Siste evalueringer (5)

Opprusting av fasade

Holder fremdrift som avtalt, god dialog og oppfølging underveis, flinke folk, flott resultat og god pris.

Elisabet, Nøtterøy, 22. april 2020

Til byggmester: fasadeendring og oppussing av enebolig

Beste valget vi tok da vi totalrenoverte og bygde på vår enebolig var å velge T. Fjeldskår til å utføre jobben. Med innstillingen "alt lar seg løse" forvandlet Thomas&Co et utdatert hus til et nytt,moderne hus. Ny planløsning,2 bad, kjøkken,overflater, listefritt, vinduer++. Flinke håndverkere og gode samarbeidsavtaler. At all kommunikasjon gikk via Thomas gjorde prosessen enkel for oss. Pris-og tidsestimat traff godt,ingen overraskelser. Anbefales!

Camilla, Husøysund, 11. juli 2018

Skifte takstein på hovedhus

En veldig positiv opplevelse med god oppfølging fra daglig leder og arbeidere som kom til avtalt tid, jobbet uten mye støy, ryddet godt etter seg - og ble ferdig til avtalt tid. Har ingen problemer med å anbefale Byggfirma T. Fjeldskår AS til andre.

Inge, Duken, 16. mai 2018

Pusse opp bad

Jeg valgte Fjeldskår til å pusse opp badet mitt ene og alene fordi han var den eneste av 20 stykker som kom med nye, flotte, konstruktive forslag. Han kom med forslag som gjorde at badet mitt virker så mye større enn det jeg hadde, bare ved å flytte ei dør. Jobben ble utført innen tidsfristen som ble sagt. Flislegging og fuging er perfekt. Badet har nå, dessverre, blitt det nye oppholdsrommet for tenåringsjentene i huset. Anbefales sterkt! ! !

Wenche, Nøtterøy, 9. april 2018

Rehabilitering av bad

La meg begynne med det siste først - skal jeg pusse opp badet på ny skal Byggfirma Thomas Fjeldskår benyttes igjen. Ingen prisoverraskelser. Kreative og meget løsningsorienterte og ikke minst hyggelige. Kort og godt slik man ønsker at håndverkere skal være men som dessverre oftest ikke er. Supre folk man kan snakke med og som jobber for å please kunden - ikke bare sin egen bankkonto. Av 6 anbud var dette blant de rimeligste.

Dag, Tønsberg, 7. aug. 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Hansen Bygg Vaktmesterservice

4.8 13 evalueringer Nøtterøy

Tønsberg Byggtjenester Aleksander Apall

4.8 14 evalueringer Tønsberg

Tønsberghus AS

4.5 6 evalueringer Nøtterøy