Siste evalueringer (10)

Bygge platting me levegg

Er kjempe fornøyd som kunde etter at plattingen med gjerde og port ble utført. Snekkeren utførte endringer med suksess underveis, og kom i tide som avtalt.

Karoline, Trondheim, 12. april 2020

Rehabilitering av soverom (ca.20 kvm)

OK utført oppdrag. Men kommunikasjon og planlegging må bli bedre.

Helga, Trondheim, 4. juli 2019

Terrasse

Kjempefornøyd med hele jobben. Både effektivitet og pris.

Jorunn, Trondheim, 4. mai 2019

Montering av ikea-kjøkken

Egge framstod som hyggelig og imøtekommende. Han var lett å komme i kontakt med. Underveis skapte det noen utfordringer for oss at han ikke forholdt seg til avtalte tidspunkt for oppmøte. Dette medførte tap av arbeidsinntekt ved flere tilfeller. Dessverre stod ikke det utførte arbeidet helt til forventningene. Vi har i etterkant avdekket feil i monteringa av kjøkkenet. Flere skap mangler ben, er kun festet i en løs gipsplate, eller er ikke festet til festeskinnen på veggen. Dette kan vi vanskelig se at vi kan gjøre noe med når benkeplata er festet og limt. Egge kom oss i møte med et avslag i pris da det viste seg at arbeidet ikke kunne ferdigstilles på en tilfredsstillende måte.

Cathrine, Trondheim, 15. april 2019

Skifte ytterdør

Er svært fornøyd med utført jobb. Både kvalitet på arbeid, pålitelighet, effektivitet, og ikke minst seriøsitet og ryddighet. . Trivelig og ordentlig snekker. Anbefales.

Anne, Tiller, 3. april 2019

Renovering av inngangsparti

God kommunikasjon underveis. Raskt utført. Anbefales.

Brynjar, Sjetnemarka, 2. april 2019

Sette opp skillevegg og sparkle stue

Fleksibel, rimelig og hyggelig! God kvalitet på resultatet!

Kristian, Trondheim, 14. mars 2019

Oppussing soverom

Helt ok. Hyggelig kar, tok jobben på kort varsel. Fin kommunikasjon om hva vi ønsket (lekte ut en vegg og sette opp walls2paint). Sa først han regnet med det tok ca 1 og en halv dag, noe jeg regnet meg frem til betydde ca 10-11 timer. Jeg ville diskutere prisen litt og spurte igjen hvor mange timer han tenkte å bruke, da sa han rundt 15 timer. Lot prisen være i tilfelle han faktisk kom til å bruke 15 timer, men tvilte litt på det. Viste seg at han ble ferdig på 10 - 11 timer som han først sa. Fikk det også travelt på slutten da han skulle rekke en annen befaring, og spikret ikke fast siste del av veggen. Så helt ok.

Sol, Kattem, 14. mars 2019

Innsetting/montering av ytterdør

Jonatan og partner monterte ytterdør med sidefelt iløpet av en dag, akkurat som avtalt. God dialog både i forkant og underveis. Godt utført arbeid og trivelige folk.

Birgitte, Trondheim, 22. sep. 2018

Montere nye veggplater (walls2paint) på soverom

Egge var både dyktig, hyggelig og profesjonell i gjennomføringen av oppdraget.

Hans, Trondheim, 4. sep. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Bygg & Service Jan Kucharski

4.8 242 evalueringer Trondheim

Argon Elektro AS

4.7 214 evalueringer Trondheim

Skill Services AS

5.0 63 evalueringer Trondheim