeg kan anbefale dette selskapet - hyggelige og profesjonelle folk med god kunnskap. Holder avtaler og rydder pent etter seg. Snakker godt engelsk.

Dag, Oslo, 12. aug. 2012

Oppussing av trapp

Brukbar jobbtil en veldig bra pris.

Stig, Oslo, 30. juli 2012

Oppdeling av 16 kvm soverom i fire deler; montere dører og hyller

Profft, vennlig og topp utførelse. .

Olav, Oslo, 28. juni 2012

Oppgradere bad

Flinke og hyggelige folk!

Kjersti, Billingstad, 16. april 2012

Renovering av stuer

Veldig fornøyd med arbeidet, både i byggeperioden og med sluttresultat. Flinke folk, raske og løsningsningsorienterte. Veldig bra oppfølging fra selskapet under byggeperioden. Har flere gjenstående prosjekter og vil bruke samme firma.

Mårten, Hosle, 22. mars 2012

Maling utvendig

Er svært fornøyd med både jobben som ble gjort, prisen var ok og da det var behov for noen korrigeringer var dette uproblematisk. Jeg bruker gjerne Stal-Net igjen og kan anbefale dem til andre.

Stein, Oslo, 19. mars 2012

Legge lister gulv og tak i et rom

Veldig fornøyd med jobben! Ble veldig fint. Dyktige snekkere og veldig hyggelige.

Ragnhild, Løvenstad, 1. feb. 2012

Ny kledning på 1 vegg med 3 vinduer og 1 verandadør

Utrolig hyggelige karer. Super pris. Startet på jobben utrolig raskt og avsluttet som avtalt. God kommunikasjon, selv om det gikk på engelsk. Annbefales absolutt ! ! ! !

Morten, Fjellhamar, 20. jan. 2012

Skifte vinduer

Veldig god oppfølging av meg som kunde. Presis oppmøte. Raske og flinke håndverkere, arbeide utført godt innenfor tidsfristen. Jeg kan anbefale firmaet på det varmeste. Jan Borg.

Jan, Oslo, 9. okt. 2011

Elisenberg&hh

Sliping og lakking av kjøkkengulv ble heller verre etter behandling. Malingsøl på håndtak, kontakter og brytere. Ikke proffesjonelt arbeid.

Anne, Oslo, 1. sep. 2011

Spotlights i stue

Vi brukte Stal-Net til maling, bygging av spotlight kasse og flislegging av skifer bak peisovn. Jobben ble utført til avtalt tid og pris og resultatet var upåklagelig. Er meget fornøyd med service, måten jobben ble utført på og pris. Absolutt et seriøst firma som kan anbefales.

Sigmund, Oslo, 3. april 2011

Maling av stue

Vi brukte Stal-Net til maling, bygging av spotlight kasse og flislegging av skifer bak peisovn. Jobben ble utført til avtalt tid og pris og resultatet var upåklagelig. Er meget fornøyd med service, måten jobben ble utført på og pris. Absolutt et seriøst firma som kan anbefales.

Sigmund, Oslo, 3. april 2011

Utvendig maling av enebolig ,2 1/2 etg med 1ark. 2 strøk . grunnflate 60 m2

Jeg er meget fornøyd med pris og utførelse av arbeidet. Vil absolutt anbefalle Stal-Net til andre.

Truls, Bærums verk, 14. juni 2010
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Stal-net AS

4.5 74 evalueringer Lillestrøm

Remis Stebuliauskas ENK

5.0 18 evalueringer Lillestrøm

Viking Facility Services AS

4.4 8 evalueringer Lillestrøm