Siste evalueringer (21)

Oppsett av vegg og dør for å lukke igjen adkomst fra trapp til loftstue

Særdeles godt fornøyd med leveranse fra 1company AS. Imponerende dialog og oppfølging underveis og i etterkant av arbeidet og det som ble levert ble levert med høy kvalitet. Anbefales!

Daniel, Asker, 8. sep. 2020

Bygge lettvegg med dør

Veldig bra! Svært rask respons og oppstart av arbeidene. Flinke håndverkere som kom med gode forslag til løsning. (Anmeldelse skrevet mens det gjenstår litt arbeid).

Pål, Røyken, 3. sep. 2020

Skifte kledning på sydvegg

Vi trengte å få byttet sørveggen på huset. 1company fikk jobben, og det har vi ikke angret på. De dukket alltid opp til avtalt tid, og jobbet profesjonelt og effektivt. Daglig leder har underveis i prosessen vært i kontakt og sørget for å være tilgjengelig for oss hele tiden, så vi har følt at samarbeidet har vært svært bra gjennom byggeperioden. Arbeidet kom også i gang mye raskere enn vi hadde turt å håpe på. Vi fikk inn andre, billigere anbud også, men følte oss trygge på at 1company kom til å levere, både på tid og kvalitet. Og det gjorde de. Vi har ingen ingen problemer med å anbefale 1company til andre.

Jon, Horten, 14. mai 2020

Utvendig tretrapp

Veldig fornøyd med hele prosessen. God kommunikasjon med leder. Effektive og dyktige håndtverkere. Anbefales.

Sverre, Jar, 4. mai 2020

Sette opp ny utetrapp i tre

Bra oppfølging og raskt utført. God kvalitet på arbeidet.

Jarle, Hosle, 3. mai 2020

Gå over utvendige veggplater og lister.

Fikset opp fasade på værutsatt vegg. Veldig raskt og effektivt arbeid og god kommunikasjon underveis. Sluttresultat ble meget bra.

Per, Nesbru, 29. april 2020

Etterisolering og ny kledning på yttervegg samt skifte ut terassedør

Veldig fornøyd med resultatet. Flinke og hyggelige og løsningsorienterte håndtverkere. I tillegg til opprinnelig oppdrag lagde de utetrapp og platting med overbygg for meg.

Anders, Hosle, 15. april 2020

Nytt utegulv,tre

Arbeidet kom i gang kort tid etter at avtalen var inngått. Grundig og godt samarbeid mellom de to som arbeidet. Det ble ryddet opp hver dag etter endt arbeid. Arbeidet ble meget profesjonelt utført. God kommunikasjon med firmaet før, underveis og etter avsluttet oppdrag. Resultatet var meget tilfredsstillende. Solid og pent å se på.

Astri, Røyken, 3. april 2020

Innredning av nybygget anneks

Fikk hjelp til å finne løsninger under planleggingen. Veldig god kommunikasjon underveis. Pålitelige og flittige håndverker - flink til å rydde. Meget godt og nøye arbeid. Nøler ikke å anbefale 1company AS og bruke dem selv i framtiden.

Liz, Kana, 29. feb. 2020

Skifte panel på yttervegg

Meget bra firma, som jeg vil anbefale til andre på det varmeste.

Terje, Tranby, 11. feb. 2020

Skifte takplater i himling på stue

Arbeidet ble utført som avtalt, i løpet av en dag, og med godt resultat. Noen mindre problemer underveis ble løst med god kommunikasjon med håndverkerne. Har fått et godt inntrykk av firmaet, og kan gi mine beste anbefalinger.

Ole, Heggedal, 22. jan. 2020

Montering av 2 ytterdører

Den opprinnelige jobben er gjort, men oppfølgingen som de selv solgte seg inn til, er ikke påbegynt. Og bedriften er ikke til å få tak i på telefon og svarer ikke på mail heller.

Nils, Asker, 18. nov. 2019

Skifte av bordkledning og evt. skifte av shingel-tak

Strålende gjennomført jobb, av hyggelige og arbeidsomme gutter! Ny bordkledning og nytt decra-tak, som ble tipp, topp! Veldig bra kommunikasjon før/under/etter byggeperioden! Anbefales virkelig av oss!

Geir, Drammen, 24. sep. 2019

Skjære ut og sette inn nytt vindu

Flinke arbeidere som også tok HMS på alvor. Grei pris. Ryddet opp etter seg. Tok hensyn når de jobbet inne. Effektive. Gjorde jobben på litt over ett døgn. Arbeidet da over 10 timer siste dagen. Ikke noe å utsette. Veldig fornøyd ned sluttresultatet. Bruker dem gjerne igjen.

Morten, Drammen, 26. aug. 2019

Snekker

Flinke folk. Kan trygt anbefales.

Anne, Vestfossen, 30. sep. 2018

Bytte kledning på gavelvegg på låve

Raskt utført på en god måte og til en god pris. Bjørn er åpen for tilbakemeldinger og diskusjon underveis.

Andreas, Tranby, 23. juli 2018

Rive gammel og bygge ny terrasse

Godt utført arbeid.

Reidar, Drammen, 17. juli 2018

Bytte kledning på utvendig fasade

Vi har fått god veiledning underveis, noe som har spart oss for fremtidige utgifter. De er ryddige, trivelige og overholder alle tidsfrister. Dette er virkelig håndverkere med yrkesstolthet, og vi er glade for at vi valgte 1COMPANY AS. Det har vært en ryddig prosess fra dag én, og vi kan med trygghet anbefale dette selskapet hvis du har planer om å rehabilitere boligen din. Det er ingen snarveier til godt håndverk! Tusen takk for all hjelp.

Tina, Lier, 14. mai 2018

Bytte kledning,etterisolere,bytte fem vinduer

Jeg bor i et gammelt hus fra 1920. Jeg har vært så heldig å ha en fantastisk kunnskapsrik snekker med en gjeng medhjelpere som har rettet opp huset, isolert og byttet vinduer på en ryddig og effektivt. Måte. Veldig pent og ordentlig arbeid, i tillegg til at det hele tiden har vært ryddet. Jeg skal også etterisolere innvendig og bytte kjøkken, og velger de samme snekkerne til dette prosjektet. Mvh Inger Lise.

Inger, Vestfossen, 3. mai 2018

Bygge soverom

Vi kunne ikke vært mer fornøyd med arbeidet som ble gjort av 1Company. Alle vi var i kontakt med var serviceinnstilte og hyggelige hele veien, oppfølgingen var kjempebra, prisen var konkurransedyktig og kvaliteten på arbeidet er det ingenting å si på. Kjempefornøyd og vi vil definitivt benytte oss av 1Company igjen dersom vi skal ha noe annet gjort i huset. Anbefales på det varmeste.

Vivian, Lier, 10. april 2018

Bytte 3 vinduer

Vi er ikke fornøyd med 1Company. De er også ekstremt dyre i forhold til de fleste andre.

Stian, Stabekk, 22. mars 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Proff Rørlegger AS

4.4 617 evalueringer Oslo

Fiskebeinparkett AS

4.6 524 evalueringer Oslo

City Dekorasjon AS

4.9 342 evalueringer Oslo