LEMON DESIGN Nina Øen

5.0 (1 evaluering)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

LEMON DESIGN Nina Øen

Kreativitet Kreativitet kan brukes til så mye. Her brukes den til grafisk design, illustrasjon, web-design, å bygge profil og varemerke. Kort sagt alt som har med visuell kommunikasjon å gjøre.Frisk bris Trenger virksomheten din en ny fremtoning ovenfor markedet, eller en mer helhetlig profil. Kanskje trengs det idéer til lansering av nye produkter, eller nytt reklamemateriell. Det er da du trenger ¨With a twist of...¨ det lille ekstra som styrer folks oppfattelse av bedriften dit man vil. La oss sammen skaper idébølger!

10 år gir mangfoldig erfaring Lemon Design kan hjelpe med alle typer prosjekter innenfor grafiske og visuelle tjenester, og har knyttet til seg dyktige samarbeidspartnere gjennom 10 år som leverandør av kreativitet. Styrken er å skape totale profil-løsninger, samt å håndterer alle aspekter i den kreative prosess fra idé til det endelige resultat.Referanse fra en av mine kunder (utvikling av logo, profil og maler):
"Kjære Lemon design og gode Nina
Takk for god hjelp med forbedring av logo, profil og brosjyremateriell. Vi føler at du på en effektiv og omsorgsfull måte oppfatter vårt budskap og formidler dette akkurat som om det skulle ha kommet rett ut av hodene våre.
Du er så ekspeditt og serviceinnstilt som vi bare kunne ha drømt om at en designer kunne være, og spesielt fornøyd er vi med at du har satt opp plakatformater som vi selv kan drive og sette opp tekst og arrangementer i uten å måtte koble deg inn hver gang.
Vi i Wannado anbefaler Lemon Design på det varmeste for de som ønsker profesjonelt utført designarbeid, med nær og personlig service til en fornuftig pris."
Nina Øen
grafisk designer
Lemon Design
Sandnesøyren 30, 4812 Kongshavn
Mob: 95131766
[www.lemondesign.no](http://www.lemondesign.no/)


Facebook: https://www.facebook.com/ninalemondesign

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften