Siste evalueringer (11)

Befaring og prisoverslag oppussing av bad og noe kjøkken

Julius og hans medarbeidere er fantastisk serviceinnstilte,hyggelige, fleksible og dyktige håndverkere. Arbeidet leveres til en god pris og uansett situasjon ordner Julius opp uten problem. Strålende opplevelse å benytte JRP Bygg, anbefales på det sterkeste!

Ole, Bergen, 16. juni 2017

Renovere bad

Veldig fornøyd med folk og jobben som er gjort. Prisen var god. Eneste er at de ikke overholdt tidsrammen helt, men jobben som ble gjort er vi veldig fornøyde med og vi vil uten tvil bruke JRP Bygg igjen!

Siv, Mjølkeråen, 29. des. 2014

Varmekabler og fliser på badegulv.

Eg er godt fornøgd med arbeidet som JRP Bygg gjorde for meg. God forklaring på kva som måtte til og det dei gjorde. . Arbeidet vart utførd på avtalt til og prisen var ikkje noko å sei på. Flinke arbeidsfolk. :).

Eldbjørg, Straume, 18. okt. 2014

Making up a new bathroom

JRP did an excellent job with a nice style They always recommended and suggested things you dont think of, and it actually works great. For me it was very important that they finish on time, and they did that spot on. I highly recommend them for your.

Houssam, Rådal, 13. okt. 2014

Flyttevask

Godt utført til avtalt pris.

Gerd, Bønes, 12. sep. 2014

Flislegging kjøkken,ca 4,5 kvadrat.

Er veldig fornøyd med jobben de gjorde.

Lars, Straume, 11. sep. 2014

Montering av gipsplater i stuen

Karene fra Julius gipset, sparklet og malte taket i stuen. De er hyggelige og jobber veldig effektivt og det er tydelig at de kan det de gjør. Allikevel var et par av gipsskjøtene synlige etter endt arbeid. Kommer til å bruke dem igjen.

Dagtormod, Isdalstø, 3. des. 2013

Installere kivk badromsmøbler

Hyggelige og faglig kompetente håndverkere. Møtte opp på lørdag formiddag for å kutte ned på ventetiden, uten tillegg i timepris, og prisen er det aboslutt ingenting å si på. Resultatet var upåklagelig. Allerede planer om å bruke dem til mer. Anbefalt.

Tryggve, Bergen, 27. nov. 2013

Bæring av gipsplater opp 2,5 etasjer

Møtte til avtalt tid , og utførte jobben på den tiden som var berregnet. Antagelig en tyngre jobb enn først antatt, men de holdt ord og hold seg til den rimelige prisen de hadde oppgitt uten diskusjon. :) Kudos for det!

Daniel, Bergen, 12. nov. 2013

Dusjrom

Jeg er veldig fornøyd med måten Julius og hans arbeidsfolk renoverte en del av badet - de var kjappe, pålitelige og hyggelige, og resultatet ble veldig bra. Kommer helt klart til å bruke Astju Hus igjen neste gang jeg skal ha noe gjort i hjemmet.

Dilmasj, Bergen, 22. sep. 2013

Rehabilitering av bad

De var alltid tilgjengelige hvis det var spørsmål etc. , og utførte oppdraget på en profesjonell måte. Oppdraget ble utført til en meget god pris, og til avtalt tid. De tok også en del ekstraoppdrag underveis i byggeperioden, noe som var svært nyttig.

Erik, Bergen, 19. sep. 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Fag-elektrikeren AS

4.6 308 evalueringer Bergen

Oneco Elektro AS

4.7 146 evalueringer Laksevåg

Martin Prestegård AS

4.8 77 evalueringer Kokstad