Siste evalueringer (32)

Maling av hus

Vi brukte Schott Vindu og hjem til å spyle/vaske alle vegger og ble veldig fornøyde både med pris og med arbeid utført. Anbefalses!

Torbjørn, Sola, 9. mars 2018

Maling av enebolig.

For meg ser det ut som de har gjort et veldig bra arbeid.

Øystein, Sandnes, 9. sep. 2017

Maling av 50 m2 tak og 100 m2 vegger

Er veldig godt fornøyd med Schott Vindu & Hjem. De holdt seg innenfor kostnadsrammen på anbudet og ble ferdig i god tid før tidsfristen. Det ferdige resultatet ble veldig bra og akkurat slik vi ønsket. De ryddet også fint opp etter seg. Jeg er veldig godt fornøyd og bruker gjerne Schott Vindu og Hjem ved en senere anledning.

Ørjan, Stavanger, 11. juni 2017

Pussing av støpte murvegger + evt. legging av skifer i trapp (utendørs)

Bra arbeid. Litt krevende kommunikasjon.

Sten, Stavanger, 2. april 2017

New gate and fence required

Very happy with the work.

Malcolm, Stavanger, 20. feb. 2017

Utskifting av vinduer og terrassedør i enebolig

Schott Vindu & Hjem skiftet 4 vinduer og en terrassedør hos meg. De jobbet raskt og effektivt og brukte kortere tid enn forespeilet i anbudet. Ryddige og høflige folk. Jeg er meget fornøyd med kvaliteten på arbeidet. Bruker gjerne Schott igjen ved senere anledning. Atle Lone.

Atle, Stavanger, 27. jan. 2017

Utvendig maling av rekkehus (ende)

Jobben ble visst nok gjort av en underleverandør (Rozperski Bygg), men er likefullt veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Så Schott Vindu&Hjem er kvalitetsbevisste når de setter bort jobben. De var ikke de aller billigste, men nøyaktige, ryddige og pålitelige. Demonterte takrenner og annet for å komme skikkelig til. Kan anbefales.

Alf, Sandnes, 29. aug. 2016

Royal imprægnering af 2 etagers enebolig

På trods af en fugtig sommer i Rogaland fik Schott Vindu & Hjem fundet tiden til at imprægnere vores enebolig med royal olie. Vi er vældigt fornøjede med resultatet og processen.

Lars, Sandnes, 24. aug. 2016

Rengjøring og oljing av trebygg med 8 boliger

Rengjøring og behandling av vår 8 mannsbolig bestående av royalimpregnert trekledning ble utført på en strålende måte og til en god pris. Satte spesielt pris på å bli informert fortløpende om fremdrift og at det ble godt tildekket slik at søl ble unngått. Kan med andre ord trygt anbefale Marek Schott og hans team til tilsvarende oppdrag.

Kjell, Klepp stasjon, 10. aug. 2016

Maling av enebolig på 160kvm

Maling av enebolig ble gjennomført veldig bra med god opprydding etterpå. Anbefales for maling av hus.

Anders, Sandnes, 13. mai 2016

Maling ca. 40m2 vegger og 30m2 tak

Fornøyd med jobben. Også bra at at alt ble gjort til avtalt tid og pris. Anbefales.

Mathias, Stavanger, 8. mars 2016

Utvendig maling/vedlikehold av enebolig i sandnes

Schott Vindu & Hjem har på sensommeren 2015 malt vår enebolig i Sandnes. Huset er Royal Impregnert, noe som krever en annen teknikk enn vanlig beis. Schott Vindu & Hjem har hele tiden vært meget profesjonelle, pålitelige, og hyggelige. De gjorde en veldig bra jobb hos oss! Vi vil absolutt bruke dette firmaet igjen, og kan med glede anbefale dem videre til andre! Hege Blåsternes.

Hege, Sandnes, 26. nov. 2015

Stavanger - rive parkett,avrette noe og legge ny parkett

I am very happy with the work Schott Vindu & Hjem did for me. They were very helpful, with different suggestions and happy to take on additional work. I will use them again for any other work I have to do.

Elizabeth, Stavanger, 2. nov. 2015

Male stor villa

Jeg er meget godt fornøyd med arbeidet utført av Schott Vindu & hjem. Det bestod i å male en stor villa som skulle skifte farge, men beholde lister og ornamenter i hvitt. Det var avtalt at nødvendige reparasjoner skulle foretas, bla. Ble det skiftet råtne bord, lagt på noen taksten for å unngå ny vannskade, fjernet et vepsebol, og alt ble diskutert underveis. Dette var fagfolk det var hyggelig å samarbeide med, som jeg gjerne anbefaler til andre.

Randi, Stavanger, 16. sep. 2015

Maling av enebolig og garasje

Marek og hans team malte huset vårt, plus garasjen og en gjerde, i mai 2015. De gjorde en kjempefin jobb og vi er veldig fornøyde med resultatet. Marek er serviceinnstilte, de var raskt på plass når det var fint vær og de var hyggelige folk å snakke med. Prisen var bra og vi kan trygt anbefale dem videre for lignende jobber.

Kelly, Stavanger, 3. sep. 2015

Sjekk og bytte av vannbord

Schott var enkle å kommunisere med, svært fleksible og utførte jobben raskt og effektivt.

Knut, Sola, 26. aug. 2015

Legge parkett,skifte terrasseplank

God kommunikasjon, holdt avtaler og pris iflg kostnadsoverslag. Vi er veldig fornøyde med arbeidet. Bruker gjerne dette firmaet igjen. Kan trygt anbefales.

Veronica, Stavanger, 23. aug. 2015

Maling av hus

Veldig fornøyde med jobben utført av Marek og hans medarbeidere, spesielt siden skadene til taket var mye mer en vi trodde. Begge reparasjoner til tak og maling av hele hus var utført til tid og pris. Takk !

Dave, Stavanger, 11. aug. 2015

Riving av parkett,maling/sparkling leilighet

Arbeidet besto av riving av parkett, maling, demontering/remontering av flere skap, flytte større møbler mellom to lokasjoner, samt riving og gjenoppbygging av en vegg. Malerarbeidet er nøye og meget pent utført. Jobben ble utført tidseffektivt, til avtalt pris. Ryddig faktura som spesifiserer material og timeforbruk. Problemfri kommunikasjon på engelsk, arbeidsleder var tilgjengelig til enhver tid. Anbefales! Elin Askø tlf 97567097.

Elin, Stavanger, 28. juli 2015

Maling av enebolig

Enebolig + garasje ble vasket (med kost og hageslange) før to strøk maling. Jobben ble utført som avtalt pris og tid til tross for varierende vær. Schott var fleksible og stilte med mange malere når det først var fint vær. I tillegg var dei veldig behjelpelig med å ordne småting som legge på plass takstein, fjerne gammel takantenne uten noe pristillegg. Eg er meget fornøyd med arbeidet som ble utført og kan trygt anbefale Schott til malejobber.

Frank, Røyneberg, 13. juli 2015

Vask og maling av hus+bod+garasje

Har valgt Marek Schott til utvendig maling av hus og garasje. Jobben ble gjort raskt, grundig og i avtalt tid, veldig serviceorientiert. Anbefales på det varmeste!

Adalbert, Stavanger, 25. juni 2015

Steinlegging på trapp

Jeg har hatt den gleden å ha Marek og hans kollega i arbeid med å legge skifer på min trapp (utvendig). De har gjort en veldig god jobb på utrolig kort tid. De kom når de skulle og de holdt seg til avtalt pris uten noen overraskelser. De har vært ytterst serviceminded i hele prosessen og jeg kan varmt anbefale dem. Arbeidet bærer preg av stor nøyaktighet ! Mvh Lill Paulsen, tlf. 90888351.

Lill, Stavanger, 24. juni 2015

Maling av halv tomannsbolig

Vasking, skraping og maling av tomannsbolig. Konkurransedyktig pris. Utført til avtalt tid. Jeg kan anbefale firmaet som et godt valg.

Einar, Stavanger, 6. mai 2015

Utskiftning av terassebord,samt diverse utvendig maling.

Utbedring av terrasse, samt diverse malerarbeid. Vi valgte Schott vindu & hjem fordi at de gav et godt inntrykk ved befaring, og senere la inn en akseptabel pris. Arbeidet som ble utført var av meget god kvalitet, til avtalt tid og pris. Vi vil gjerne anbefale Schott vindu & hjem på det varmeste! Ole Tøgard, Sandnes.

Ole, Sandnes, 21. april 2015

Skifte vinduer og ytterdører

Veldig bra utført jobb. Vinuer og dører er av veldig høy kvalitet. Alle leveranser skjedde etter avtale. Vi er så fornøyed med jobben Schott Vindu og Hjem har gjort at vi har gitt de mer arbeid. Profesjonell go ryddig, kan trygd anbefalles videre.

Quentin, Hommersåk, 13. april 2015

Sette inn 3 vinduer + 1 balkongdør

Jobben ble utført til rett tid og godt under time estimatet! Veldig fornøyd. De var utrolig raske med å sette inn vinduene og brukte nok noe mer tid på listing.

Åge, Sandnes, 30. des. 2014

Sette opp gjerde!

Schott vindu og hjem har satt opp et fint gjerde. De var ikke billigst men langt i fra dyrest heller. Var profesjonelle og gav veldig god veiledning i forhold til valg av type gjerde. Raske og effektive og stilte opp etter avtale. Anbefales på det varmeste. Kjell Eivind forsmo.

Kjell, Stavanger, 4. nov. 2014

Skifte av 7 vinduer + verandadør

Schott Vindu & Hjem (SVH) ble valgt fordi de hadde en bra pris (ikke den billigste) og fordi de gav det beste inntrykket ved befaring. De valgte en god teknisk løsning som gav minimalt med reperasjoner utvendig. Arbeidet ble gjort til førstklasses kvalitet og innenfor prisestimat. Hyggelige arbeidsfolk som kom til avatlt tid. Jeg kan trygt anbefale SVH til liknende arbeid. Jeg kommer til å bruke de igjen! Hans Chr. Magelssen, tlf 48109126.

Hans, Stavanger, 27. okt. 2014

Maling enebolig 115kvm + garage

God kvalitet på arbete som utførdes på avtalt tid och till avtalt pris. Meget førnøjd.

Lars-Erik, Stavanger, 15. sep. 2014

Replace a window for a new one in my house

Marek and his team are excellent workers. We are very pleased about the work made. They worked really fast, with excellent and proper quality. We definitely recommend them and we won't hesitate to contact them to do some other type of work in our house. / Marek og teamet hans er gode arbeidere. Vi er veldig fornøyd med arbeidet gjort. De jobbet veldig fort, med utmerket og riktig kvalitet. Vi kan absolutt anbefale dem.

Andrey, Sandnes, 8. sep. 2014

Maling av hus

Excellent job completed and in good time. Marek and his team worked tirelessly to get the job done despite the weather. Excellent finish and quality work. I would highly recommend them for similar work.

Matt, Hommersåk, 23. aug. 2014

Utvendig maling av 125 m2 rekkehus. 3 etasjer,3 vegger (enderekkehus).

Vi er meget fornøyd med jobben Schott Vindu & hjem har gjort. Hele huset ble tatt i 2 strøk med veldig lite søl. Prisen var konkurransedyktig og jobben ble gjort effektivt, bra og godt innenfor avtalt tid. Kontrakt for jobben ble skrevet og kommunikasjon var ikke noe problem da Marek Schott er dyktig i engelsk. Vi bruker gjerne Schott Vindu & Hjem igjen til maling og eventuelt andre jobber.

Tor-Ivar, Sandnes, 27. juli 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Tjelta Sigbjørn

4.5 21 evalueringer Varhaug

Schott Vindu & Hjem

4.9 32 evalueringer Tjelta

Staut Bygg AS

5.0 4 evalueringer Tjelta