Siste evalueringer (36)

Malejobb

Godt jobbet, vi er veldig fornøyde!

Nimo, Oslo, 25. mars 2021

Oppussing stue,gang og baderom

Veldig fornøyd! Utrolig fin fyr og flink til å holde kontakt for å gjøre løpende avklaringer. Anbefales.

Edvin, Oslo, 15. jan. 2021

Ca 10kvm rom - sette opp gipsvegger,sparkle + male tak og vegger + montere fotlister

Jobben jeg ba om ble gjort raskt, men med flere språklige/tekniske misforståelser underveis og et sluttresultat som ikke ser spesielt profesjonelt ut. Jeg fikk beskjed om at en ny runde med sparkel og maling kunne tas når juleferien er over, men det er uaktuelt å vente nesten to måneder på å få rommet ferdig. De skal ha for punktlighet og en grei gjennomførelse. Selve finishen kommer jeg til å gjøre ferdig selv.

Anne, Oslo, 7. des. 2020

Opppussning av leilihet

Remi og co pusset opp to leiliheter for oss; mye renovasjons og reparasjons arbeid samt dobbelt gipps på taket, sparkling og maling av vegger og vindu osv. Veldig dyktig folk og v. Proff resultater. Kan ambefales.

James, Oslo, 22. juli 2020

Diverse snekkerarbeid,malearbeid og håndverkerarbeid

Vi har vært veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort. Vi skrev avtale og den har blitt overholdt hele veien. Det har vært gjennomgående god kommunikasjon og de koordinerte også arbeid utført av rørlegger og elektriker. Meget godt fornøyd med arbeidet som ble utført og med glimrende service.

Joon, Oslo, 26. juni 2020

Maling og sparkling kontrast vegg.

Veldig fornøyd med prosessen og resultatet! Profesjonelt, ryddig og god pris. Det ble en veldig god løsning med fiberduk på den ene veggen. Forrige «maleren» hadde gjort en slett jobb, og veggen vår hadde sprekker overalt. Veldig fornøyd med at Service Daminaitis forklarte hvorfor dette hadde skjedd og hva som er løsningen. Vi skal bruke Service Daminaitis på flere jobber, anbefales!

Carl, Oslo, 3. juni 2020

Rehabilitering tak innvendig

Rask gjennomføring av jobb, bra kvalitet, hyggelige folk/god kommunikasjon og jobb gjennomført til avtalt pris. Terningkast 6! Magnar Inge Storbugt Skedsmogata 15C Oslo.

Magnar, Oslo, 13. mars 2020

Oppussing av en gang_nytt gulv,lister og sparkle vegger

God pris og ok utført arbeid. God kommunikasjon underveis og de kom til avtalt tid. Opprydding underveis og i etterkant kunne vært mye bedre, samt at finishen på arbeidet var noe dårlig. Dette ble påpekt, men de viste ingen vilje til å rette opp arbeidet. Sparkling og gulvlegging var fint utført.

Hanna, Oslo, 23. des. 2019

Total oppussing av 3 soverom

Oppussing av 3 soverom. Utførte arbeider bra og effektivt.

Elenice, Oslo, 5. nov. 2019

Male stuevegg,tak og bytte parkett

Jobben ble utført som avtalt men vi var bortreis på ferie. Dyktige og effektive. Fullførte restoppgaver som jeg påpekte uten diskusjon. Hyggelig og høflig. Bruker de gjerne igjen :-).

Erik, Lørenskog, 5. nov. 2019

Bytte 2 kjellervindu og maling

Brukte Service Daminaitis og er kjempe fornøyd. De møtte opp til avtalt tid og utførte jobben etter avtale. De fulgte også opp etter jobben var gjort for å høre om alt var som forventet. Anbefaler Service Daminaitis (Remy) på det sterkeste.

Vijay, Oslo, 8. okt. 2019

Malejobben,snekkerarbeid

Greie avtaler. Kom når det var avtalt. Fint utført. De er til å stole på. Raske.

Grethe, Oslo, 22. sep. 2019

Utvendig maling av enebolig

Ryddig og grei kommunikasjon. Fint utført arbeid.

Tor, Oslo, 25. juni 2019

Oppussing av stue

Gjorde en godkjent jobb. Gulvlister med merke etter hammer, samt mindre pene overganger mellom listene, i tillegg til litt dårlig maling på små steder trekker noe ned. Utenom dette er jeg stort sett fornøyd, særlig med tips om fargevalg. Malingen på de store flatene ble også veldig bra.

Jesper, Oslo, 10. juni 2019

Maling og sparkling 2-roms i oslo

Arbeidet er utført med bra kvalitet og til avtalt pris. De er ryddige og enkle å forholde seg til. De kom også på en etterbefaring for å sjekke at alt var gjort på en skikkelig måte. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og med firmaet. Bra kvalitet til en hyggelig pris! Anbefales videre.

Per, Oslo, 26. feb. 2019

Slette vegger

Slettet vegger raskt og effektivt med helsparkling . Kom tilbake senere og sparklet på nytt siden med tapet var utfordrende.

Martin, Oslo, 3. feb. 2019

Diverse snekkerarbeid kjøkken/carpenter work kitchen

Effektivt og bra, lett å kommunisere med.

Ingunn, Oslo, 28. nov. 2018

Maling (og litt sparkling) av ca 70m2 leilighet

Jeg er kjempefornøyd med jobben de gjorde. De kom med gode forslag i forkant, utførte arbeidet til avtalt pris og var ferdig før avtalt tid. Super kvalitet og hyggelige folk!

André, Oslo, 8. nov. 2018

Maling av 4 rom i nyoppusset leilighet

Veldig bra utført jobb av hyggelige og presise håndverkere. Alt ble utført til riktig tid og bra kvalitet. Super kommunikasjon hele veien. Maling av tre rom, pluss litt snekker-arbeid. Anbefales.

Jon, Oslo, 10. okt. 2018

Helsparkle strievegg i stue (+ male tak)

De kom på befaring, gikk greit igjennom og ga en god pris. Starta som avtalt og var ferdig som avtalt og vi er veldig fornøyd med resultatet.

Erling, Oslo, 30. sep. 2018

Lett oppussing leilighet oslo

Proff og presis - anbefales.

Ingrid, Oslo, 12. juli 2017

Male hus 93 m2

Veldig hyggelig mann, Remi. Veldig ryddig kontraktsoppsett og ekstremt grei å ha med å gjøre. God dialog og alltid et smil. Punktlig og arbeid utført som planlagt til tid. Servicevennlig.

Espen, Oslo, 9. mai 2017

Maling av 85kvm leilighet

Veldig god kvalitet og utrolig hyggelige arbeidere.

Joachim, Oslo, 7. april 2017

Totalrenovering av leilighet på 60 kvm.

Totalrenoverte leiligheten vår på Nordstrand. Jeg fikk et godt tilbud fra Remi og valgte å bruke dem til jobben. De gjorde alt vi avtalte og leverte leiligheten til avtalt tid. De er utrolig dyktige, ingen oppgaver er for store og de er der for å virkeliggjøre drømmen din. De var fantastiske! ! Jeg har anbefalt dem til alle jeg kjenner. De reddet hele prosjektet vårt. Kontakt meg gjerne hvis dere vil høre mer.

Caroline, Oslo, 9. jan. 2017

Gulv og vegger på soverom,samt snekring av seng

Service Daminaitis var et godt valg for denne jobben. Arbeidet ble solid utført og med god kvalitet både på isolering av lettvegg inkl. Pussing og maling, legging av parkett og listing, samt snekring av seng med skuffer og hodegjerde. Arbeidet ble gjort til avtalt tid og pris. Jeg benytter gjerne Service Daminaitis igjen.

Siw-Grethe, Oslo, 30. des. 2016

Renovering av soverom + elektrisk og noe i stuen.

Remi kom til meg på befaring og hadde et veldig åpent sinn. Jeg hadde flere ønsker og utover i prosessen kom jeg med nye ønsker og endringer. Da jeg plutselig ville ha fram mursteinen og skrape taket ned til betongplater fikk jeg beskjed om hva dette ville koste i tillegg. Arbeidet ble utført rask og godt og til avtalt tid og pris. Anbefales på det sterkeste.

Greger, Oslo, 27. des. 2016

Lyd-isolering av gulv

Service Daminaitis gjorde en meget bra jobb med å isolere og legge nytt gulv i leiligheten vår. Resultatet ble meget bra, vi var meget fornøyd med utførelsen underveis, og prosjektet ble ferdig til avtalt tid. Spesiellt fornøyd var vi med kommunikasjonen i forkant i planleggingsfasen. Byggherre Remi snakker meget godt engelsk og er veldig lett å kommunisere med, så vi fant sammen frem til en plan vi kunne tro på, og ungikk misforståelser.

Endre, Oslo, 13. des. 2016

Male stue,tapetser entre

Grei jobb.

Kristin, Oslo, 23. nov. 2016

Maling av tre rom

Jeg er meget godt fornøyd med malejobben. De kom til avtalt tid, jobbet effektivt og nøye. 2 strøk maling - og resultatet ble perfekt! Veldig hyggelige også. Kommunikasjon på engelsk. Kan absolutt anbefales.

Line, Oslo, 15. sep. 2016

Utjevning og maling av stue/gang i ca 30 m2 leilighet

Service Daminaitis helsparklet vegger og malte tak, vegger og listverk i vår leilighet i Oslo sentrum. Jobben ble utført i henhold til fastsatt tidsplan, til avtalt pris og med god kvalitet.

Harald, Oslo, 8. juli 2016

Maling av ca 300 kvm tomannsboliger inkl rengjøring/vask av panel

Godt utført og bra sluttresultat, ferdig før avtalt tid. Punktlige.

Kjell-Werner, Oslo, 29. mai 2016

Reklamasjon av service daminaitis,tekoda norway as,tekoda elektro as,elmaterialer as mfl.

Tjenesteyter har stukket fra halvferdig prosjekt. Grovt uaktsomhet og ufaglært arb kraft som har ødelagt nytt som gammelt. Ikke seriøse eller profesjonelle utøvere av El arb, rørleggere, flisleggere, malere, snekkere osv. Har forsøkt å inngå avtale om videre fullføring av arb uten å lykkes. Stjålet penger og lignende. Listen over feil, mangler og skader er lang. Dette til advarsel for et uærlig folk. Ta kontakt med u. T. Dersom spørsmål.

Kristin, Oslo, 18. mars 2016

Hi. I want to explain this situation. I have not taken any money and the quality of the work was satisfactory, especially as the client had a very low budget. I take her allegationsabout stealing very seriously. She is trying to blackmail me and i have contacted a lawyer so we can take the case to court. I have been very disappointed with the behaviour of this client throughout the building process.

SERVICE DAMINAITIS 25. april 2016

Male tak,vegger og legge ny parkett

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort, raskt og ordentlig. Hyggelige folk som var lette å komunisere med. Kan anbefale alle å bruke Service Daminaitis! ! ! :-) :-).

Katrine, Oslo, 13. jan. 2016

Legge laminatgulv og/eller rive gammelt kjøkken

Effective, polite, easy to communicate with.

Bente, Oslo, 15. des. 2015

Sparkle 60m3

I can highly recommend these two gentlemen. They were professional, friendly and honest. We’re happy with the work they have done, which includes sparkling the walls in preparation for paining, sanding and finishing our floors exactly as we wanted and making an extra entrance through a wall. They kept us updated every step of the way and always found a solution for any un-expected ‘older building’ problems. They did a thorough job.

Helene, Oslo, 14. sep. 2015

Legge gulv,øke høyde på karmer ,fikse vegger i alle rom ,montere ikea kjøkken

Kjempe fornøyd! Startet på jobben dagen etter befaring, holdt avtaler. Tok kontakt dersom det dukket opp noe uforutsett. Tok seg tid til å legge gips plater på alle vegger, da vi forstod at sparkel ikke holdt. Kan trygt anbefales.

Christian, Oslo, 31. juli 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 358 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 216 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 152 evalueringer Oslo