Siste evalueringer (4)

Pusse opp stue

Kjempeflink snekker som var hos meg Ung kar fra lokalområdet som ga kostruktive tips underveis og som gjorde en meget bra jobb Kom presis og var pliktoppfyllende og ryddig Verdt prisen vi ga,verdt og betale ekstra for hvis man er opptatt og få jobben bra gjort Jobben vi skulle ha utført var oppussing av stue.

Ståle, Jessheim, 6. mai 2020

Totalrenovering av bad,jessheim

Profesjonelle og dyktige håndverkere fra begynnelsen til slutten. Firmaet tok totalt ansvar og holdt i prosjektet hele veien. En god tidsplan ble laget på forhånd. Badet var operativt med toalett på 3 arbeidsuker, vann og strøm kom neste arbeidsuke, og de holdt planen på 4 uker. Snekker Roger fra Aasheim gjorde en fantastisk jobb. Firmaet brukte elektrikere fra Hugo Beck, flisleggere fra UBC og rørleggere fra Braathen Rør. Samtlige håndverker kom når de skulle , gjorde en supergod job og kommuniserte for hver detalj når det var behov. Kvaliteten på arbeidet var førsteklasses. Ikke noe å klage over i det hele tatt. Og badet ble flott!

Siri, Jessheim, 9. des. 2019

Uskifting av takvinduer velux

Fornøyd med jobben deres. God kommunikasjon. Anbefales.

Pawel, Nordkisa, 23. okt. 2019

Takløft

Hadde en meget god start på oppdraget. Fikk gjort mye dag 1, så ble de borte i 3dager hvor de skyldte på regnvær. Kunne da ha gjort innvendige forbredelser disse dagene. Ikke fornøyd med de vinduer som er levert. Holdt ikke tidsfrist.

Kjell-Arne, Råholt, 1. okt. 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Decobyggeservice AS

4.7 43 evalueringer Maura

Maura Bygg AS

  Maura

Byggmester Frank Aasheim AS

4.3 4 evalueringer Maura