Siste evalueringer (15)

Skifte tak

Bra utført.

Arvid Kristiansen, 15. mars 2020

Rehabiliteringsarbeid garasje,bytting av vinduer

Erfarne håndverkere og god ledelse som ga godt resultat på tid og avtalt kost. Hyggelige folk!

Tor Vegar Mårdalen, 31. mai 2019

Vedlikehold av yttervegger og tak

ASW har gjort et utmerket arbeid med å behandle og male fasaden på bygningen, reparere deler av taket, samt andre oppdrag. Vi er fornøyde med arbeidets gjennomføring, resultatet og en ryddig kommunikasjon underveis.

Petter L. Espeland,styreleder I Borettslaget Kalfarveien 2, 14. mai 2019

Rehabilitering av våtrom

Bra utført arbeid i henhold til avtalt tid, kvalitet og pris.

Harald Jeremiassen, 26. jan. 2019

Vedlikehold/utbedring av fasade

Godt utført arbeid.

Jens-petter Storheim, 18. des. 2018

Befaring kringsjåveien

Befaringen var positiv og fikk et godt inntrykk.

David Storøy, 28. mai 2018

Yttertak

Vi fikk det klart beste tilbudet fra Asw-bygg (pris, oppsett, orden, kontakt, tilgjengelighet). Gjennomføring: holdt alle avtaler, god service, alltid tilgjengelige, god oppfølging, god kommunikasjon, ryddige (både i papirer og på arbeidsplass) - meget fornøyde med resultatet - nytt tak. Vi har ingenting å utsette - anbefaler Asw bygg på det varmeste.

Trond Sandvik, 12. feb. 2018

Maling av treningssenter

God service, god pris og godt resultat! Anbefaler! :-).

Arne Eilertsen, 10. feb. 2018

Flislegging. sementflis på gulv

Anbefales på det absolutt varmeste! Helproft opplegg fra anbud, befaring og tilbud til gjennomførelse og ferdig utført jobb! Topp service, utmerket utført arbeid og hyggelige mennesker. Vil mest sannsynlig bruke disse til fremtidige prosjekter også og anbefaler andre å gjøre det samme! Leverer proff kontrakt/avtale for arbeidet på forhånd der alt er tatt med, samt rapport/bildelogg fra arbeid i etterkant. Overholder alle avtaler om tid, pris osv.

Elin Andersson, 11. april 2017

Male leilighet på 52 m2 + evt. fellesgang til 4 leiligheter - for begge jobber gjelder alle malte flater - fageråsen 39a.

ASW Bygg: Firmaet malte alle flater i leilighet på 52 m2, samt skiftet ut noe parkett. De fikk anbudet på en torsdag, startet opp på mandag og var ferdig som avtalt på fredag. De ga gode råd på veien og alt var strøket når de var ferdig. Særdeles pliktoppfyllende og dyktige folk. I tillegg var utvask av leiligheten gjennomført langt over forventning! Selv om de var litt dyrere enn billigste anbyder, anbefaler jeg ASW Bygg på det sterkeste.

Rolf Helle, 7. april 2017

Pusse brannmur

Kjempe bra resultat. Punktlig, god pris og knall bra resultat! Anbefalast!

Martin Bakke, 2. april 2017

Sette opp baderoms plater

Kjempe god service og fantastisk arbeid.

Nina Egge Larsen, 28. mars 2017

Maling av enebolig 2 etasjer murhus

Mitt inntrykk av ASW Bygg AS er veldig positivt. De var profesjonelle, kom opp med gode løsninger. Det var dyktige håndverkere både murere og malere. Fakturaer var detaljerte og oversiktelige. Prikken over i'en var da de vasket alle vinduer etter skraping, pussing, muring og maling var ferdig.

Harald Sigurd Hovdevik, 27. jan. 2017

Skifte tak på bolig/ taktekking

Vi skiftet hele taket på vår bolig. Vi fikk 6 anbud. ASW lå i pris midt på treet. Kommunikasjon med arbeidsleder har vært god, fikk som regel svar på dagen, selv i helg. Firma var punktlig og service innstilt, og de jobbet godt, raskt og effektivt. Kvaliteten på arbeidet er meget bra. De hadde til og med en egen vasker, og de forlot stedet helt strøkent. Kan anbefales. Oddbjørn og Borghild.

Oddbjørn Straume, 29. nov. 2016

Byggeing av terrasse

ASW Bygg kan trykt anbefales de gjorde en god jobb for oss ang. Bygging av terrase. Kommunikasjon mellom oss var god fra første stund. Arbeidet ble utført til riktig tid og av god kvalitet til riktig pris. ASW Bygg er et pålitelig firma og skal vi ha noe gjort en annen gang vil vi bruke ASW Bygg. Mvh Helge Helland.

Helge Helland, 21. aug. 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart