Siste evalueringer (61)

Oppheng av lysekrone

Topp jobb, med flinke folk.

Hans Marius Skytte, 2. juli 2020

Maling av 40 kvm leilighet. mikrosement på benkeplate.

Liviu og hans mannskap malte hele leiligheten og alt ser veldig bra ut. Supermatt i taket som er veldig vanskelig ser veldig bra ut. Ryddig kommunikasjon og pris som avtalt.

Hallvar Witzø, 2. mars 2019

Snekker til overflatearbeid og riving

Liviu utførte helsparkling av vegger, maling, innkapsling av vannrør i et rom, sette inn nye dører og rive ned dørkarmer. Han brukte 6av6 uker, grunnet mange skjevheter i leiligheten. Liviu er perfeksjonistisk og ønsker at kunden skal få et godt og varig resultat. Jeg følte meg trygg på at det ikke ble gjort endringer i planen vi hadde lagt sammen, uten at jeg ble konferert med først. Han opererte med fastpris noe som føltes trygt, og ga meg fortløpende prisestimat dersom det var større endringer i arbeidet. Han var også tilpasningsdyktig ovenfor mine ønsker underveis. Anbefales!

Kjersti Riise Skallerud, 11. feb. 2019

Maling av 60kvm leilighet

Hadde valgt Smart House på nytt. Kan anbefales.

Elin Samnøy, 6. feb. 2019

Bytte av dørkarm

Veldig fornøyd med arbeidet. Hyggelig, raskt og bra gjort.

Håvard Kindem, 1. feb. 2019

Gulvlegging og maling

Bra kvalitet til en fornuftig pris!

Joen Maurice Mjaaseth, 6. nov. 2018

Oppussing av vegger 50m^2

Profesjonalitet i gjennomføringen og god kommunikasjon underveis. Tusen takk for veldig bra utført arbeid.

Ina Wiik, 6. nov. 2018

Maling av enebolig.

De malte huset, vi er veldig fornøyd.

Isabel Cristina Espino Fjeld, 23. aug. 2018

Oppussing stue og trapperom

Liviu foreslo løsninger vi ikke hadde tenkt på selv, og det gjorde at resultatet ble veldig bra, og som vi nå ett år senere er veldig glad han foreslo. Han var opptatt av at vi skulle bli fornøyde og at arbeidet skulle stå til hans høye standard. Fulgte godt opp underveis i ukene hvor prosjektet pågikk. Snill pris.

Monica Stransmoe, 20. aug. 2018

Helsparkle soverom m.m

Liviu presented a solution that was better than the one I was expecting. Very satisfied with how Smart House Cosuleanu did the work.

Hau Ngo, 13. aug. 2018

Male trapp

Flinke folk og fulgte opp til avtalt tid.

Mina Fredbo, 2. juli 2018

Overflatearbeid (maling og sparkling) av leilighet,50kvm

Liviu og gjengen sparklet og malte vegger, tak og lister, slipte og lakket gulv i en 60 kvm stor leilighet. Kommunikasjonen var veldig bra, Liviu er veldig sympatisk og løsningsorientert, og gutta er punktlige, og flinke på detaljer. Vi hadde noen utfordringer med sliping av gulvet, men resultatet ble bra til slutt. De anbefales på det varmeste!

Espen Haugen, 30. mai 2017

Tapetsering og gulvlegging ca 7,5 kvadratmeter gulvflate

Veldig fornøyd, gjør jobben som avtalt til avtalt pris.

Janne Sand, 18. april 2017

Ønsker tilbud på å legge lister og laminat-gulv i stue samt fjerning og kasting av gammel parkett.

Anbefales på det varmeste. Pålitelig og dyktige gulvleggere.

Nina Jordan, 20. feb. 2017

Trenger håndverker

Sparkle og male vegger, male tak og lister. Fjerne gammelt gulv, og montere nytt gulv i alle rom (63kvm leilighet). Anbefales på det varmeste! Vi opplever Liviu og folkene hans som meget løsningsorienterte, punktlige, og flinke på detaljer. Liviu har mange gode innspill og bred fagkompetanse. Hele jobben ble utført med god kvalitet, og alt ble ferdig før avtalt tid. Kommunikasjonen var bra hele veien. Kommer helt klart til å benytte dem igjen.

Lukas Loeb, 14. feb. 2017

Reparasjon av tak,pussing av teglsteinsvegg,sparkling av strietapet og skorsteiner

Anbefales på det varmeste! Leverer tjenestene som avtalt, med god kvalitet til en god pris. Ikke minst scorer de høyt på å være veldig løsningsorienterte, og positivt innstilt til mine endringsønsker underveis. Kommer til å benytte dem igjen.

Per Christian Larsen, 12. des. 2016

Sparkling og maling av to tak med gipsplater

Veldig fornøyd med utført jobb hos oss (Sparkling og maling av to gips tak). De var også veldig fleksible og sørget for at alt var klart til avtalt tidsunkt.

Joachim Hagala, 23. nov. 2016

Maling av tak og vegg

Kom til avtalt tid. Gjorde en utmerket jobb og ikke minst ble resultatet veldig bra. Nøler ikke med å anbefale gutta til nye mennesker.

Vegard Dahl-orfjell, 30. okt. 2016

Montere gipsplater på kjøkken

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Godt utført arbeid.

Axel Moestue, 19. okt. 2016

Maling av kjøkken ca 12m2

Ble veldig fint malt og sparklet.

Lone Aasoldsen, 3. sep. 2016

Oppussing av 23 kvm stue i leilighet

Anbefales. Resultatet ble veldig bra. Arbeidet ble utført effektivt og godt. Alle involverte var veldig hyggelige og flinke. Usikkerheter ble tatt opp og diskutert på en ryddig måte. Liviu og gutta kom med gode forslag til løsninger på utfordringer som oppstod. Arbeidet bestod av: - Montere gips på alle vegger - Sparkle og male gipsplater - Sparkle og male taket - Male vinduskarmer - Bygge bokser rundt vannrør til radiatorer - Legge nytt gulv.

Mogens Nielsen, 8. aug. 2016

Renovering av 66kvm leilighet i oslo

Meget fornøyd med jobben som ble gjort av Liviu og karene hans. Liviu er svært imøtekommende og løsningsorientert. Alle små endringer jeg kom med underveis ble utført uten eller med veldig små kostnadstillegg. Noen små filleting i finishen kunne vært bedre, men det er ikke nok til trekke dem ned fra 5 stjerner. Alt i alt svært fornøyd med Smart House.

Andreas Fardal, 26. mai 2016

Legge gulv,fjerne peis,pusse opp vegg og fjerne fliser i asker

Godt utført arbeid til avtalt tid og pris. Liviu har mye kunnskap og kompetanse på oppussing, og vi fikk gode råd i forkant og underveis i prosessen. Han og teamet var opptatt av å yte svært god service og utføre arbeidet etter våre ønsker og behov. Når vi hadde ting vi ønsket å rette på, ordnet de opp med en gang. Har benyttet dette firmaet til to ulike oppussingsprosjekter og har vært fornøyd begge gangene. Anbefales!

Ida Hagerup, 1. mai 2016

Pusse opp soverom

Hel ved. Ryddig, ordentlig og bra kvalitet.

Andreas Knudsen, 26. april 2016

Legg nytt gulv og pusse opp 2 små rom

Smart House did a good job. Efficient, timely, good quality.

Dave Dakin, 11. april 2016

Bytte kjøkken,legge gulv og rive vegg

Smart House har nettopp avsluttet oppdraget og vi er utrolig godt fornøyde. De har revet gammelt kjøkken, fjernet kjøkkenvegg, lagt gulv og montert nytt kjøkken. Alt har vært en ryddig prosess fra anbud og kontrakt til gjennomføring. De har møtt opp til avtalt tid og hatt fin progresjon og god kommunikasjon gjennom hele jobben. Liviu har også vært en god rådgiver ved spørsmål. Vi kommer til å bruke dem igjen og kan trygt anbefale dem til andre.

Roy Jenssen, 11. feb. 2016

Maling av kontorlokale

Vi var veldig godt fornøyd med arbeidet til Liviu utførte i vårt tannlege lokale. De møtte presist og var nøye. Smart House Consuleanu kan anbefales! Mvh, Maren.

Maren Einvik, 24. jan. 2016

Oppussing av kjøkken + stue/kontor

Jeg kan trygt anbefale Liviu og hans team. De var meget flinke til å følge opp underveis, og vi hadde konstruktive og gode diskusjoner for å få best mulig resultater. Jeg er veldig fornøyd med den solide jobben som ble gjort, og finishen ble kjempebra!

Thomas Waage, 9. des. 2015

Maling av to rom ca 30 m2+maling av trapp ca 5 m+oppsett av plater for å dekke ca 35 m2 murvegg!

Smart House har nettopp avsluttet oppdraget og vi er utrolig god fornøyd med hele jobben. Veldig ryddig prosess fra befaring, til pristibud og gjennomføring. Liviu har fulgt opp progresjon hele veien og alt er gjort til avtalt tid og avtalt pris. De er dyktige, serviceminded og hyggelige å samarbeide med. Vil absolutt anbefale Smart House til andre og definitivt bruke de igjen.

Cecilie Ryan Yttreeide, 30. nov. 2015

Maling av nyoppusset kjellerstue

Vi er veldig fornøyde med å ha benyttet oss av Liviu og hans kolleger til å sparkle og male kjellerstuen vår. Vi har fått ryddig og ordentlig oppfølging til en god pris, og resultatet står til forventningene.

Karoline Klever, 26. okt. 2015

Nytt gulv i gang og slipe+ lakke parkettgulv kjøkken.

Vi skulle freshe opp og pusse opp noe i leiligheten for salg, og Smart House Cosuleanu (SHC) kom med nyttige innspill og ga oss et godt tilbud. Den totale jobben besto av å male tak og vegger i hele leiligheten 2 strøk, nye gulv i gang, kjøkken og ett soverom. I tillegg ny benkeplate og plater mellom over og - underskap på kjøkkenet. Jobben ble effektivt og bra utført og det var god oppfølging av SHC under prosessen. Kan anbefales.

Kristian Moen, 21. okt. 2015

Utvidelse av terasse og endring av trapp utendørs.

Reklamasjon ble nødvendig.

Liv Dahle Knutsen, 19. sep. 2015

Maling og listing av gang og rom

Veldig fornøyd med malingsjobben som ble utført på vegger med flere ujevnheter/sprekker. Liviu er opptatt av detaljene og det synes på sluttresultatet. Kan trygt anbefale dette firmaet.

Henning Kongstein, 31. juli 2015

Male gjerde

Veldig hyggelige og profesjonelle folk. Arbeidet ble utført som avtalt til avtalt tid. Anbefales!

Lillian Cock, 3. juli 2015

Maling innvendig av 48 kvm leilighet i oslo (torshov)

God opplevelse fra start til slutt med Smart House Cosuleanu. Livius (kontaktpersonen) møtte opp til rett tid for befaring, ga et prisoverslag og kom i gang med jobben et par dager etter jeg besluttet å bruke dem Nesten alle flater i leiligheten skulle males, inkl. Dører og karmer. Malerene er svært nøye og tar seg av alle detaljer for et best mulig resultat. Hyggelig pris og superfornøyd med jobben. Vil absolutt bruke dem igjen!

Marius Karlsen, 29. juni 2015

Legge takplater på utebod

Jobben ble gjort på en upåklagelig måte, før avtalt tid.

Pål Bjørneby, 29. juni 2015

Maling

Godt utført arbeid og holdt tidskjemaet. De hjalp oss i tillegg med ekstra fugearbeid uten kostnader, så vi er godt fornøyd med dette firmaet.

Kristin, 24. juni 2015

Male tomannsbolig i bærum

Veldig flinke folk til å male huset innvendig og utvendig før visning og salg av vår bolig. Jobbet mange timer om dagen for å bli ferdig. . Vil bruke dette firma igjen.

Kristine Ruud-pedersen, 6. juni 2015

Maling av leilighet på 93 kvm på kampen,oslo

Fint utført arbeid til avtalt tid og pris. Oppdatering underveis ang framdrift. Vi er veldig fornøyde! Denne bedriften kan trygt anbefales og vi hadde brukt de igjen.

Cecilia Wiman, 23. mai 2015

Male to soverom pluss èn vegg

Dyktige folk. Kom til avtalt tid, gjorde en upåklagelig jobb til en fair pris. Anbefales.

Kenneth Holter, 2. mai 2015

Maling av liten hytte. maleareal 70 kvm

Utførte jobben etter avtale og pris. Meget høy kvalitet og lette å snakke med. Mine beste anbefalinger.

Truls Ekeberg, 30. april 2015

Sette inn dører

Vi er fornøyd med jobben de utførte, kom kjappt og utførte oppdraget etter avtale. Kan anbefales.

Mariann Hagen,v/holmlia Legesenter, 8. april 2015

Maling av 54 kvm leilighet

Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen med Smart House Cosuleanu. Jobben var å sparkle og male leiligheten min på 54 kvm. De var utrolig effektive, og brukte kun 3 dager på jobben. I tillegg hjalp de meg med tjenester som ikke var beskrevet i jobben, som de heller ikke tok ekstra betalt for. Dette var blant annet å ta en seng og en komfyr ut av leiligheten og hive det. Alt i alt, veldig god service og profesjonelt arbeid. Anbefales!

Nina, 7. april 2015

Male vegger i leilighet

Jobben besto i å fjerne tapet, sparkle og male vegger, samt sliping og lakk av tregulv. Jeg er veldig fornøyd med utført arbeid. Hyggelige, effektive og kvalitetsbevisste folk, som det var enkelt å samarbeide med. De kom og ble ferdig til avtalt tid. Kommer til å bruke dem igjen!

Ingunn Aarnes, 7. april 2015

Maling av 30 m2 leilighet

Svært godt utført arbeid. Leverte mer enn bestilt til en god pris til avtalt tid. Anbefales!

Erlend Berge, 2. april 2015

Tapetsere & male

Jobben besto i å tapetsere&male et rom, og jobben ble utført på en meget god måte. Jeg er veldig fornøyd med jobben, de er nøyaktige og kvalitetsbevisste, og leverte som avtalt og til avtalt tid. Dette firma kan jeg anbefale!

Siri Grøttheim, 30. mars 2015

Setter opp en vegg og bytte 3 dørerer.

Anbefaler på sterkeste. Hyggelig folk hjelpsom med transport av materialer og veldig flinke. Kommer helt sikkert til å bruke dem igjen.

Arselan Ahmed, 12. mars 2015

Male kjellerstue,tak og vegger.

Vi hadde 3 rom som vi skulle ha malt, tak og vegger. De begynte allerede dagen etter kontraktskrivingen, de hjalp til med rydding og vasking. De jobbet lange dager, noen ganger tre stk. De var rolige og gjorde lite ut av seg. Sjefen snakket bra engelsk, og han var veldig hyggelig! Han var veldig opptatt av å gjøre en god jobb, og at vi skulle være hundre prosent fornøyde. Vi er veldig fornøyde , og kan på det varmeste anbefale dem videre!

Hanne Hysvær, 7. mars 2015

Maling av gammel låve,øvre del av vegg 20m x 2-3m

De kom til avtalt tid og gjorde jobben til avtalt pris. Raskt og effektivt. Anbefales på det sterkeste.

Hilde H. Aukrust, 2. feb. 2015

Reparasjon av gjerde + oppsetting av to støttemurer med oppfyllling på baksiden

Firmaet bidro med forslag til gjennomføring av arbeidet, var fleksible og effektive, og etterlot seg et pent utført arbeide.

Nils Elverhaug, 31. des. 2014

Nytt inngangsparti

Er et lite sameie som hadde et inngangsparti som trengte ny trapp og ny dør. Smart House Cosuleanu viste intresse for oppdraget og fulgte opp på henvendelsene våre, av den grunn ble de det naturlige valget. De var også svært hyggelig, de kom med forslag på områder vi var usikre og holdt oss informert underveis i prosessen. Vi vil absolutt kontakte Smart House Cosuleanu ved neste jobb også!

Mats Aamodt, 7. des. 2014

Maling av stue

Hyggelige folk. Kom til avtalt tid og gjorde jobben til avtalt pris.

Ida Føyn, 4. des. 2014

Montere ytterdører

Flinke og pålitelige. Hadde tett oppfølging hele veien. Kan anbefales ! !

Ellen Rustad, 17. nov. 2014

Bygging og maling av bod-rekke i bakgård

Valgt fordi de fremsto som proffe: kom på befaring, spurte gode spm og tok notater. Jobben utført med god kvalitet, raskt og til avtalt fastpris. Materialer betalte vi etter fremvist kvittering - funket v bra! "Prosjektleder" Livju er kjempehyggelig, og v opptatt av å levere godt og at kunden er happy. Fleksible og tilpasningsdyktige. Daglig kontakt in person og tlf - fungerte v bra. Vi er v fornøyd med bodene, og vil varmt anbefale SHC!

Nina Volstad, 15. nov. 2014

Tetting av åpning i vegg (tidligere døråpning),sparkling,maling og listing

Liviu and his colleagues did a great job in our appartment. They genuinly wanted to do a good job and stayed until everything was done. They offered to help with driving the materials home from Maxbo and were incredibly service minded from Start up to finish. I recommend Smart House to everyone and have already recommended them to a friend mine. Good work, nice price and even better people! :) thank you for a great job!

Caroline Furru, 15. nov. 2014

Maling av tak og vegger på kjøkken,tetting av hull,sprekker og skruehull etc.

Liviu og hans team gjorde en veldig fin jobb til en konkurransedyktig pris. De kom til avtalt tid og ble ferdig til avtalt tid. De ryddet fint opp etter seg og støvsugde.

Ola Røed Bilgrei, 14. nov. 2014

Maling av stue og kjøkken snarest (100 kvm)

Reaksjonsevnen til dette firmaet er helt formidabel. Vi hadde svært stramt tidsskjema. Jobben ble tildelt klokken 21:00, klokken 07:00 møtte jeg daglig leder i leiligheten som skulle males, klokken 17:00 var malingsfarge analyser (de fant riktig farge), maling kjøpt inn, leilighet maskert, alle flater malt og absolutt ingen form for søl eller slurv. Dette var rett og slett en suksesshistorie og meget gledelig for oss som ønsket en rask malejobb.

Fredrik Arneberg, 31. okt. 2014

Montering av ytterdør

Jeg kan anbefale Liviu og Smart House på det varmeste. Han var pliktoppfyllende, hyggelig og utførte arbeidet på en utmerket måte. Vi vil benytte oss av Livius tjenester i fremtiden.

Fredrik Harboe, 15. okt. 2014

Rive og sette opp lettvegg

Vi er veldig fornøyde med arbeide dette firmaet utførte. De var pålitelige, kom til avtalt tid og utførte jobben til avtalt pris. Ryddet etter seg og samarbeidet bra under hele prosessen. De reiv en vegg og satt opp ny lettvegg, hel sparklet, tapetserte og listet rom.

Kjetil Vangsnes, 8. okt. 2014

Bytte ut soverromsvindu

Supert utført og veldig hyggelige folk. Anbefales!

Jan Arild Bråthen, 6. okt. 2014

Remove fence

Jeg skulle fjerne et stort gjerde i bakgården. Selskapet møtte opp presist og på kort varsel. De utførte jobben raskt og veldig bra. Anbelafer de gjerne til andre. Mvh, Kenny Strandberg.

Kenny Strandberg, 29. sep. 2014
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER