Siste evalueringer (5)

Bytte vindu i trevegg

Bedriften har utført jobben med å skifte ut baderomsvindu hos oss. Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Dyktig, hyggelig og kunnskapsrik. Anbefales.

Monica, Tønsberg, 29. nov. 2017

Bygging av bad

Påbegynt i juni, ferdig i September. Arbeidet var svært godt gjennomført; ingen tegn på at det ble tatt snarveier. BSE hadde god kommunikasjon, var svært åpen, løsningsorientert og rask på å snu seg dersom vi hadde endringer. Eneste vi kan kommentere på er litt sen ferdigstilling og at vi burde hatt en ryddeordning for søppel underveis siden dette var i utleid bolig, men dette burde vi som kunde satt som krav i utg. Punktet. Alt i alt, veldig bra!

Thov, Tønsberg, 25. sep. 2017

Bytte av 7 stk vinduer pluss en inngangsdør

Jobben var å bytte totalt 12 vinduer+ytterdør. Han kom raskt på befaring, og var lett å snakke med. Kom også på avtalt tid og utførte jobben innen den tiden som var forespeilet. Jeg synes at det ble valgt noen litt raske (og dårlige) løsninger underveis i snekkerarbeidet, men han rettet opp når jeg påpekte mangler. Prismessig lå han godt over en polsk byggmester som også ga tilbud på jobben.

John, Nøtterøy, 30. aug. 2017

Renovering av halve badet

Arbeidet ble til dels utført etter avtale jobben ble raskt utført god dialog nesten inn i det siste litt bedre kommunikasjon så hadde det blitt 5 stjerner.

Jarle, Tønsberg, 12. feb. 2017

Bytte av taksingel

Meget fornøyd. En seriøs byggmester.

Inge, Stokke, 14. juli 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Bygningsfirma Steinar Elstrøm

4.6 5 evalueringer Vestskogen

Tore Næss

  Vestskogen

Christen Røre

  Vestskogen