Siste evalueringer (3)

Sette opp tilbygg + endre inngangsparti

Utrolig fornøyd med denne snekkeren! ! Han var meget nøye, effektiv og ryddig. Kom med ideer vi ikke hadde tenkt på selv, og resultatet ble mye bedre enn forventet. Alle som har vært på besøk har skrytt av han. En mesterlig jobb vil jeg si. Ved neste prosjekt kommer vi til å bruke han, kan ikke se for meg noen bedre. :-) Kan anbefale han på det aller, aller sterkeste.

Silje, Hønefoss, 26. juni 2017

Endre på gangen min

Jeg er så veldig godt fornøyd med alt sammen. Merket allerede på befaringen at denne tømreren appellerte til meg. Han er veldig seende og kommer med fine kreative løsninger som ikke jeg hadde tenkt på. Han er pålitelig, dyktig og nøyaktig:-) Det ble et så fantastisk resultat til slutt også:-) Jeg kan anbefale ham på det sterkeste og vil gjerne be ham gjøre flere jobber for meg dersom det blir aktuelt. Vennlig hilsen Birte Birkelund:-).

Birte, Hønefoss, 9. mars 2017

Innredning av loft,ca 45-50 m2

Bedriften var svært punktlig, i alt fra kontraktskriving, gjennomføring av jobben, til oppgjør. De ankom arbeidsstedet alltid til avtalt tid, og kommuniserte svært godt med byggherre dersom noe måtte avklares eller tilrettelegges. Jobben ble mesterlig utført, til avtalt tid, pris og ikke minst kvalitet. Vi er meget godt fornøyd med bedriften, og vil benytte oss av dem igjen!

Hans, Hønefoss, 10. juni 2016

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Hedalen Byggservice AS

4.7 3 evalueringer åsgårdstrand

Tømrer Ytterman

5.0 3 evalueringer Hedalen

Fekjær Bygg AS

  Hedalen