Siste evalueringer (15)

Pusse opp bad

Vi er godt fornøyde med arbeidet utført av Rune Våge. Det var et par små saker i ettertid, men de ryddet Rune opp i på en veldig god måte.

Petter Østby, 19. okt. 2019

Oppussing av bad

Rune Våge AS gjennomførte jobben på en meget tilfredsstillende måte. Vi er veldig fornøyd med vårt nye bad. Firmaet leverte et komplett bad til avtalt tid og pris. Anbefales.

Fredrik Nielsen, 16. okt. 2019

Nytt bad

Ryddig og bra fyr som er lett å kommunisere med. Noe tok tid, men til slutt ble det veldig bra. Vi er strålende fornøyd med både jobb og nytt bad.

Frode Marki, 31. mai 2018

Oppussing av bad

Alt i alt veldig fornøyd med sluttresultatet.

Jannicke Mohrsen, 9. april 2018

Uforpliktende befaring av baderom og tilbud på utbedring.

Kom på dagen og ga en befaring. Veldig hyggelig og serviceinnstilt. Kan anbefales.

Harald Sletten Adamsen, 22. nov. 2017

Totalrenovering bad

Jobben ble utført på en utmerket måte til avtalt tid og pris. Nydelig sluttresultat. Vi er veldig fornøyd :).

Kenneth Attestog, 19. sep. 2017

Renovere badet

Er veldig fornøyd på alle måter. Har nå et kjempelekkert bad,og ikke minst,alle håndtverkerne som var innvolvert i prosjektet var kjempeflinke og sympatiske folk.

Torill Fikse, 18. juni 2016

Flislegging av wc ( gulv og vegger) ca 2 m2

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Det ble lagt fliser på gulv og vegger på et WC. Flink til å holde avtaler, kommer punktlig, ryddig, og kommer med gode forslag og løsninger underveis. Anbefales!

Marte Smestad, 30. april 2016

Ferdigstille bad 3x3 m i kjeller

De siste dagers kulde har medført at vannrørene har frosset i himmlingen på badet. Har i den anledning hatt takstmann innom for å se på jobben Rune Våge har gjort. Takstmannnen hevder Rune Våge har utført dårlig arbeid. Tetting mot yttervegg må utbedres. Dette betyr at man må åpne innertaket og etterisolere. Når jeg konfronterer Rune Våge med dette nekter han å utbedre jobben. Min oppfordring er derfor: IKKE BRUK RUNE VÅGE - USERIØS! !

Roar Østhagen, 20. jan. 2016

Hei Roar Jeg overtokk en halvferdig jobb hos deg ca for et år siden, der du hadde noen andre håndverkere som bare hadde sluttet å møte opp. Viste ikke hvorfor det da, men forsto kanskje hvorfor etter hvert. Du kan ikke skylde på meg for ting jeg ikke har noe med å gjøre. Mvh Rune Våge

R. VÅGE AS 20. jan. 2016

Totalrehabilitering av bad

A-hus flis og tre DA totalrenoverte badet vårt nå i våres. Avtalt oppstarts og ferdigstillelses dato ble holdt og badet ble akkurat det vi ønsket oss. Rune har en veldig fin forståelse av det faglige og viktigheten av god kommunikasjon. Vi er kjempefornøyde med jobben han utførte! Anbefales på det sterkeste.

Rune Malerstuen, 5. mai 2014

Oppussing av bad

Utførte jobben som avtalt og til avtalt pris. Godt fornøyd.

Stian Hagen, 23. des. 2013

Total renovering av fuktskadet 3,7m2 bad i 1. etasje rekkehus

Renovering av 4m2 bad. Meget fornøyd. Ryddig gjennom hele prosessen fra tilbud til gjennomføring og avslutning av prosjektet. Hyggelig og løsningsorientert samt kommer med gode praktiske råd underveis. Møter opp i tide som avtalt og overleverte badet til avtalt tid og avtalt pris. Anbefales på det sterkeste.

Eivind Aasbø, 30. okt. 2013

Helrenovering av bad på ca. 6,5m2.

De lytter til dine ønsker, og har gode forslag til løsninger. Jobbe effektivt og målrettet. Kommer når de sier de skal komme. Meget flott utført arbeid. Badet ble som ønsket. Anbefales.

Johnny Roska, 7. okt. 2013

Oppussing av bad

A-Hus Flis og Tre ble engasjert til å pusse opp vårt baderom blant 4-5 som var hos oss på befaring. Rune var lett å komme i prat med, og virket å ha en profesjonell innstilling ift arbeidet. Vi fikk god veiledning underveis, og badet ble levert som avtalt til avtalt tid. Alt i alt er vi veldig fornøyde.

Inger Kaastad, 3. nov. 2012

Baderom 2 stk. lørenskog

Engasjerte A-hus flis og tre til å renovere 2 bad. Dette ble gjennomført som avtalt og resultatet ble veldig bra. Kan absolutt anbefale A-hus flis og tre. De er å stole på.

Elin Gundersen, 17. april 2012
Vis flere evalueringer

Kart

Kart