Siste evalueringer (34)

Levere og skifte 8 vinduer pluss verandadør.

SDM Bygg skiftet alle vinduer pluss balkongdør hos oss. Michno og hans partner jobbet meget effektivt. De var trivelige å ha i hus og de ryddet opp undervegs. De gav oss en meget god pris, og selv om det dukket opp noen uforutsette ting som genererte mer arbeid for dem, holdt de seg til den avtalte prisen. Vi er meget fornøyde med arbeidet og kan varmt anbefale andre å benytte seg av SDM Bygg!

Trygve Tambs-lyche, 30. jan. 2019

Montering av ny balkongdør

Firmaet byttet balkongdør hos oss, jobben ble utført raskt og effektivt. Dyktige folk, veldig fornøyd med resultatet. 5* for arbeidet, 4* for selve døra.

Line Maria Slettebøe, 17. okt. 2018

Innsetting av vindu

God kvalitet på arbeidet og gjennomførte arbeidet som avtalt på forhånd.

Christina Pettersen, 16. okt. 2018

Bytting av vinduer

Utført raskt og profesjonelt når de først kom, veldig førnøyd med arbeid og pris.

Bjørn Natvig, 10. okt. 2018

Bygging av terrasse ca 110m2 - gjerne rask oppstart

SDM Bygg gjorde en god jobb med bygging av vår terrasse. De var hyggelige, effektive og leverte et flott resultat! Jeg kan absolutt anbefale de videre.

Einar Johan Sundgot, 17. aug. 2018

Bytte kledning på hus

Jeg gikk for SDM BYGG når jeg skulle fore ut og bytte kledning. Jeg skulle også ha veranda på ca 25 m2, og ha skyvedør. Jeg er strålende fornøyd med SDM BYGG. De kom hverdag presis , og jobbet effektivt. Neste gang jeg skal gjøre noe på huset, så vet jeg hvem jeg skal ringe.

Tommy Raymond Michael Hansen, 22. juli 2018

Pvc vinduer

Faglig dyktige, gir gode råd og alternativer, punktlige og nøye. Super fornøyd! Anbefaler firma på det sterkeste.

Alexandra Vojnovic, 22. feb. 2018

Skifte tak i stua

Veldig seriøs og Fagelig flink. Alt ble gjort iht avtale og arbeidet er av godt håndverk. Anbefales på det sterkeste.

Per-ola Hammersmark, 19. nov. 2017

Skifte av dobbel skyvedør til veranda.

Utførte jobben som avtalt Raskt og effektivt.

Knut Tungesvik, 6. nov. 2017

Sette inn dobbel dør samt 2 vinduer

SDM BYGG har gjort en kjempe jobb og var svært raske og effektive. Det resulterte i at de kommer tilbake i september og utfører mer arbeid hos oss. De kom til avtalt tid og ordnet alt som trengtes. Anbefaler de lett videre til andre.

Ronny Myrene, 25. aug. 2017

Bygge utvendig trapp

Bygget en fin trapp for oss.

Ole Einar Aas, 22. aug. 2017

Sette inn 3 stuevinduer og en verandadør

Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Han kom til avtalt tid og utførte jobben til estimert tid. Prisen var også gunstig. Bruker ham gjerne igjen. 20. Aug 17. Svein Arne Tønnessen.

Svein Arne Tønnessen, 20. aug. 2017

Terrasse

Veldig fornøyd, bygget terrassen raskere enn forespeilet og resultatet er veldig bra!

Elin Pedersen, 19. juni 2017

Ny terrasse ca 80 m2

Meget fornøyd med bygging av terrasse. Holder avtaler og bygget ferdig terrassen raskere enn forventet. Fagmessig meget høy kvalitet. Alltid hyggelig og imøtekommende. Anbefales.

Geir Kjelland, 24. mai 2017

Ny terrasse og skyvedør ut fra stue i enebolig

Vi er meget tilfreds med vår nye terrasse med skyvedør. Det ble arbeidet raskt og i samsvar med avtalen. Håndverket er solid og pent utført. Vi skulle ikke ha standardløsninger, og utfordringer som dukket opp ble løst tilfredsstillende, men vi kunne med fordel hatt noe tydeligere kommunikasjon underveis (gjelder begge parter). Ingenting å si på prisen.

Stein Tore Sorthe, 10. mai 2017

Legge platting

Veldig fornøyd med plattingen! Tusen takk for jobben!

Aida Vejzovic, 9. mai 2017

Foring-til-gips overgang - listefri finish

Plettfritt arbeid. Rask utførelse. Anbefales!

Anstein Olimb Hillkirk, 20. feb. 2017

Bygge ny trapp i tre

Bygget utvendig trapp i tre. Godt utført arbeid. Flott og solid løsning. Kan anbefales!

Gøril Sørensen, 3. nov. 2016

Fornye gulv og rekkverk på terrasse

Kom til avtalt tid for befaring. Foreslo gode løsninger på arbeidet. Fornuftig pris. Arbeidet meget raskt og effektivt. Sendte bilder/SMS siden jeg ikke var på stedet. Utbedret svakheter i gammel konstruksjon og bygget trapp, terrasse og veranda med meget godt resultat. Sluttbefaring meget flott resultat - overgikk våre forventninger. Bedriften kan virkelig anbefales - Solid og godt arbeid, gunstig pris og leverer som avtalt og til avtalt pris.

Jarle Eid, 15. okt. 2016

Bytte av vinduer stue

SDM Bygg byttet vinduer og verandadør i stue. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Arbeidet er fagmessig utført . Har allerede bestilt ny jobb av SDM Bygg.

Tor Skuland, 2. okt. 2016

Skifte 3 vinduer og terassedør

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Kan absolutt annbefales.

Svein Richard Hansen, 2. okt. 2016

Skifte vindu haster!!

Vil gi en stor takk til Michno og hans partner for den fantastiske jobben de gjorde med å skifte vinduer og dør hjemme hos oss. På alle de gamle vinduene, var vindusramma bygd som en del av stendere i vegg. Så her var det ikke bare til å "ut med de gamle, inn med de nye". Men dette løste de perfekt. Alt av listing, foring osv, ble helt perfekt. Kunne ikke valgt noen bedre til denne jobben. Anbefales på det sterkeste. Takk for god jobb.

Morten Skoland, 22. juli 2016

Legge fliser på vegg i våtrom ca. 5m2

Veldig fornøyd med jobben. SDM BYGG MICHNO har veldig dyktig håndverker. Det er en firma som har fornuftige priser også. Slawomir fikset utendørs trappet uten at jeg spurte om det :-) Anbefaler på det sterkeste.

David A. Watts, 1. juli 2016

Sette inn takvinduer

IKKE fornøyd. Noe billigere enn andre men tok LANG tid å bli ferdig. Glemte å komme to ganger, og takvinduet han bestilte ble over en måned forsinket. Kom aldri på tida. Kom for å sette inn vinduet etter at det var mørkt, gjorde jobben raskt og slurvete. Prøvde å dra før vi merket at vinduet var satt inn skjevt og at de hadde knekt noe av vinduet. Holdt tilbake betaling til de ordnet det men mangler fortsatte en del til vinduet. Anbefales IKKE.

Anette Haugen, 10. mars 2016

Nye vinduer

Vi fikk skiftet alle vinduer og terasse/balkong dørere i et eldre hus. Vi opplevde SDM BYGG ryddig og seriøs. Avtalt arbeid utført til avtalt tid. Prisen var rimelig. Vi setter spesielt pris på at det blei ryddet i huset etter arbeid hver dag. Anbefales!

Saara Ojanen, 30. nov. 2015

Skifte vinduer

Jobben ble gjort på en utmerket måte, raskt, effektivt og til en god pris. Anbefales.

Helene, 3. nov. 2015

Tette og lage beslag rundt hagestue-skyvedører

Hyggelig, løsnings-orientert og allsidig betjening. Fikk gjort jobben i en meget travel tid, uten store forsinkelser.

Roberth Vestbø, 12. juni 2015

Bestille vinduer,dører. bytte ut to store vinduer og terrassedør med skyvedører og to faste felt på sidene. det skal også byttes to vinduer på sovero

SDM Bygg gjorde en fantastisk flott jobb hos oss. Byttet ut noen store vinduer og satt inn stor skyvedør i stuen, samt byttet to vinduer på soverom. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført til riktig tid,og til fastsatt pris. Veldig ryddig gjennom hele prosessen. Vi kan trygt anbefale SDM BYGG. Pent og nøyaktig arbeid. Vi er så fornøyde at vi nå har bestemt oss for å bruke han til to jobber på hytten vår også. Elizabeth Lindheim.

Elizabeth Lindheim, 29. mai 2015

Dobbelgipse vaskerom

Slawek Michno, SDM Bygg, utførtearbeid på et bad, som scoorer til Gull. Dette er en håndverker som legger sin sjel i å utføre et perfekt og ikke minst nøyaktig flise og snekkerarbeid. Her er det ikke snakk om å jukse til vinkler til med silicone, formtre eller annet matriale, panel og lister er kuttet så perfekt at det ser ut som hel ved. Nøyaktig fra begynnelsen til slutt. Han er meget allsidig og arbeider selvstendig, Anbefales så absolutt.

Lennart Sr. Libak Hansen, 17. mai 2015

Snekre inn skap på kjøkken

Raskt pent arbeid. Tydelig opptatt mann som gjorde en flott jobb når han dukket opp litt forsinket. ANbefales.

Svend Svendsen, 4. mai 2015

Halvtak / overbygg,med en yttervegg

Arbeidet ble utført meget tilfredsstillende og profesjonelt, og jeg er godt fornøyd. Under arbeidet på taket ble det oppdaget råteskade på to vinduer, disse ble skiftet ut med nye på en dyktig måte. Alt i alt meget godt utført arbeide. SDM BYGG MICHNO anbefales til andre som trenger en dyktig håndverker. Willi D. Malja Auglandskollen 30A Kristiansand.

Willi Dagfinn Malja Ljunglin, 24. april 2015

Snekker arbeid på garasje hems

Jeg er utrolig godt fornøyd. Swavek fikser det meste. Han jobber raskt, nøyaktig og selvstendig, og avstemmer hele tiden med byggherre. Han har lang og seriøs erfaring fra byggebransjen i Norge, snakker bra Norsk og jobber bedre enn de fleste andre snekkere jeg har erfaring med. Han utfører alle operasjoner etter nye byggforskrifter og standarder. Terningkast 6!

Erik Skeie, 23. mars 2015

Snekkerarbeid,småpill!

Har hatt hjelp av SDM Bygg Michno. En veldig seriøs og dyktig snekker. Gjorde mer enn han ble bedt om. Jobben raskt og effektivt. Jobbet timene som ble fakturert i alle fall. Han blir min faste snekker her etter. Terningkast 6 uten tvil. Jeg er gladelig hans referanse. Bruk han, og Dere får utført jobben raskt, effektivt og til en fornuftig bra pris , og hen er seriøs mht mva. Jeg ønsker han lykke til videre. Tommelen opp for Michno ;-).

Johnny Taraldsvik, 9. mars 2015

Flislegging på kjøkken

Rask, dyktig og hyggelig!

Åse Olimb, 6. mars 2015
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2014

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Slawomir Artur Michno
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2014-05-26
Bransje
43.320 Snekkerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 18-04-2019 11:38:39
Se hele regnskapet til SDM BYGG MICHNO på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart