Siste evalueringer (28)

Bygge bad

Kvalitet og pris var bra.

Kjetil, Sandnes, 20. nov. 2021

Oppussing av bad i stavanger

Stråle Eiendom Bygg har totalrehabilitert mitt bad og vaskerom. Jeg hadde flere bedrifter på befaring, men byggmester Oddvar skilte seg ut. Han virket meget seriøs og troverdig. Jeg fikk også tilsendt et godt og detaljert pristilbud. Da falt valget på Stråle Eiendom, og jeg har ikke angret på det. Det var kjekt med gode råd, kreative løsninger og hyggelig kommunikasjon under hele prosessen. Jeg er veldig fornøyd med kvalitet på utført arbeid og sluttresultatet. Fikk også god oppfølging med noen småting etter at prosjektet ble ferdig. Takstmannen som kontrollerte våtrom rett etter rehabiliteringen hadde ingen anmerkninger. Kan anbefales!

Roland, Stavanger, 21. aug. 2020

Oppussing av bad på stokka

Stråle Eiendom og Bygg, ved Oddvar Gilje, pusset opp to bad i tomannsboligen vår. De kom med gode og oversiktlige forslag med gode løsninger. De jobbet godt og effektivt og holdt seg til avtalt pris og tid. Vil absolutt anbefale å bruke dem for oppussing av bad!

Siri, Stavanger, 18. aug. 2020

Totalrenovere bad

Totalrenovering av bad på ca 5 kvm. God kommunikasjon og oppfølging underveis. Arbeidet ble fullført på kort tid og til en grei pris. Veldig fornøyd med sluttresultatet. Vil nok bruke Stråle Eiendom Bygg igjen.

Elisabeth, Stavanger, 23. mai 2020

Bygge nytt bad på 5,5 kvm

Veldig bra utført arbeid. Badet ble skikkelig stilig med Modena Rainstone fliser, «åpen» dusjløsning med frittstående dusjvegg og Foss baderomsmøbler. God oppfølging og serviceinnstilling fra daglig leder Oddvar Gilje gjorde sitt til at prosjektet ble utført i henhold til frister. Det oppstod noen små problemer med pakning i rainshower dusjen og små produksjonsfeil på toalettet, men dette gikk på garantier mot leverandører som Oddvar Gilje fulgte godt opp og fikset uten problemer. Stråle Eiendom Bygg AS anbefales både på kvalitet i arbeid, utførelse i henhold til tidsramme og ikke minst pris.

David, Hafrsfjord, 5. jan. 2020

Oppussing bad - vinyl gulv og vegger

Styr unna! Oddvar Gilje er falsk og nekter å rette opp i feil som kommer av at han bruker ufaglært arbeidskraft og ikke følger opp. Resultat av arbeidet: - ødelagte varmekabler - gulvstøp som ikke skulle være støpt, der deler av støpen ente i andre rom som ga feil fall - toalett som ble hengt feil. Dette førte til at dusjdør ble flyttet lenger vekk for å dekke hull. Så nå hjelper det lite med fallet i dusjsonen. - plassering av toalett og vask ble byttet om uten beskjed. Dette medfører at strømuttak står feil. Speilllys over toalettet! ? ! - Gulvet har limsøl og sår etter at gulvlegger Atle Gulliksen har vært slurvete og skadene er stygt reparert (på trass) Han har tydeligvis dårlig husk.

Magnus, Stavanger, 1. des. 2019

Berfaring og pris bad og vaskerom

Fantastisk flott jobb. Utrolig hyggelige og imøtekommende folk. God pris. Flisearbeidet er perfekt. Veldig fornøyd. Anbefales!

Gro, Stavanger, 13. sep. 2019

Renovere bad

Veldig pent resultat. Hyggelig mann som var lett å kommunisere med. Kan gjerne bruke de igjen!

Birthe, Stavanger, 16. aug. 2019

Oppussing av bad og sette inn vindu

God kommunikasjon under hele prosjektet. Flinke og pålitelige. God kvalitet på gjennomført arbeid. God pris.

Ann, Sandnes, 31. juli 2019

Totalrenovering av bad

Leverte som avtalt og til avtalt pris. God kommunikasjon.

Anders, Sandnes, 25. juli 2019

Renovering av bad / fikse ødelagt sluk (lekkasje mellom membran og sluk)

Ekstremt hyggelig og løsningsvillig byggmester. Meget fornøyd med arbeidet som ble gjort, og spesielt effektiviteten. Der andre, større selskap, ville bruke over 5 uker, ble dette gjort på ca 2,5 uker i stedet. Prisen kan man heller ikke klage på!

Nils, Sandnes, 11. mai 2019

Opppussing av bad med gulvbelegg og baderomspanel

Stråle Bygg gjorde en god jobb. Vi hadde god kommunikasjon underveis og arbeidet var av god kvalitet. Høyt service nivå. Tusen takk.

Hege, Hafrsfjord, 28. april 2019

Fliselegger bad

Stråle eiendom utførte flise legging av bad. Arbeidet ble utført etter avtale. Ok kommunikasjon underveis, Grei pris og flott arbeid.

Sigrid, Stavanger, 8. feb. 2019

Totalrenovering av bad 3,5m2

Veldig fornøyd med utført arbeid!

Lena, Stavanger, 2. feb. 2019

Totalrenovering av bad

Suverent utført arbeid og utmerket kommunikasjon underveis.

Øyvind, Stavanger, 28. jan. 2019

Fliselegging av bad

Brukte Stråle eiendom brygg til flyting av gulv samt fliselegging av nytt bad. Bra kvalitet på arbeidet og billigste alternativ. Punktlig og utført iht avtale. Hyggelig opplevelse.

Frank, Hundvåg, 5. jan. 2019

Oppussing av 3-4 kvadratmeters bad

Stråle eiendom gjorde en veldig bra jobb og kan anbefales 👍😊 vel kjekke å samarbeide med. De holdt det de lovet med tanke på pris og når de skulle bli ferdig.

Kjell, Hundvåg, 5. des. 2018

Totalrenovering av bad,4m2.

Veldig trivelige folk! Fornøyd med resultatet.

Eline, Hafrsfjord, 9. okt. 2018

Renovering av kjeller

Stråle Bygg gjorde jobben omtrent til avtalt tid. Hyggelige arbeidere og kjelleren ble veldig fin.

Ingvild, Stavanger, 23. sep. 2018

Hei begge to.Takker for fin tilbakemelding og ha en fin helg. Mvh Oddvar Gilje

STRÅLE EIENDOM BYGG AS 29. sep. 2018

Maling av tak og vegger ,montering av kjøkken og legge parkett .rommet er ca 36 kvadrat.

Jeg er svært fornøyd med samarbeidet og arbeidet som ble utført hos meg. Jobben ble utført nøyaktig,til avtalt tid og til avtalt pris. Arbeiderne hadde god kommunikasjon og kontroll på oppgavene som skulle gjøres. De ryddet fint opp etter seg,og jeg var aldri i tvil om at de ville avslutte arbeidet, før avtalt oppdrag var utført. Jeg kan på det varmeste anbefale dette firmaet og vil bare atter en gang si :Tusen takk :-).

Anne, Stavanger, 21. mars 2018

Avretting,membran,varmekabler og flislegging av lite baderom

Godt fornøyd med jobben som ble utført. Svarte raskt på MittAnbud og var kjapt på plass for å se på jobbe som skulle utføres og sendte meg et tilbud på dette. Innga tillit til at dette var noe de hadde gjort før, og leverandør var i stand til å levere relativt raskt, til tross for koordinering av gulvlegger, elektriker og fliselegger. Jobben ble utført til avtalt tid og pris, og jeg er storfornøyd med resutlatet.

Edgar, Sandnes, 11. mars 2018

Rehabelitering bad

Flinke til å holde tidsfrist, gode å kommunisere meg og effektive. Godt arbeid.

Tina, Stavanger, 27. jan. 2018

Fliselegging av toalett

Her er det bare superlativer. Innehaver av bedrift følgte veldig godt opp arbeidet. Jobbe ble utført til rett tid av en dyktig fliselegger. Prismessig og kvalitet var helt topp. De som velger denne bedriften gjør ett kjempevalg. Jeg er rett og slett kjempefornøyd. Mvh Tor Reid.

Tor, Sandnes, 22. jan. 2018

Bad renovering

Veldig bra gjennomført. Ville brukt de igjen.

Isaias, Sandnes, 21. nov. 2017

Oppussing av bad

Er meget fornøyd med jobben som er gjort,og til avtalt tid og pris,dette kan anbefales.

Helge, Stavanger, 30. mai 2017

Fliselegge bad / pusse opp bad

Meget bra utført arbeid ved oppussing av bad, og ekstra pluss for effektiv og hurtig ferdigstillelse! Kjekke folk som det er lett å kommunisere med, både håndverkere og leder.

Trond, Stavanger, 14. juli 2016

Renovering bad.

Fikk fikset opp hele bad, nytt gulv med varmekabler, rettet opp vegger med nye fliser og nytt inventar. De gjorde en utmerket jobb.

Kjell, Stavanger, 3. feb. 2016

Nytt bad og bytte vindu + balkongdør

Jeg var fornøyd med kvaliteten på arbeidet, kommunikasjonen og tidsrammen som ble satt til å utføre arbeidet. Håndverkerne var dyktige og profesjonelle i sin utførelse av arbeidet. Hadde godt samarbeid med kontaktpersonen gjennom hele prosessen.

Kine, Stavanger, 8. sep. 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Byggfirma Hetland AS

4.6 72 evalueringer Hafrsfjord

Jar&go Bygg Service

4.7 61 evalueringer Stavanger

Kristofan Byggmester

4.7 54 evalueringer Hafrsfjord