Siste evalueringer (21)

Maling og sparkling 2-roms i oslo

Arbeidet er utført med bra kvalitet og til avtalt pris. De er ryddige og enkle å forholde seg til. De kom også på en etterbefaring for å sjekke at alt var gjort på en skikkelig måte. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og med firmaet. Bra kvalitet til en hyggelig pris! Anbefales videre.

Per Henrik Rolfsen, 26. feb. 2019

Diverse snekkerarbeid kjøkken/carpenter work kitchen

Effektivt og bra, lett å kommunisere med.

Ingunn Risa, 28. nov. 2018

Maling (og litt sparkling) av ca 70m2 leilighet

Jeg er kjempefornøyd med jobben de gjorde. De kom med gode forslag i forkant, utførte arbeidet til avtalt pris og var ferdig før avtalt tid. Super kvalitet og hyggelige folk!

André Stenersen, 8. nov. 2018

Maling av 4 rom i nyoppusset leilighet

Veldig bra utført jobb av hyggelige og presise håndverkere. Alt ble utført til riktig tid og bra kvalitet. Super kommunikasjon hele veien. Maling av tre rom, pluss litt snekker-arbeid. Anbefales.

Jon Schultz, 10. okt. 2018

Helsparkle strievegg i stue (+ male tak)

De kom på befaring, gikk greit igjennom og ga en god pris. Starta som avtalt og var ferdig som avtalt og vi er veldig fornøyd med resultatet.

Erling Solberg, 30. sep. 2018

Lett oppussing leilighet oslo

Proff og presis - anbefales.

Ingrid Opsal, 12. juli 2017

Male hus 93 m2

Veldig hyggelig mann, Remi. Veldig ryddig kontraktsoppsett og ekstremt grei å ha med å gjøre. God dialog og alltid et smil. Punktlig og arbeid utført som planlagt til tid. Servicevennlig.

Espen Schjerven, 9. mai 2017

Maling av 85kvm leilighet

Veldig god kvalitet og utrolig hyggelige arbeidere.

Joachim Fresvik, 7. april 2017

Totalrenovering av leilighet på 60 kvm.

Totalrenoverte leiligheten vår på Nordstrand. Jeg fikk et godt tilbud fra Remi og valgte å bruke dem til jobben. De gjorde alt vi avtalte og leverte leiligheten til avtalt tid. De er utrolig dyktige, ingen oppgaver er for store og de er der for å virkeliggjøre drømmen din. De var fantastiske! ! Jeg har anbefalt dem til alle jeg kjenner. De reddet hele prosjektet vårt. Kontakt meg gjerne hvis dere vil høre mer.

Caroline Ephraim, 9. jan. 2017

Gulv og vegger på soverom,samt snekring av seng

Service Daminaitis var et godt valg for denne jobben. Arbeidet ble solid utført og med god kvalitet både på isolering av lettvegg inkl. Pussing og maling, legging av parkett og listing, samt snekring av seng med skuffer og hodegjerde. Arbeidet ble gjort til avtalt tid og pris. Jeg benytter gjerne Service Daminaitis igjen.

Siw-grethe Flåten, 30. des. 2016

Renovering av soverom + elektrisk og noe i stuen.

Remi kom til meg på befaring og hadde et veldig åpent sinn. Jeg hadde flere ønsker og utover i prosessen kom jeg med nye ønsker og endringer. Da jeg plutselig ville ha fram mursteinen og skrape taket ned til betongplater fikk jeg beskjed om hva dette ville koste i tillegg. Arbeidet ble utført rask og godt og til avtalt tid og pris. Anbefales på det sterkeste.

Greger Flak, 27. des. 2016

Lyd-isolering av gulv

Service Daminaitis gjorde en meget bra jobb med å isolere og legge nytt gulv i leiligheten vår. Resultatet ble meget bra, vi var meget fornøyd med utførelsen underveis, og prosjektet ble ferdig til avtalt tid. Spesiellt fornøyd var vi med kommunikasjonen i forkant i planleggingsfasen. Byggherre Remi snakker meget godt engelsk og er veldig lett å kommunisere med, så vi fant sammen frem til en plan vi kunne tro på, og ungikk misforståelser.

Endre Bergesen, 13. des. 2016

Male stue,tapetser entre

Grei jobb.

Kristin Eikli, 23. nov. 2016

Maling av tre rom

Jeg er meget godt fornøyd med malejobben. De kom til avtalt tid, jobbet effektivt og nøye. 2 strøk maling - og resultatet ble perfekt! Veldig hyggelige også. Kommunikasjon på engelsk. Kan absolutt anbefales.

Line Egeland, 15. sep. 2016

Utjevning og maling av stue/gang i ca 30 m2 leilighet

Service Daminaitis helsparklet vegger og malte tak, vegger og listverk i vår leilighet i Oslo sentrum. Jobben ble utført i henhold til fastsatt tidsplan, til avtalt pris og med god kvalitet.

Harald Ulrikson, 8. juli 2016

Maling av ca 300 kvm tomannsboliger inkl rengjøring/vask av panel

Godt utført og bra sluttresultat, ferdig før avtalt tid. Punktlige.

Kjell-werner Digre, 29. mai 2016

Reklamasjon av service daminaitis,tekoda norway as,tekoda elektro as,elmaterialer as mfl.

Tjenesteyter har stukket fra halvferdig prosjekt. Grovt uaktsomhet og ufaglært arb kraft som har ødelagt nytt som gammelt. Ikke seriøse eller profesjonelle utøvere av El arb, rørleggere, flisleggere, malere, snekkere osv. Har forsøkt å inngå avtale om videre fullføring av arb uten å lykkes. Stjålet penger og lignende. Listen over feil, mangler og skader er lang. Dette til advarsel for et uærlig folk. Ta kontakt med u. T. Dersom spørsmål.

Kristin Lie, 18. mars 2016

Hi. I want to explain this situation. I have not taken any money and the quality of the work was satisfactory, especially as the client had a very low budget. I take her allegationsabout stealing very seriously. She is trying to blackmail me and i have contacted a lawyer so we can take the case to court. I have been very disappointed with the behaviour of this client throughout the building process.

SERVICE DAMINAITIS 25. april 2016

Male tak,vegger og legge ny parkett

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort, raskt og ordentlig. Hyggelige folk som var lette å komunisere med. Kan anbefale alle å bruke Service Daminaitis! ! ! :-) :-).

Katrine Malm, 13. jan. 2016

Legge laminatgulv og/eller rive gammelt kjøkken

Effective, polite, easy to communicate with.

Bente Montenegro, 15. des. 2015

Sparkle 60m3

I can highly recommend these two gentlemen. They were professional, friendly and honest. We’re happy with the work they have done, which includes sparkling the walls in preparation for paining, sanding and finishing our floors exactly as we wanted and making an extra entrance through a wall. They kept us updated every step of the way and always found a solution for any un-expected ‘older building’ problems. They did a thorough job.

Helene Steffensen, 14. sep. 2015

Legge gulv,øke høyde på karmer ,fikse vegger i alle rom ,montere ikea kjøkken

Kjempe fornøyd! Startet på jobben dagen etter befaring, holdt avtaler. Tok kontakt dersom det dukket opp noe uforutsett. Tok seg tid til å legge gips plater på alle vegger, da vi forstod at sparkel ikke holdt. Kan trygt anbefales.

Christian Fronth, 31. juli 2015
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2013

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Remigijus Daminaitis
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2013-07-26
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 18-08-2019 15:38:24
Se hele regnskapet til SERVICE DAMINAITIS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart