Siste evalueringer (26)

Sette inn et nytt vindu

Kvalitet på arbeidet.

Rigmor, Molde, 2. juni 2020

Pussing av peis

Godt sluttresultat, men ble en diskusjon underveis, da peisen ble pusset skjev første gangen. Måtte komme tilbake og rette opp jobben som var gjort. Etter besøk nr to så ble resultatet bra. Men måtte betale ekstra.

Asgeir, Vestnes, 16. jan. 2020

Ikke helt enig. Pipe var veldig skjevt muret og det var grunn til det at det har kostet ekstra. Men bra at vi Kom til enighet til slutt.

KEMPA BYGG 16. jan. 2020

Sparkling av 40m2 gipstak

Proffe folk med proft utstyr, flott utført arbeid. Det som overrasket meg mest var hvor ryddige og strukturerte de var. Jobben ble gjort til både avtalt pris og tid. Anbefales varmt!

Lars, Molde, 8. jan. 2020

Pusse inn dører og vindu i mur av leca

Jobben utført til avtalt tid og pris med god kvalitet.

Arild, Skåla, 5. nov. 2019

Maling av stue

Pålitelig, og ryddig. God kommunikasjon. Godt utført arbeid.

Richard, Bolsøya, 25. okt. 2019

Legge parkett/laminat,male,flislegge

Veldig fint utført male- og flisarbeid. Veldig bra kvalitet. Vær obs på at ekstra timer til transport o. L og materialer kommer utenom pris.

Håvard, Molde, 27. mars 2019

Tapetsering

Godt utført arbeid. Ryddige og flinke.

Karianne, Molde, 5. mars 2019

Flislegging kjøkken

Kempa Bygg utførte jobb med flislegging på vårt kjøkken. I dette tilfelle var det nokså store veggflater med flis som skulle dekkes. Kempa gjorde en fantastisk god jobb med flisleggingen. Meget fint utført arbeid! De opptrådte veldig profesjonelt. De var punktlige, jobbet nøyaktig og gav oss et resultat vi er veldig fornøyd med.   Anbefaler Kempa Bygg på det varmeste, veldig dyktige folk.

Linda, Elnesvågen, 19. nov. 2018

Sparkling,pussing og maling av tak. ca 90m2

Holder bra kvalitet. Litt trege men ikke mer enn tålelig.

Konrad, Farstad, 2. nov. 2018

Sparkling av vegger og tak nytt hus,smøla

Kempa bygg utførte sparkling og maling av komplett enebolig på Smøla i perioden desember 2017 til Januar 2018. Vegger og tak ble helsparklet med listefri utførelse rundt vinduer og tak/vegg. De utførte en veldig bra jobb, og resultatet ble meget godt. De var veldig ryddige, hyggelige og vi kunne stole 100 % på dem. Anbefaler dem på det sterkeste hvis man ønsker et profesjonelt resultat.

Alexander, Smøla, 24. feb. 2018

Maling av husvegg

Kempa Bygg kom på befaring dagen etterpå og leverte tilbud samme kveld. Tilbudet var meget konkurransedyktig og jobben ble utført på en utmerket måte. Dette var en malejobb utført med stilas. Kan trygt anbefale disse håndverkerne til andre også. De kommer fra Polen men snakker god norsk. Mvh Stig Waagbø.

Stig, Molde, 15. okt. 2017

Renovere kjøkken - nytt kjøkken fra epoq. flatpakket.

Kempa gjorde en utmerket jobb med renovering av vårt kjøkken. De stod for gipsing, belistning, sparkling/maling, skifting av skyvedører og diverse andre arbeider. De jobbet svært systematisk og hadde hele veien en ryddig arbeidsplass med struktur og orden. Det satte jeg stor pris på! Kvaliteten på arbeidet var ypperlig, og jeg kan trygt anbefale andre å benytte Kempa.

Anders, Molde, 30. juli 2016

Bygge nytt bad i kjeller.

De svarte raskt, kunne begynne raskt og fullførte jobben raskt. Vi er godt fornøyd med samarbeidet, og de gjorde en flott jobb. Nøyaktig, ryddig, og opptatt av at kunden skal være fornøyd, og at alt blir gjort forskriftsmessig. Som et ekstra pluss, så gjør de jobben for en grei pris.

Knut, Aureosen, 6. nov. 2015

Legging av gulv (laminat) (100 m2)

Kempa Bygg leverte i henhold til oppdrag. De var også punktlige og kom til avtalt tid hver dag. Jobben ble godt utført, og i tillegg var de ryddige og renslige under hele prosessen. Jobben besto hovedsaklig av legging av laminatgulv, sette opp en lettvegg samt tapetsering av vegg. Alt ble veldig bra utført.

Anders, Molde, 29. okt. 2015

Totalbad ca 5 kvm

Renovering av bad. Kempa var effektiv, nøyaktig og ryddig. Anbefales!

Wenche, Molde, 21. okt. 2015

Varmekabler på bad virker for dårlig.

Jeg bestemte meg impulsivt for å skifte ut mine dårlige varmekabler på badet, og samtidig skifte ut toalettet. La ut jobben på Mitt anbud, og fikk til bud fra Kempa bygg samme kveld. Jeg tok kontakt, og de kunne ta jobben uken etterpå. De utførte jobben meget eksemplarisk. Jeg flyttet ut mens arbeidet pågikk. Og kom tilbake til nytt, ryddet, og vasket bad. Og til avtalt pris. Meget fornøyd.

Aase, Molde, 9. okt. 2015

Gipsing,sparkling og maling

Sommeren 2015 pusset Kempa Bygg opp resepsjonsområdet hos os i Advokatene Wold&Co i Molde, og vi er veldig godt fornøyde. Jobben bestod i gipsing, sparkling og maling av vegger og tak, samt listing, bygging av skap for oppbevaring og sliping av gulv. Kempa gjorde en grundig og god jobb. De kommuniserte godt med oss som oppdragsgiver, husket de tingene vi sa til dem og var til å stole på. Konkurransedyktig på pris var de også. Anbefales!

Roger, Molde, 15. sep. 2015

Renovere gipstak

Godt pristilbud, effektivt arbeid, kjempebra resultat og stort pluss for at de var hyggelige og ryddet fint etter seg ! Kan virkelig anbefales videre ! !

Lucia, Molde, 6. sep. 2015

Skifte laminatgulv og deler av himling

Kempa Bygg skiftet laminatgulv og gjorde en liten malejobb hos oss. De jobbet raskt og med god kvalitet, ble ferdig før avtalt tid. Vi er veldig fornøyd med arbeidet. :-).

Kjetil, Molde, 27. aug. 2015

Sparkling/ maling ny enebolig 220 kvadratmeter

KEMPA Bygg utførte jobben til avtalt tid, og pris. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Og kan trygt anbefale de videre til andre :).

Merete, Ålesund, 13. aug. 2015

Maling av enebolig utvendig

KEMPA BYGG malte enebolig samt la nytt golv på terrasse. De utførte jobben bra:) Resultatet ble veldig fint:) De var også pålitelig - kom til avtalt tid og svarte raskt på henvendelser.

Linda, Molde, 24. juni 2015

Legge flis og baderomspanel

Fornøyd med jobben men syns dem brukte lang tid.

Reidar, Vågstranda, 8. juni 2015

Sparkling,pussing og eventuelt maling

Meget godt arbeid utført. Det er gjort Sparkling, pussing og høytrykk spraymaling av hovedetasje og loft, på et nytt hus. De har holdt avtale, jobber raskt og effektivt.

Trond, Molde, 9. des. 2014

Beise ferdig hus

Glimrende utført arbeid (beise hus). Holdt avtalen, ryddig å forholde seg til. Fin pris.

Per, Molde, 13. okt. 2014

Bygge et bad fra grun til slutt

Jobben er gjort og sluttresultatet ble bra. Firmaet er punktlige og gode systematisk planleggere jobber effektift til en fin pris.

Egil, Ørsta, 16. sep. 2014

Glatte ut mur

Kempa Bygg er gode murere. De kom når jeg ønsket, leverte godt arbeid og har en god pris. De er absolutt til å anbefale. De kom til og med med bilder på Mail i ettertid som visste arbeidsprosessen.

Anders, Molde, 21. aug. 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Romsdal Service & Renhold AS

4.7 39 evalueringer Molde

Kempa Bygg

4.6 26 evalueringer Molde

VS Maskin Vebjørn Westad Sigerset

5.0 3 evalueringer Hjelset