Siste evalueringer (17)

Skifte noe kledning + maling gammelt hus

Skiftet kledning der det var behov og malte hele huset + grunnmur for en god pris. De var nøye og flittige, og veldig hyggelige. Vi vil absolutt bruke dem igjen. Svært godt fornøyd.

Bjørn Melvold, 23. aug. 2017

Legging av belegningssten

Veldig godt fornøyd med utført jobb. Arbeidet ble gjennomført i henhold til arbeidskontrakt, raskt og effektivt til avtalt pris. Veldig løsningsorienterte og flinke arbeidere.

Endre Onstad, 25. mai 2017

Terrasse platting på ca. 20 m2 med rekkverk

Enestående arbeid med å bygge terrasse med rekkverk. Kan virkelig anbefales! Toppscore!

Frode Aleksander Borge, 16. mai 2017

Riving av skur

Firmaet fikk i oppdrag å rive et skur, samt transportere bort alt av materialer. Arbeidet ble gjort raskt og grundig, og til en veldig god pris. Området ble etterlatt fint og ryddig. Vedig fornøyd med arbeidet!

Marit Gjerde, 10. mai 2017

Sparkle og male i to små rom

Sparklet og malte tak og vegger. Meget fornøyd med arbeidet!

Anne Christine Bockelie, 18. feb. 2017

Støpe gulv til utebod

Svarte raskt og møtte opp punktlig. Jobben ble utført pent og til en god avtalt pris. I tillegg til å støpe gulv i uteboden vår, satte de inn en ytterdør. Veldig fornøyd!

Oscar Duesund, 22. nov. 2016

Skifte kledning på yttervegg

Jobben ble utført som avtalt. Er veldig godt fornøyd med både resultatet og kvaliteten på arbeidet. God pris. Hyggelige arbeidere. Anbefales.

Kjetil Bakke, 17. okt. 2016

Maling sørvendt vegg,vinduskarmer,dør,dørkarmer

Gjorde rask og god jobb. Anbefales.

Stein Frostad, 21. aug. 2016

Montere tilsetninger på vinduer og dører

Firmaet ble i stor grad valgt utfra andre gode tilbakemeldinger på mitt anbud, og et godt pristilbud på jobben. De sparklet, malte, listet og monterte tilsetninger i en hel fritidsbolig. De kunne starte like etter at vi ble enig. De jobbet lange dager, samt helger, slik at alt gikk effektivt fra de startet til de avsluttet. Finishen på arbeidet deres var svært bra, både på sparkling, maling og listing. Etter avslutning ryddet de fint opp.

Per Guddal Michelsen, 9. april 2016

Snekkerarbeid m. gipsplater til nytt kjøkken

Firmaet fikk i oppdrag å rive gammelt kjøkken og bygge nytt med nye vegger og himling. De satt raskt i gang og jobbet effektivt. Stålprofiler m. Gipsplater i himling og vegger m. Stendere ble fagmessig montert. Det ble vist initiativ og kunde fikk forslag til løsninger underveis. Sparkling, sliping og maling ble også utført nøyaktig og effektivt. Jeg erfarte dem som positive og fleksible, kjøkkenet er fint så jeg kan anbefale dem videre.

Stig Oluf Bjerck, 3. mars 2016

Innvendig riving av vegger og gulv

Arbeidet ble utført raskt og skikkelig. Ingen problemer oppstod. Prisen ble som avtalt. Godt renhold på arbeidsplassen, både under og etter at arbeidet var gjort. Jeg er veldig fornøyd med firmaet.

Jørgen Riple, 3. feb. 2016

Legging av laminat m varme + innsetting av skyvedør --> haster

Jobb fullført til avtalt pris og kvalitet. Håndverker var flink og ryddig og kan absolutt anbefales.

Frank Nilsen, 4. jan. 2016

Gulv og listing

Nydelig utført jobb, raskt og effektiv. Fin finish!

Elisabeth Skogseth, 20. des. 2015

Legge gipsplater på vegger og tak

Vi er veldig fornøyd med arbeidet som er utført! Snekkerne er utrolig hyggelig,profesjonelle og veldig flinke. De finner gode løsninger på problemer som oppstår underveis,er nøye i arbeidet de utfører,noe som gjenspeiler resultatet. Vi anbefaler de videre og ønsker å bruke de til andre prosjekter på senere tidspunkt.

Ane, 6. des. 2015

Legging av belegningsstein ca 6,5kvm grunnflate

Vi er veldig fornøyd med arbeidet som har blitt gjort til avtalt pris, tid og med god kvalitet. Jobben har blitt gjort basert på tegningsunderlag. Nødvendige detaljtilpassninger blir gjort på stedet i dialog med oss. God faglig kompetanse. Vi vil gjerne anbefale bedriften videre. Rene Jenensch, Fyllingsdalen.

Rene Jenensch, 11. mai 2015

Maling,listing og flising

Meget fornøyd med utført jobb! Dyktige folk med kompetanse på alle felt. God flise-jobb og maling/listing ble utført etter alle kunstens regler. Ryddige og punktlige. Konkurransedyktige på pris og kvalitet. Ønsker dette firmaet tilbake i vårt hjem ved en senere anledning.

Nicolay Landmark, 6. april 2015

Rehabilitering enebolig,bergen.

Vi kan anbefale Bygg & Vedlikehold Curca på det varmeste. Jobben utføres av høy kvalitet, gode løsninger foreslås og man kan absolutt stole på at det som avtales blir utført. De er veldig hjelpsom, høflig og hyggelig  Firmaet har vi engasjert fra august 2014 til januar 2015, med riving, tømring, bytte vinduer/dører, muring, gipsing, sparkling, maling, gulvlegging og listing. Vi er veldig fornøyd med arbeidet som er levert.

Harald Nordås, 11. jan. 2015
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2014

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Valeriu Curca
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2014-06-10
Bransje
43.320 Snekkerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 17-02-2019 07:11:19
Se hele regnskapet til BYGG & VEDLIKEHOLD CURCA på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart