Siste evalueringer (6)

Oppsett av prekappet igland garasje

Alt ble gjort som planlagt og avtalt, veldig fornøyd med Wener AS.

Mats-erik Moen, 3. jan. 2020

Isolering og diverse innredningsarbeid overetasje garasje

Meget godt fornøyd - suveren prosjektledelse av Cazimir, og proffe og hyggelige folk alle sammen. Ørliten forsinkelse ødelegger ikke det svært positive totalinntrykket. Anbefales på det varmeste.

Andreas Mørk, 27. jan. 2016

Skjære 12 plater etter mål

Rafael fra Wener AS var idag hos med å skulle kappe 12 plater etter mål. Dete måtte være supernøyaktig da det skulle bygges høyttalerkasser av dem. Så nøyaktig med bare sirkelsag og kapp/gjærsag! Helt utrolig terningkast 6! Dem blir garrantert brukt igjen!

Edvart Skogli, 13. aug. 2015

Utvidelse av markterrasse med overbygg

De utførte jobben raskt, og det ble et veldig bra resultat! Jeg fikk et prisoverslag samme dagen som befaring, og de startet opp og fullførte som avtalt. Prisen var litt dyrere enn andre tilbud, men de var seriøse. Jeg kommer til å bruke de igjen.

Kristin Steigedal, 27. juli 2015

Terrasse og gjerde

Leveggen som ble satt opp i vinkel er veldig godt utført. Terrassen har for mange dype skruehull som gjør at treverket flises opp. Det skulle vært ferdig på 1 uke men de brukte 2.

Eva Engh, 10. juli 2015

Uteplass/platting

Flott og fagmessig utført arbeide! Ble enige om kontrakt og pris samt dato for sluttføring av prosjekt FØR vi startet noe som føltes tryggt og seriøst. Wener AS har fulgt opp hver eneste punkt og vi kan tryggt anbefale dem videre ! Vi er svært fornøyd.

Anna Benterud, 1. juni 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Proff Rørlegger AS

4.5 575 evalueringer Oslo

Fiskebeinparkett AS

4.6 493 evalueringer Oslo

City Dekorasjon AS

4.9 331 evalueringer Oslo